Kategoriat
Kotimaa

Setätyön suosio kasvaa Suomessa – nousualoina urheiluliitot ja pääkirjoitustoimitukset

Husband & Wife Walk  . . .  (to divorce court)Creative Commons License Keoni Cabral
(HAMINA) Länsi-Euroopassa jo vuosien ajan suosiotaan kasvattanut setätyö tekee hidasta läpimurtoaan myös suomalaisille työpaikoille, selviää tuoreista tilastoista. Setätyön kovimpia kasvualoja ovat viime aikoina olleet erityisesti urheilualan järjestöt ja mediatalojen pääkirjoitus- ja aluetoimitukset.
”Mitäs tyttö höhöhöö tissit”, kommentoi Suomen urheiluliiton viestintäaliupseeri Reino Vanha-Pieru.
Kansainvälisten tutkimusten mukaan setätyön lisäämisellä voidaan yrityksissä saavuttaa suuria tuottavuusmenetyksiä jo hyvin lyhyessä ajassa. Digimurroksen parissa painivalla media-alalla onkin ilolla pantu merkille, miten setätöitä tekevät päällikkötoimittajat ovat onnistuneet ripeästi karkottamaan loputkin nuoret lukijat.
”Mitäs tyttö höhöhöö tissit”, kommentoi toimituspäällikkö Reino Vanha-Pieru.
Myös hallitusohjelmassa asia on nostettu kärkihankkeiden joukkoon, koska harvemmin on nimittäin ämmät Pohjois-Pohjanmaalla töissä käyneet.

10 vastausta aiheeseen “Setätyön suosio kasvaa Suomessa – nousualoina urheiluliitot ja pääkirjoitustoimitukset”

Mahtavaa että tämä asia otetaan viimein Suomessakin esille! Ruotsalaiset ovat meitä häpeällisiä suomijuntteja edellä tässäkin asiassa, ja siellä on jo asetettu päätoimittajille 100% naiskiintiöt. Toimitusten miestoimittajille lisäksi suositellaan silmälappuja ja Feministinen aloite -puolueen teettämää kultaista käytöskirjaa miessioille. Aivan oikein.
Meillä Suomessa tarvitaan ilmeisesti suoraa toimintaa, ennen kuin päästään samaan kehitysvaiheeseen. Meillä on täällä mellakkakepit aina valmiina! Feministejä en töki, mutta jos tulee joku muu……..
Lopuksi haluaisin vielä todeta että kuolema fasistirasistiheterosikakulttuurille!!!11

Tärkeintähän yhteiskunnan kannalta on se, että Kaija Kätilö ja Sari Sairaanhoitaja eivät harmistu koskaan mistään. Kaikki muu on jokseenkin yhdentekevää, kunhan vaan ihanat nöpömussulit Sari ja Kaija ovat tyytyväisiä.

Ettäs julkeatte herjata feminismiä tällaisella tavalla. Ettekö tiedä että teidän ihan oma äitinne on nainen?!

Väitätkö siis äitejä naisiksi? Tuo on Venäjän heteronormatiivista agendaa ajavaa röyhkeää trollausta. Olet maksettu Putinin-trolli tai vähintään Venäjän propagandaa toistava resonaattori.

Hienosti kirjoitettu, siskokulta! Tervetuloa meille Södermalmille tyttöjeniltoihin, laitetaan kotiparturilla toistemme hiukset sotilaallisiksi ja juodaan viskiä pullon suusta, siit tulee ihan perkeleen nastaa. Jatkot on kaikenlaisesta heteroudesta ja muusta rakenteellisesta rasismista vapaasti toistemme syleissä. Mä vien sit aamulla kaikki himaan pinkkimustalla panssarivaunulla ( josta on piippu, tuo aggressiivinen fallossymboli ja muukin maskuliinisfasistinen aseistus poistettu, tietty).

Kannattaisi värvätä tilaisuuteen ammattimainen puutarhanhoitaja, amatööreiltä voi lipsahtaa.

Mahtavaa että tämä asia otetaan viimein Suomessakin esille! Ruotsalaiset ovat meitä häpeällisiä suomijuntteja edellä tässäkin asiassa, ja siellä on jo asetettu päätoimittajille 100% naiskiintiöt. Toimitusten miestoimittajille lisäksi suositellaan silmälappuja ja Feministinen aloite -puolueen teettämää kultaista käytöskirjaa miessioille. Aivan oikein.
Meillä Suomessa tarvitaan ilmeisesti suoraa toimintaa, ennen kuin päästään samaan kehitysvaiheeseen. Meillä on täällä mellakkakepit aina valmiina! Feministejä en töki, mutta jos tulee joku muu……..
Lopuksi haluaisin vielä todeta että kuolema fasistirasistiheterosikakulttuurille!!!11

No kun ne nuoret ei kuitenkaan lue, niin ei nuo setätyömiehet saa mitään vahinkoa aikaan. Mutta pakolaisongelma voidaan Suomen osalta ratkaista setatyömiehillä. Ne hyväkuntoiset nuoret miehet jotka eivät ole hinttejä lähtevät oitis takaisin ja kertovat kuinka kieroutuneita Suomessa ollaan. Hintit taas haluavat jäävät mutta kun annetaan vähän muuttoavustusta (ulkoistetaan homma Suomen Sisulle) niin lähtevät kyllä mielellään Ruåtsiin kaltaistensa joukkoon

Tuorein näyte setätyön suosiosta ovat Lehdelle Patriarkaatti.com-sivuston kautta saadut rahoittajat, jotka ovat 150 prosenttia ja 3,5 promillea setiä ja 185-prosenttisesti hienhajuisia yliopistopartahäiskiä. Heidän viihdyttämisekseen Lehti on nauhoittanut eksklusiivisia mp3-äänitteitä, joiden sisältämät kainalopierut ovat yhteensopivia EU:n kasvisten laatuvaatimusten kanssa.

Setätyön salakavaluus piilee vapaa-ajan ja palkallisen työajan rajan hämärtymisessä sekä tisseissä. Tämä sama ilmiö on jo saanut käänteisen vastineensa nuoremman sukupolven somepäivätöissä, jossa oman itsensä auringon ympärille rakentuu kokonainen universumi ja tissit. Jäljelle ovat jääneet vain tätityötä tekevät kauhistelijat ja vain kypärä päässä ulos uskaltautuvat maailmanlopun odottajat joilla on pienet tissit. Kuten minulla. Hyvät perseet myy hyvin ja vetoavat kaikkiin. Perseily on nouseva trendi myös sedillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus esittää palkansaajille megabonuslomarahaa, jota leikkaamalla pelastetaan kilpailukyky

Poot The dutch (KEMPELE) Hallitus esittää uutta innovatiivista ratkaisua Suomen kilpailukyky- ja kestävyysvajeongelmiin. Pääministeri Juha Sipilä (ek.) ehdottaa säädettäväksi pakottavaa...

Close