Kategoriat
Politiikka Talous

Hallitus esittää palkansaajille megabonuslomarahaa, jota leikkaamalla pelastetaan kilpailukyky

Noah is a reindeerCreative Commons License Poot The dutch
(KEMPELE) Hallitus esittää uutta innovatiivista ratkaisua Suomen kilpailukyky- ja kestävyysvajeongelmiin. Pääministeri Juha Sipilä (ek.) ehdottaa säädettäväksi pakottavaa lainsäädäntöä, joka takaa kaikille palkansaajille miljoonan euron suuruisen vuosittaisen megabonuslomarahan. Sama lainsäädäntö määräisi kyseisen rahan välittömästi leikattavaksi.
”Kun tämä raha otetaan pois säästötoimena, syntyy valtava kilpailukykyloikka, joka ylittää reilusti hallituksen viiden prosentin tavoitteen”, Sipilä iloitsee.
Hallitus pohtii vielä vaihtoehtoa, jossa bonusrahan suuruus olisi kymmenkertainen. Näin syntyvillä säästöillä voitaisiin Boston-askiin kirjatun hallituksen valmistelumuistion mukaan muun muassa ”ostaa koko vitun Venäjä”.
Sipilä myöntää, että näin merkittävä etuusleikkaus voi herättää närkästystä työmarkkinoilla. Hän odottaa etujärjestöjen vastausta ehdotukseen viimeistään perjantaina. Jos vastausta ei tule perjantaina, aikoo hallitus edetä asiassa itse, mikä tarkoittaa uuden viimeisen takarajan asettamista viikkoa myöhemmäksi.
”Jos vastausta työmarkkinakentältä ei sittenkään tule, hallitus tekee päätöksensä itse ja odottaa uutta vastausta tuonnempana. Joka tapauksessa toivomme, että neuvotteluja jatketaan. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat”, Sipilä jatkaa.
Uutta kilpailukykytoimea on Lehden tietojen mukaan valmisteltu kaikkien johtavien talous- ja perustuslakiasiantuntijoiden kanssa. Heihin kuuluvat muun muassa Pelle Svanslös, Bull Mentula ja Putkosen muija.

20 vastausta aiheeseen “Hallitus esittää palkansaajille megabonuslomarahaa, jota leikkaamalla pelastetaan kilpailukyky”

Tässä on vaan oikaistu turhat välivaiheet pois. Kun valtio maksaa turvapaikanhakijoiden menot ja kestävyysvaje katoaa kunhan nämä vaan työllistyvät, niin samaa ei jostain syystä ole voinut tehdä syrjäytyneiden nuorten tapauksessa. On vaan kerrottu liikuttavia tarinoita kuinka joku on joutunut jo 25-vuotiaana eläkkeelle ja sen vastineeksi esimerkiksi noin 30 henkilön täytyy jatkaa työuraansa vuodella.

Tässä on vaan oikaistu turhat välivaiheet pois. Kun valtio maksaa turvapaikanhakijoiden menot ja kestävyysvaje katoaa kunhan nämä vaan työllistyvät, niin samaa ei jostain syystä ole voinut tehdä syrjäytyneiden nuorten tapauksessa. On vaan kerrottu liikuttavia tarinoita kuinka joku on joutunut jo 25-vuotiaana eläkkeelle ja sen vastineeksi esimerkiksi noin 30 henkilön täytyy jatkaa työuraansa vuodella.

Saman Boston-askin kyljessä on pienellä printillä lisäys, että jos tämä miljoonan lomaraha on korkeintaan viisinkertaisena ”työntekijän” vuosipalkka, siitä ei leikata, vaan summan saa verottomana. Jos miljoona on enemmän kuin 5 x vuosipalkka, SSS leikkaa niin kauan että työntekijä joutuu palkattomalle saikulle.

Saman Boston-askin kyljessä on pienellä printillä lisäys, että jos tämä miljoonan lomaraha on korkeintaan viisinkertaisena ”työntekijän” vuosipalkka, siitä ei leikata, vaan summan saa verottomana. Jos miljoona on enemmän kuin 5 x vuosipalkka, SSS leikkaa niin kauan että työntekijä joutuu palkattomalle saikulle.

Bull Mentulahan on Suomen johtavia älyköitä, joten hänen asiantuntemustaan tarvitaan talous- ja perustuslakiasioissa. Pelle Svanslös taas opiskeli samaan aikaan Nallen kanssa Hankenilla, joten hän tietää kaiken talouselämän lainalaisuuksisista ja rahanteosta kuten Nallekin.

Minua kiinnostaa Bull Mensalan näkemys korkeakoulupolitiikkaan, liito-oravien suojeluun ja Paaviin.

Korkeakoulujen pääsykokeissa pitäisi ottaa huomioon penkkitulos, liito-oravista saa vähänlaisesti proteiinia ja paavin pitäisi kokeilla messusta palautumiseen muutakin kuin iänikuista bullamössöä.

Bull Mentulahan on Suomen johtavia älyköitä, joten hänen asiantuntemustaan tarvitaan talous- ja perustuslakiasioissa. Pelle Svanslös taas opiskeli samaan aikaan Nallen kanssa Hankenilla, joten hän tietää kaiken talouselämän lainalaisuuksisista ja rahanteosta kuten Nallekin.

Minua kiinnostaa Bull Mensalan näkemys korkeakoulupolitiikkaan, liito-oravien suojeluun ja Paaviin.

Korkeakoulujen pääsykokeissa pitäisi ottaa huomioon penkkitulos, liito-oravista saa vähänlaisesti proteiinia ja paavin pitäisi kokeilla messusta palautumiseen muutakin kuin iänikuista bullamössöä.

Olisi jo korkea aika maamme johtavien psykiatrien puuttua peliin ja lopettaa tämän puulelunsa patterin väliin hukanneen sadisti-Sipilän kansakunnan kiusaaminen. Psykopaatti sopii yritysjohtoon, mutta julkisessa virassa Juhan huonoimmat puolet tulevat kaikkien kauhisteltaviksi, eikä mies parka edes ymmärrä tätä. Jonkun olisi nyt rohkeasti astuttava johtoon ja talutettava krooninen ylisuorittaja vaihtoaitioon ennenkuin adhd-tapaus pistää ihan ranttaliksi. Sitten ei ole enää kenelläkään kivaa. Laki mahdollistaa pakkokeinot. Jo nyt.

Olisi jo korkea aika maamme johtavien psykiatrien puuttua peliin ja lopettaa tämän puulelunsa patterin väliin hukanneen sadisti-Sipilän kansakunnan kiusaaminen. Psykopaatti sopii yritysjohtoon, mutta julkisessa virassa Juhan huonoimmat puolet tulevat kaikkien kauhisteltaviksi, eikä mies parka edes ymmärrä tätä. Jonkun olisi nyt rohkeasti astuttava johtoon ja talutettava krooninen ylisuorittaja vaihtoaitioon ennenkuin adhd-tapaus pistää ihan ranttaliksi. Sitten ei ole enää kenelläkään kivaa. Laki mahdollistaa pakkokeinot. Jo nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myös Kauppaopiston naiset ja demoni Pazuzu käänsivät Sipilän pään

(BRUHAHAASTAD) Poliittisen syksyn yllätyskäänteet jatkuivat keskiviikkoaamuna, kun hallitus ilmoitti luopuvansa kaavailemistaan leikkauksista koulutukseen. Pääministeri Juha Sipilä kertoi muuttaneensa mieltään vierailtuaan...

Close