Halla-aho mukaan turvapaikanhakijoiden asennekasvatukseen

0
4

Crossdresser BoobsCreative Commons License ptxdview

(ÄMMÄTHILJAA) Euroopan parlamentin jäsen Jussi Halla-aho (ps.) aikoo antaa oman panoksensa turvapaikanhakijoiden kotouttamiseen aloittamalla kiertueen vastaanottokeskuksissa. Euroedustaja on huolissaan naisiin kohdistuvasta häirinnästä ja ahdistelusta. Hän uskoo voivansa merkittävästi vaikuttaa asenteisiin nostamalla keskusteluun tarkkoja lainauksia, jotka alunperin esitti blogissaan 8.2.2008.

Halla-aho haluaa puuttua paitsi varsinaisiin rikoksiin, joihin valistus tuskin tehoaa, myös häiritsevään käyttäytymiseen, kuten seuraamiseen ja tuijottamiseen. Vastuun tällaisen käyttäytymisen loppumisesta hän asettaisi ennen kaikkea naisille itselleen.

“esittäisin naisille erään minua suuresti askarruttavan kysymyksen: Miksi nainen kulkee rinnat puoliksi paljaina, ellei hän halua, että niitä katsotaan? Tuulettaako hän niitä?”, Halla-aho pohtii.

Toisaalta Halla-aho muistuttaa, että naiset hyvin helposti liioittelevat häiritsevän käyttäytymisen merkitystä.

“En ymmärrä sitäkään, mitä pahaa katselemisessa on”, hän toteaa. “Miehet katselevat tissejä, koska miehen aivo on sillä tavoin rakennettu, että naisen tissit näyttävät mielekkäiltä, ja niiden katselemisesta tulee hyvä mieli.”

Parasta kaikkien kannalta olisikin, että naiset yksinkertaisesti suostuisivat jokaisen satunnaisen vastaantulevan miehen mielihyvän välineeksi.
“Fiksuimmat naiset ymmärtävät tämän ja pitävät niitä [rintojaan] sopivasti esillä”, Halla-aho summaa kiertueensa keskeisimmät tavoitteet.

4 lukijakirjettä

  1. Translated by Bing! sanoo:

    Tämän formaatin ongelma ja/tai pelastus on, että aika tarkkaan puolet huumorista seuraa osasta joka näyttää kirjoittajan politikoinnilta.

    (26)
  2. Totuudenpuhuja sanoo:

    This comment has been removed due to low ratings.

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.