Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Kansanedustajaehdokkaiden kevätjuhlat jäivät pelkäksi lupaukseksi

Xlerator Hand DryerCreative Commons License Mr.TinDC
(PÄLKÄNE) Kansanedustajaehdokkaiden ensi kuulle suunnittelemat kevätjuhlat peruuntuvat, kuten kaikkina aikaisempinakin vaalikeväinä. Järjestäjien mukaan on ilmeisesti käymässä niin, että puheet juhlista jäävät pelkiksi lupauksiksi.
”Sanansa kyllä lupasivat tällä kertaa pitää”, pohtii pettynyt tapahtumakoordinaattori Inge N. Vinst.
Kevään kunniaksi ohjelmaan oli kaavailtu muun muassa köydenpunontakisa tuoreista pajunversoista sekä tanssimusiikkia paikallisen siltarumpuyhtyeen tahdissa. Pääpuhujaksi oli lupautunut vähän käytetty vaaleanruskea Braunin hiustenkuivain, jonka eloisat esiintymiset vanha kansa muistaa lukemattomilta vappumarsseilta.

8 vastausta aiheeseen “Kansanedustajaehdokkaiden kevätjuhlat jäivät pelkäksi lupaukseksi”

Mutta muistakaa äänestää. Jos ei äänestä niin ei voi valittaa, koska vaan ne jotka äänestää ihmisiä vetämään setit päin persettä, voi valittaa sitten siitä… eiku miten se meni? Kun siellä tehdään hommia päin honkia niin se on äänestäjän vika…? Valittaa voi jos on äänestäny epäpäteviä ihmisiä tekemään asiat huonosti…? Jos asiat on huonosti niin äänestäjällä on vastuu…?
No joka tapauksessa, muistakaa äänestää, koska sillä ne asiat korjaantuu, kattokaa vaikka miten hyvin on menny ennenkin.

Mutta muistakaa äänestää. Jos ei äänestä niin ei voi valittaa, koska vaan ne jotka äänestää ihmisiä vetämään setit päin persettä, voi valittaa sitten siitä… eiku miten se meni? Kun siellä tehdään hommia päin honkia niin se on äänestäjän vika…? Valittaa voi jos on äänestäny epäpäteviä ihmisiä tekemään asiat huonosti…? Jos asiat on huonosti niin äänestäjällä on vastuu…?
No joka tapauksessa, muistakaa äänestää, koska sillä ne asiat korjaantuu, kattokaa vaikka miten hyvin on menny ennenkin.

Juu muistakaapas nyt käydä antamassa mandaattinne sille että konsensusdiktatuuri saa jatkaa entisellä linjallaaan. Voitte tosiaan kokeilla vaikka että mitä mieltä mullistavia muutoksia seuraa siitä, kun vaihdetaan kokoomuksen ja keskustan paikkaa. On se jännää kuulkaa.

Juu muistakaapas nyt käydä antamassa mandaattinne sille että konsensusdiktatuuri saa jatkaa entisellä linjallaaan. Voitte tosiaan kokeilla vaikka että mitä mieltä mullistavia muutoksia seuraa siitä, kun vaihdetaan kokoomuksen ja keskustan paikkaa. On se jännää kuulkaa.

Siis täähän on vaan yks mielipide. Voi hyvinki olla että saadaan pirskeet aikaiseksi. Ei sitä koskaan tiedä! Jo iso-isäni vaari odotti tuloksia juhlamielellä ja luotti edustajien lupauksiin. Ei tällaista perintöä voi noin vain hylätä siksi että se ei ole vielä toteutunut. Tähänhän koko demogratia perustuu loppujen lopuksi! Suomi on vapaa maa eikä mikään Putinin venäjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Terry Pratchettin viimeinen seuralainen: "TULIN VAIN KÄYMÄÄN KYLÄSSÄ"

Shanthanu Bhardwaj   (MON REPOS) Kirjailija Terry Prachettin viimeinen seuralainen ihmettelee hänen torstaisesta vierailustaan noussutta hälyä. Vieras oli sanojensa mukaan...

Close