Kategoriat
Politiikka

Lehti julkaisee vaalikoneen poikkeuksellisesti jo ennen vaaleja

Drinking young chimpanzeeCreative Commons License Tambako The Jaguar
Lehden suuri juhannusperinne eli kännissä hukkuminen vaalikone on täällä taas.
Poikkeuksellisesti jo ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja julkaistu vaalikone kertoo juuri sinulle sopivimman ehdokkaan, kun keräät seitsemän kukkaa ja panet ne tyynyn alle yön ajaksi vastaat kysymyksiin.
Vaalikone on auki koko ajan. Alkot sen sijaan ovat suljettuina juhannuspäivänä 20.6.

8 vastausta aiheeseen “Lehti julkaisee vaalikoneen poikkeuksellisesti jo ennen vaaleja”

En pitänyt vaalikoneesta, koska se ei antanut sivun oikeaan laitaan reaaliaikaista tilannetta eri ehdokkaiden välillä. En osannut siksi muokata poliittista kantaani oman julkisen kantani mukaiseksi.

En pitänyt vaalikoneesta, koska se ei antanut sivun oikeaan laitaan reaaliaikaista tilannetta eri ehdokkaiden välillä. En osannut siksi muokata poliittista kantaani oman julkisen kantani mukaiseksi.

Äänestin Batmania, koska hän on julkisuuden hahmo, jolloin valituksi tuleminen on todennäköisempää eikä ääni näin ollen mene niin helposti hukkaan. Hänellä on myös karismaa, joka auttaa tehtävien hoitamisessa, sekä kokemusta ongelmien ratkaisemisesta. Lisäksi hän on tiedemies, jolloin ratkaisut monesti pohjautuvat tosimaailman realiteetteihin, tutkimuksiin ja tieteelliseen näyttöön, eikä ex-avustajan lobbailufirman näkemykseen jostain aiheesta. Sitoutumattomana Batman vastaa itse omista päätöksistään, eikä joku puoluesihteeri tai -johtaja päätä hänen kantaansa riippumatta siitä, mitä mieltä hän oli ennen vaaleja mistäkin asiasta ollut.

Äänestin Batmania, koska hän on julkisuuden hahmo, jolloin valituksi tuleminen on todennäköisempää eikä ääni näin ollen mene niin helposti hukkaan. Hänellä on myös karismaa, joka auttaa tehtävien hoitamisessa, sekä kokemusta ongelmien ratkaisemisesta. Lisäksi hän on tiedemies, jolloin ratkaisut monesti pohjautuvat tosimaailman realiteetteihin, tutkimuksiin ja tieteelliseen näyttöön, eikä ex-avustajan lobbailufirman näkemykseen jostain aiheesta. Sitoutumattomana Batman vastaa itse omista päätöksistään, eikä joku puoluesihteeri tai -johtaja päätä hänen kantaansa riippumatta siitä, mitä mieltä hän oli ennen vaaleja mistäkin asiasta ollut.

Äänestän rasisteja koska somessa on kuulemma raiskattu joku puolustuskyvytön eloveenatyttö.

Äänestän rasisteja koska somessa on kuulemma raiskattu joku puolustuskyvytön eloveenatyttö.

Tein vaalipäivänä virheellisen valinnan, joka voi vaikuttaa kielteisesti koko loppuelämääni. Toivon, että julkaisette katumus- ja jälkiehkäisyvaalikoneen, jolla asia voidaan korjata vielä tämän päivän aikana.

Tein vaalipäivänä virheellisen valinnan, joka voi vaikuttaa kielteisesti koko loppuelämääni. Toivon, että julkaisette katumus- ja jälkiehkäisyvaalikoneen, jolla asia voidaan korjata vielä tämän päivän aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansanedustajaehdokkaiden kevätjuhlat jäivät pelkäksi lupaukseksi

Mr.TinDC (PÄLKÄNE) Kansanedustajaehdokkaiden ensi kuulle suunnittelemat kevätjuhlat peruuntuvat, kuten kaikkina aikaisempinakin vaalikeväinä. Järjestäjien mukaan on ilmeisesti käymässä niin, että puheet...

Close