Kategoriat
Politiikka

Stubb pahoittelee virhettään

Coconut faceCreative Commons License tree-species
(USKOTTAVUUS) Valtiovarainministeri Alexander Stubb pahoitteli tänään hänelle viime viikolla sattunutta virhettä. Stubb käytti eduskunnan kyselytunnilla vahingossa itse keksimäänsä lukua (90%) sen sijaan, että olisi käyttänyt oikeaa lukua (10%). Siis Stubb väitti oikeasti, että kyseessä oli vahinko, ei tällaista voi keksiä.
Stubb pahoitteli myös sitä, että kun Helsingin Sanomat kertoi asian oikean laidan, hän vahingossa jatkoi lauantaisessa tv-haastattelussa virhettään kyseenalaistamalla Helsingin Sanomien uutisen. ”Laskea voi monella tavalla”, Stubb totesi vahingossa. Hän siis antoi vahingossa ymmärtää, että hänen itse keksimänsä numero on yhtä validi kuin Helsingin Sanomien laskemalla saatu. Myöhemmin päivällä Stubb vielä vahingossa julkaisi blogikirjoituksen, jossa yritti vierittää virhettään ministeriönsä viestinnän niskaan.
Pääministeri Juha Sipilä on vakuuttanut, että Stubbilla on hänen täysi tukensa. Hän twiittasi lauantaina ”Täysi tukeni  VMI Stubbille. Virheitä sattuu kaikille. Ollaan nyt rehellisiä, kuka muka ei olisi jossain vaiheessa valehdellut eduskunnalle siitä, millaisia lausuntoja viranomaiset ovat antaneet lakialoitteesta, jonka on myöhemmin tarkoitus tulla eduskunnan päätettäväksi, yrittänyt valeesta kiinni jäätyään sekä kyseenalaistaa totuuden ilmituoneen tahon kyvyn laskea oikein ja lopuksi syyttänyt valeestaan jotakuta muuta?”
Sipilä korosti myöhemmin, että Stubb kertoi rehellisesti asian oikean laidan ja pyysi reilusti anteeksi heti jatkettuaan ensin valehtelua kahden päivän ajan ja yritettyään syyttää siitä muita, mutta epäonnistuttuaan näissä.

14 vastausta aiheeseen “Stubb pahoittelee virhettään”

Helposti voi mennä sekaisin, jos toinen luku on 90 ja toinen 10, että kumpi olikaan kumpi. Lopputulos on kumminkin 100, eli eipä nyt keskitytä yksityiskohtiin, kokonaisvaltaisesti oli kumminkin tavallaan ihan oikeassa.

Helposti voi mennä sekaisin, jos toinen luku on 90 ja toinen 10, että kumpi olikaan kumpi. Lopputulos on kumminkin 100, eli eipä nyt keskitytä yksityiskohtiin, kokonaisvaltaisesti oli kumminkin tavallaan ihan oikeassa.

Koska 90 on yhtä kuin 10, sekä persuilla että vihreillä on Suomessa tällä hetkellä 90 % kannatus. 90 % kansasta kannattaa
– sekä sukupuolineutraalia avioliittolakia että vain naisen ja miehen välistä avioliittoa
– sekä kehitysapumäärärahojen kasvattamista että niiden vähentämistä
– sekä maahannmuuton lisäämistä että sen sen rajaamista vain kristittyihin työtätekeviin
Ottaako tästä pirukaan enää selvää, no mut kysykää Stubbilta, se on käynyt London School of Economicsin.

Koska 90 on yhtä kuin 10, sekä persuilla että vihreillä on Suomessa tällä hetkellä 90 % kannatus. 90 % kansasta kannattaa
– sekä sukupuolineutraalia avioliittolakia että vain naisen ja miehen välistä avioliittoa
– sekä kehitysapumäärärahojen kasvattamista että niiden vähentämistä
– sekä maahannmuuton lisäämistä että sen sen rajaamista vain kristittyihin työtätekeviin
Ottaako tästä pirukaan enää selvää, no mut kysykää Stubbilta, se on käynyt London School of Economicsin.

Tämä julkaisu vääristelee totuutta siinä missä Stubbkin. Sipilän twiittaamana ei missään vaiheessa ilmestynyt mitään kirjoittamanne kaltaistakaan lausuntoa vaan Sipilä totesi tukevansa Stubbia täysin, kaikki tekevät joskus virheitä ja hallintarekisterin pariin palataan suunnitellusti ensi viikolla.

Tämä julkaisu vääristelee totuutta siinä missä Stubbkin. Sipilän twiittaamana ei missään vaiheessa ilmestynyt mitään kirjoittamanne kaltaistakaan lausuntoa vaan Sipilä totesi tukevansa Stubbia täysin, kaikki tekevät joskus virheitä ja hallintarekisterin pariin palataan suunnitellusti ensi viikolla.

Erohan on vain joitain kymmeniä yksiköitä, yleensä valtionvarainministeri työskentelee kuitenkin miljoonien ja miljardien parissa. Sattuuhan sitä.

Erohan on vain joitain kymmeniä yksiköitä, yleensä valtionvarainministeri työskentelee kuitenkin miljoonien ja miljardien parissa. Sattuuhan sitä.

Voisitteko lyhentää tämän artikkeli 160 merkkiin ja tiivistää sen kolmeen pointtiin, kiitos.

Voisitteko lyhentää tämän artikkeli 160 merkkiin ja tiivistää sen kolmeen pointtiin, kiitos.

Stubbin hampaiden kimppuun hyökättiin Tampereella kolajuomaa aseena käyttäen. Vanha uskomushan on että, kolajuoma tuhoaa hampaan kiillon jo muutamassa tunnissa. Tapausta tutkitaan tavaramerkkirikkomuksena.

Stubbin hampaiden kimppuun hyökättiin Tampereella kolajuomaa aseena käyttäen. Vanha uskomushan on että, kolajuoma tuhoaa hampaan kiillon jo muutamassa tunnissa. Tapausta tutkitaan tavaramerkkirikkomuksena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päärata epäonnistuneina anagrammeina

Jokin aika sitten täällä Lehden blogissa viihdytimme itseämme tekemällä tyhmiä pilluvitsejä. Ne olivat meistä itsestämme oikein hauskoja. 1970-luvun uutuus junaliikenteessä...

Close