Kategoriat
Politiikka Talous

Kumpin ja Kampin leikkaukset veivät hallituksen ja opposition heti ilmiriitaan

Hieronymus BoschCreative Commons License Jaysmark
(SOME) Keskustan Juha Sipilän esittelemä uusi hallitusohjelma on nostattanut heti kiistan tuoreiden hallituspuolueiden ja oppositioryhmien välille.
Oppositio kritisoi hallituksen esityksiä kohdistaa valtiontalouden säästöt lähinnä kumpiin ja ehdottaa sen sijaan painotusta kampiin. Hallituksen mielestä kuitenkin kumpin ensisijaisuus kampiin nähden on kestävyysvajeen korjaamisen kannalta olennaista.
Oppositio on myös vaatinut voimakkaasti, että säästötoimenpiteitä ei pitäisi lähtökohtaisesti suunnata niiden omaan kannattajakenttään. Uusi hallitus taas korostaa sopeuttamistoimien tasapuolista kohdentamista painottaen muun muassa ”noiden muiden” vastuuta yhteisen taakan kantamisesta.
Läpi puoluekentän päättäjät ovat kuitenkin korostaneet yhteistä haluaan syyttää Suomen taloustilanteesta joitakin muita tyyppejä. Tältä yhteiseltä talkoopohjalta puolueet toivovat Suomen nousevan kohti parempaa huomista.

8 vastausta aiheeseen “Kumpin ja Kampin leikkaukset veivät hallituksen ja opposition heti ilmiriitaan”

Mitenköhän jollain Jaysmarkilla on muka joku lisenssioikeus Hieronymus Bosch töihin?

Kuulemma osti ne oikeudet viime lauantaiaamuna Reiskalta vitosen kauppahintaan. Samassa kaupassa meni mm. neuvostoaikainen upseerin koppalakki ja tosi siisti BMW-avaimenperä. Jos haluat tarkempia lisätietoja kaupasta, niin soita lähimpään kaljakuppilaan ja kysy Reiskaa.

Mitenköhän jollain Jaysmarkilla on muka joku lisenssioikeus Hieronymus Bosch töihin?

Kuulemma osti ne oikeudet viime lauantaiaamuna Reiskalta vitosen kauppahintaan. Samassa kaupassa meni mm. neuvostoaikainen upseerin koppalakki ja tosi siisti BMW-avaimenperä. Jos haluat tarkempia lisätietoja kaupasta, niin soita lähimpään kaljakuppilaan ja kysy Reiskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti paljastaa – tässä ovat hylätyt ministeriöliitokset!

Hey Paul Studios (SMOLNA) Hallitusneuvottelija Juha Sipilän kaavailut ministeriöiden määrän vähentämisestä eivät toteutuneet, mutta Lehden haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan suunnitellut...

Close