Kategoriat
Kotimaa Talous

Tiepalvelu muistuttaa Yön susia Suomen keleistä: Lämmintä päälle ja muistakaa turvaväli

Cool RideCreative Commons License Ludovic Bertron
(KLAUKKALA) ”Takatalvi voi aina yllättää kokeneenkin motoristin”, muistuttaa liikenneturvallisuuden ammattilainen Inga Farthinder. Myös Liikenneturva ja poliisi ovat seuranneet huolestuneina viime päivien keskustelua venäläisen moottoripyöräjengin Yön susien mahdollisesta kauttakulusta Suomessa.
”Pipo päähän, villasukat jalkaan!”, Farthinder painottaa. Myös poliisin liikennevalvonnasta vastaava komisario Markku Astalo-Dräger harmittelee jengitapausta osin kansainväliseltäkin kannalta.
”Muistakaa turvaväli maanteillä. Jokainen meistä voi olla maanteiden ritari!” hän sanoo vakavana.
Lehden hallitusneuvottelupöydistä saamien tietojen mukaan Yön sudet -välikohtaus voi johtaa jopa budjettivaikutuksiin tulevalla hallituskaudella. Esimerkiksi keskustan talousmaantieteellinen työryhmä katsoo, että tiestön ylläpitoon erityisesti maaseudulla olisi investoitava huomattavasti nykyistä enemmän tiestön käytöstä riippumatta.
Varat kunnostustöihin voitaisiin työryhmän mukaan ottaa joiltain toisilta tai vaihtoehtoisesti pääkaupunkiseudun asuntorakentamisesta.
”Hyvä rumpu kauas kuuluu”, muistuttaa työryhmän edustaja Martti Koplaus.

6 vastausta aiheeseen “Tiepalvelu muistuttaa Yön susia Suomen keleistä: Lämmintä päälle ja muistakaa turvaväli”

Aina kun Venäjältä on tullut susia rajan yli Suomeen, paikalliset sankarilliset pyssymiehet ovat muodostaneet kaartin ja ampuneet hukat hengiltä. Nyt on aihetta panikoitua ja taantua joukkohysteriaan. Tuolta ne tulivat ja tuonnepäin ne menivät!

Aina kun Venäjältä on tullut susia rajan yli Suomeen, paikalliset sankarilliset pyssymiehet ovat muodostaneet kaartin ja ampuneet hukat hengiltä. Nyt on aihetta panikoitua ja taantua joukkohysteriaan. Tuolta ne tulivat ja tuonnepäin ne menivät!

Autoliiton juhannusliikennettä varten suunnittelema tiepalveluoperaatio Kissankello aiotaan tänä vuonna kohdistaa suurinta hätää kärsiviin eli rajanylityspaikoilla kaksi minuuttia odottaviin ja sitten maahanpääsyluvan saaviin venäläisiin motoristeihin.
Hyvä siltarumpupolitiikka kauas kuuluu, huono kuuluu Arkadianmäelle asti.

Autoliiton juhannusliikennettä varten suunnittelema tiepalveluoperaatio Kissankello aiotaan tänä vuonna kohdistaa suurinta hätää kärsiviin eli rajanylityspaikoilla kaksi minuuttia odottaviin ja sitten maahanpääsyluvan saaviin venäläisiin motoristeihin.
Hyvä siltarumpupolitiikka kauas kuuluu, huono kuuluu Arkadianmäelle asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tuhannet erosivat A2-tuomioillan edellä kirkosta varmuuden vuoksi

Robert Couse-Baker (PITSKU) Useat tuhannet suomalaiset ovat eronneet evankelisluterilaisesta kirkosta tämänpäiväisen A2-tuomioillan takia jo etukäteen. Syyksi useimmat kertoivat sisäministeri Päivi...

Close