Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Tonnikalapizza tarjouksessa Tampereella tänään

GroceriesCreative Commons License David Mulder
(TAMPERE) Lounastajille, herkkusuille tai muuten vain nälkäisille on tänään Tampereella tarjolla epätavallista apetta. Keskustan kupeessa lähellä Näsinneulaa avataan pop-up-ravintola ’Pärskeet’, joka tarjoaa harvinaista vastapyydetyllä tonnikalalla täytettyä pizzaa. Valittavana on neljä erilaista vaihtoehtoa, kertovat ravintolakokit.
Veera-pizza sisältää tonnikalaa, verta ja silakkaa. Delfi-pizzassa yhdistyvät tonnikalan, veren, veren ja hulavanteen maut. Leevi-pizza on erityisesti kasvissyöjien mieleen tonnikalan, veren, veren, veren, rantapallon ja veren yhdistelmällä. Ehkä oma suosikkini on silti Eevertti, jossa tonnikalan sävyjä korostavat trooliverkko ja ennenaikaisesti kuolleen poikasen sikiö”, selostaa kokki Berit Okso-Vidare.
Ravintola on auki niin kauan kuin tavaraa riittää. Okso-Vidaren mukaan ensimmäiset asiakkaat ovat olleet erittäin onnellisia annoksiinsa.
”Kyllä pystyn arvioimaan tunnetilan ihan sillä perusteella, että katson niin paljon luonto-ohjelmia”, hän vahvistaa.

12 vastausta aiheeseen “Tonnikalapizza tarjouksessa Tampereella tänään”

Minä olisin halunnut delfiinipizzaa, pyöryköitä ja purilaisia mutta viime hetkessä delfiinit päätettiin siirtää Välimerelle vetämään pakolaisten veneitä. ne on tarkoitus opettaa myös pelastamaan hukkumaisillaan olevia lapsia. Röystökalastettua tonnikalaa on tarjolla vaikka kuinka paljon, ei paljoa kiinnosta.

Minä olisin halunnut delfiinipizzaa, pyöryköitä ja purilaisia mutta viime hetkessä delfiinit päätettiin siirtää Välimerelle vetämään pakolaisten veneitä. ne on tarkoitus opettaa myös pelastamaan hukkumaisillaan olevia lapsia. Röystökalastettua tonnikalaa on tarjolla vaikka kuinka paljon, ei paljoa kiinnosta.

Tärkein tieto puuttuu, eikai näitä vaan myydä alle 6€ hintaan? muistakaa pyytää kuitti!

Alle kuuden euron pitsoja talletetaan veroparatiiseihin, jolloin verojumalille kuuluvat siivut jäävät saamatta. Tämä on suurin ongelma joka maatamme näinä päivinä koskettelee. Delfiinit saattavat yrittää kiertää veroja piiloutumalla ko. pitsoihin, jolloin niistä tulee veropakolaisia. Mokomille sopiva loppusijoituspaikka olisikin ”shark tank”. Kun itse nuorena liityin ss-joukkoihin, en tiennyt lainkaan millaisista joukoista on kyse, mutta lähetin aina osan juutalaisten kultahampaista kotimaahan.

Tärkein tieto puuttuu, eikai näitä vaan myydä alle 6€ hintaan? muistakaa pyytää kuitti!

Alle kuuden euron pitsoja talletetaan veroparatiiseihin, jolloin verojumalille kuuluvat siivut jäävät saamatta. Tämä on suurin ongelma joka maatamme näinä päivinä koskettelee. Delfiinit saattavat yrittää kiertää veroja piiloutumalla ko. pitsoihin, jolloin niistä tulee veropakolaisia. Mokomille sopiva loppusijoituspaikka olisikin ”shark tank”. Kun itse nuorena liityin ss-joukkoihin, en tiennyt lainkaan millaisista joukoista on kyse, mutta lähetin aina osan juutalaisten kultahampaista kotimaahan.

Tiätsä mä muistan kun mä jo skidinä Disney-leffoi tsekkaillessa kelasin ett hei eläimethän on söpöi ja sillee paljon kivempii ku ihmiset jotka on tosi julmii ja vaan tappaa toisiaan ja kaikkee kamalaa… No sit mä tietty teininä vedin mäkkisafkaa ihan sikana.
Sitmä menin Goalle vähän kelaan mitä mä oikeen duunaisin täs laiffissani. Joogaa ja silleen, tiätsä. Siel mä sit näin ihan karseen näkösen lihanpalan jossain tiellä vaan makaamas ja mä kelasin et sen on joku hirvee ihminen sinne raadellut. Mä tulin himaan ja päätin ettei enää ikinä mäkkiin vetään kansainvälisen illuminati-babylon-mcdonalds-liikemiesliigan valmistamii valkoisista jauhoista tehtyi huumeita. Ne on tehty koukuttaan sut lisäaineisiin (niit on muuten Kallion Siwoissakin E300 ja E163 monis luomukasviksissakin, varokaa!!) Mä kattelin myös pari tosi vakuuttavan oloista dokkarii ja mä olin et wau, mun silmät on auennut tälle ruokasalaliitolle jota kokoomuslaiset pankkiirilakimieseliitit ympäri maailmaa pyörittää. Faija tietty sano et sun iässä pitäis mieluummin olla jo naiva ku naiivi. Vitun faija, se ei vaan tajuu…
Nii siis joo toi tonnikala!!! se on ihan karseeta riistoo ja mä oon tsekkaillu et nyt ne kokoomuslaiset on ruvennu myymään boniittii eli siis yhtä toista kalaa tonnikalana! Siis kelatkaa miten karsee kusetusdiili ja taas yx kalalaji kuolee ihan turhaan ihmisen ja kokoomuspankkiirien ahneuden ja lihanhimon takii… sairasta, ihan vitun sairasta saissee. Purkeis kans lukee jotain delfiinien suojelusta ja sertifikaateist mut mä niinq luulen et se on vaan kokoomuspankkiirisalaliiton kusetusta sekin… ei niist ikin tiiä, kato.
Must parasta olis jos kaikki vaa himas kasvattais parvekkeel kaiken mitä syö ja luomuna tietty! Maailma pelastuis. Sit siihen parvekkeelle vois duunata kans jonkun kivan sadevesikeräimen ja pikku tuulivoimalan. Niin helppoo se olis jos maailmas ei vaan olis vaan noita vitun riistoporvarikokoomuslaisii… kelatkaa?!?!+

siis tosi diippii kelaa. mä loopitin tota sun twiittii (siis mä en kelaa ketä tää juttu on josei twiitti) ja sä oot ytimes. Niiku silleen et ketä mä oon noil backpackreil treffannu ni samanlaist diippii sisältöö heruu.

Tiätsä mä muistan kun mä jo skidinä Disney-leffoi tsekkaillessa kelasin ett hei eläimethän on söpöi ja sillee paljon kivempii ku ihmiset jotka on tosi julmii ja vaan tappaa toisiaan ja kaikkee kamalaa… No sit mä tietty teininä vedin mäkkisafkaa ihan sikana.
Sitmä menin Goalle vähän kelaan mitä mä oikeen duunaisin täs laiffissani. Joogaa ja silleen, tiätsä. Siel mä sit näin ihan karseen näkösen lihanpalan jossain tiellä vaan makaamas ja mä kelasin et sen on joku hirvee ihminen sinne raadellut. Mä tulin himaan ja päätin ettei enää ikinä mäkkiin vetään kansainvälisen illuminati-babylon-mcdonalds-liikemiesliigan valmistamii valkoisista jauhoista tehtyi huumeita. Ne on tehty koukuttaan sut lisäaineisiin (niit on muuten Kallion Siwoissakin E300 ja E163 monis luomukasviksissakin, varokaa!!) Mä kattelin myös pari tosi vakuuttavan oloista dokkarii ja mä olin et wau, mun silmät on auennut tälle ruokasalaliitolle jota kokoomuslaiset pankkiirilakimieseliitit ympäri maailmaa pyörittää. Faija tietty sano et sun iässä pitäis mieluummin olla jo naiva ku naiivi. Vitun faija, se ei vaan tajuu…
Nii siis joo toi tonnikala!!! se on ihan karseeta riistoo ja mä oon tsekkaillu et nyt ne kokoomuslaiset on ruvennu myymään boniittii eli siis yhtä toista kalaa tonnikalana! Siis kelatkaa miten karsee kusetusdiili ja taas yx kalalaji kuolee ihan turhaan ihmisen ja kokoomuspankkiirien ahneuden ja lihanhimon takii… sairasta, ihan vitun sairasta saissee. Purkeis kans lukee jotain delfiinien suojelusta ja sertifikaateist mut mä niinq luulen et se on vaan kokoomuspankkiirisalaliiton kusetusta sekin… ei niist ikin tiiä, kato.
Must parasta olis jos kaikki vaa himas kasvattais parvekkeel kaiken mitä syö ja luomuna tietty! Maailma pelastuis. Sit siihen parvekkeelle vois duunata kans jonkun kivan sadevesikeräimen ja pikku tuulivoimalan. Niin helppoo se olis jos maailmas ei vaan olis vaan noita vitun riistoporvarikokoomuslaisii… kelatkaa?!?!+

siis tosi diippii kelaa. mä loopitin tota sun twiittii (siis mä en kelaa ketä tää juttu on josei twiitti) ja sä oot ytimes. Niiku silleen et ketä mä oon noil backpackreil treffannu ni samanlaist diippii sisältöö heruu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Setätyön suosio kasvaa Suomessa – nousualoina urheiluliitot ja pääkirjoitustoimitukset

Keoni Cabral (HAMINA) Länsi-Euroopassa jo vuosien ajan suosiotaan kasvattanut setätyö tekee hidasta läpimurtoaan myös suomalaisille työpaikoille, selviää tuoreista tilastoista. Setätyön...

Close