Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Hyvinvointivaltion turvaaminen etenee aikataulussa

First aid kitCreative Commons License Marcin Wichary
(SMOLNA) Hyvinvointivaltio turvataan tulevaisuudessa aiempien hallitusten asettaman linjan mukaisesti, luvataan eilen julkaistussa hallitusohjelman liitteessä. Hyvinvointivaltio on liitteessä esitettyjen suunnitelmien mukaan tarkoitus sijoittaa vielä tämän hallituskauden aikana turvaan eduskunnan arkiston yhteyteen rakennettavaan erityiseen säiliöön.
”Hyvinvointivaltion pelastaminen ja turvaaminen edellyttävät luonnollisesti sen palveluista luopumista. Paisunut julkinen sektori. Paisunut julkinen sektori. Mainitsimmeko jo paisuneen julkisen sektorin?”, liitteessä todetaan.
Toistaiseksi ei ole olemassa päätöksiä siitä, pidetäänkö hyvinvointivaltio kokonaan eristettynä, vai päästetäänkö esimerkiksi tutkijoita tai koululaisryhmiä tutustumaan siihen.

10 vastausta aiheeseen “Hyvinvointivaltion turvaaminen etenee aikataulussa”

Kannatan hyvinvointivaltion asettamista täydelliseen karanteeniin sen lopuksi elinajaksi (2 kuukautta). Muutoin on vaarana, että joku ministereistä saa tartunnan eikä taudin kourissa pysty säästämään omalta hallinnonalaltaan kuin 200 miljardia päivässä. Siinä ei joudu kuin Suomi epäkuntoon, Suomi epäkuntoon, se vie työn kaikilta eikä istu oikeudentuntoon.
Lisäksi valtiovarainministeri Stubb joutuu todistamaan, kun kaksi ihmistä poistuu huoneesta epäluottamuksen vallassa katsomatta toisiaan silmiin ja suomatta ajatustakaan sille, miten Suomi saadaan nousuun.

Kannatan hyvinvointivaltion asettamista täydelliseen karanteeniin sen lopuksi elinajaksi (2 kuukautta). Muutoin on vaarana, että joku ministereistä saa tartunnan eikä taudin kourissa pysty säästämään omalta hallinnonalaltaan kuin 200 miljardia päivässä. Siinä ei joudu kuin Suomi epäkuntoon, Suomi epäkuntoon, se vie työn kaikilta eikä istu oikeudentuntoon.
Lisäksi valtiovarainministeri Stubb joutuu todistamaan, kun kaksi ihmistä poistuu huoneesta epäluottamuksen vallassa katsomatta toisiaan silmiin ja suomatta ajatustakaan sille, miten Suomi saadaan nousuun.

Jos ei ole enää rahaa hyvinvointivaltion ylläpitoon niin on ihan hyvä kuitenkin museoida se niin kauan kuin vielä muistetaan että millainen se oli.

Jos ei ole enää rahaa hyvinvointivaltion ylläpitoon niin on ihan hyvä kuitenkin museoida se niin kauan kuin vielä muistetaan että millainen se oli.

Täytyi taas leikata opiskelijoilta, vanhuksilta ja köyhiltä, jotta saadaan säästettyä 10 miljardia maa-, meri- ja ilmavoimien tuleviin asehankintoihin. Suomeen kannattaa verot maksaa jos sattuu olemaan ammatiltaan esim. hävittäjälentäjä tai poliitikko. Muille onkin sitten luvassa keppiä.

Täytyi taas leikata opiskelijoilta, vanhuksilta ja köyhiltä, jotta saadaan säästettyä 10 miljardia maa-, meri- ja ilmavoimien tuleviin asehankintoihin. Suomeen kannattaa verot maksaa jos sattuu olemaan ammatiltaan esim. hävittäjälentäjä tai poliitikko. Muille onkin sitten luvassa keppiä.

Ek vastaa: muuttakaa pois, jos ei tämän hallituksen toimet tyydytä. Palvelut, jotka minun veromarkoilla on hankittu pitäisi siis jättää tänne. Entä miksi sitten ne, jotka eivät halua Suomeen maksaa verojaan, vaan siirtävät tulonsa veroparatiiseihin, saavat nauttia ilmaiseksi palveluja, joita yhteiskunta tarjoaa.

Ek vastaa: muuttakaa pois, jos ei tämän hallituksen toimet tyydytä. Palvelut, jotka minun veromarkoilla on hankittu pitäisi siis jättää tänne. Entä miksi sitten ne, jotka eivät halua Suomeen maksaa verojaan, vaan siirtävät tulonsa veroparatiiseihin, saavat nauttia ilmaiseksi palveluja, joita yhteiskunta tarjoaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kumpin ja Kampin leikkaukset veivät hallituksen ja opposition heti ilmiriitaan

Jaysmark (SOME) Keskustan Juha Sipilän esittelemä uusi hallitusohjelma on nostattanut heti kiistan tuoreiden hallituspuolueiden ja oppositioryhmien välille. Oppositio kritisoi hallituksen...

Close