Kategoriat
Joulukalenteri

Lehden joulukalenteri johdattelee joulun ihmeeseen tänäkin vuonna

ugly snowman
Mikäs se sieltä taas kipittelee virtuaalitodellisuuteen kaikkien kilttien lasten iloksi ja tuhmien kauhistukseksi? Ei, se ei ole glögiä kolmen tähden jallulla terästänyt toimittaja, vaan Lehden joulukalenteri.
Kalenterista paljastuu uusi luukku joka aamu kello 8. Tulevien päivien luukkuihin ei sitten kurkita tai pukki tuo teille pelkkiä hallitusohjelmia.
Hauskaa joulunodotusta kaikille!

6 vastausta aiheeseen “Lehden joulukalenteri johdattelee joulun ihmeeseen tänäkin vuonna”

Menitte sitten poistamaan viikonloppuna julkaisemanne joulukalenterin, missä joka luukussa oli kermanväriset kalsarit. Mä niin tiesin, että homma kusee, kunhan saatte sen kolmen tähden jallun auki. Tästä lähin vastustan lehdistöavustuksia henkeen ja vereen.

Niin juuri senkin vihersatanistit! Jolupunikki tulee tarkastamaan teidän kaikkien tuhkaluukut!

Menitte sitten poistamaan viikonloppuna julkaisemanne joulukalenterin, missä joka luukussa oli kermanväriset kalsarit. Mä niin tiesin, että homma kusee, kunhan saatte sen kolmen tähden jallun auki. Tästä lähin vastustan lehdistöavustuksia henkeen ja vereen.

Niin juuri senkin vihersatanistit! Jolupunikki tulee tarkastamaan teidän kaikkien tuhkaluukut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Stubb pahoittelee virhettään

tree-species (USKOTTAVUUS) Valtiovarainministeri Alexander Stubb pahoitteli tänään hänelle viime viikolla sattunutta virhettä. Stubb käytti eduskunnan kyselytunnilla vahingossa itse keksimäänsä lukua...

Close