Kategoriat
Kotimaa

Tuhannet erosivat A2-tuomioillan edellä kirkosta varmuuden vuoksi

angry mobCreative Commons License Robert Couse-Baker
(PITSKU) Useat tuhannet suomalaiset ovat eronneet evankelisluterilaisesta kirkosta tämänpäiväisen A2-tuomioillan takia jo etukäteen. Syyksi useimmat kertoivat sisäministeri Päivi Räsäsen (kd.) mielipiteet ohjelmassa, jossa hän ei ole vieraana.
Lisäksi monet katsojat ovat sosiaalisessa mediassa ilmaisseet huolensa muun muassa väkivaltarikoksista ja ehdottaneet lääkkeeksi summittaisia väkivallantekoja, lynkkauksia ja lasten ankarampaa pieksämistä kotona.
Teemaillassa oikeusoppineita edustavat muun muassa hovioikeuden tuomari ja rikosoikeuden professori, kansan oikeustajua puolestaan Juhani Aataminpoika. Heidän lisäkseen kansanedustaja Tom Packalén (ps.) edustaa keskihajontaa Gaussin käyrän vasemmasta päästä.

6 vastausta aiheeseen “Tuhannet erosivat A2-tuomioillan edellä kirkosta varmuuden vuoksi”

Ette usko miten rankkaa elämä on näiden ajankohtaisohjelmien kanssa. Olisipa se niin helppoa, että voisi aina vain erota mutta kun eroaminen on rajoitettu vain kertaan. Sitten pitää taas liittyä, että voi viimeisimmän skandaalin johdosta jälleen erota. Pitäisi kyllä melkein piestä tai vähintään antaa korville sille, joka on keksinyt tehdä eroamisesta näin vaikeaa. Eikö ne vanhemmat enää nykyisin kasvata lapsiaan kurissa ja nuhteessa kun pitää hankaloittaa eroamistakin nykypäivänä näin. Kyllä ennen vanhaan tämäkin oli paremmin.

Ette usko miten rankkaa elämä on näiden ajankohtaisohjelmien kanssa. Olisipa se niin helppoa, että voisi aina vain erota mutta kun eroaminen on rajoitettu vain kertaan. Sitten pitää taas liittyä, että voi viimeisimmän skandaalin johdosta jälleen erota. Pitäisi kyllä melkein piestä tai vähintään antaa korville sille, joka on keksinyt tehdä eroamisesta näin vaikeaa. Eikö ne vanhemmat enää nykyisin kasvata lapsiaan kurissa ja nuhteessa kun pitää hankaloittaa eroamistakin nykypäivänä näin. Kyllä ennen vanhaan tämäkin oli paremmin.

Päivi Räsäsen ei tarvitse olla mukana tällaisessa maallisessa mekastuksessa sillä hän tietää, että viimeisellä tuomiolla hän istuu herran oikealla puolella kun suomalaisia lasketaan. KD:n kannatus on muuten nyt jossain 4 %:in kieppeillä ja laskee…

Päivi Räsäsen ei tarvitse olla mukana tällaisessa maallisessa mekastuksessa sillä hän tietää, että viimeisellä tuomiolla hän istuu herran oikealla puolella kun suomalaisia lasketaan. KD:n kannatus on muuten nyt jossain 4 %:in kieppeillä ja laskee…

No Krista Kosonen voisi edustaa Gaussin käyrän toista laitaa, jossain niin kaukana ettei näe kuin aatetovereita.

No Krista Kosonen voisi edustaa Gaussin käyrän toista laitaa, jossain niin kaukana ettei näe kuin aatetovereita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valssiorkesterien kevätjuhlille saapui vain 3/4 kutsutuista

rochelle hartman (SEINÄJOKI) Perinteiset valssiorkesterien kevätjuhlat osoittautuivat tänäkin vuonna pettymykseksi. Juhlien kutsuvieraista paikalle saapui järjestäjien ponnisteluista huolimatta jälleen kerran vain...

Close