Kategoriat
Kulttuuri Nekrologit

Terry Pratchettin viimeinen seuralainen: "TULIN VAIN KÄYMÄÄN KYLÄSSÄ"

DiscworldCreative Commons License Shanthanu Bhardwaj
 
(MON REPOS) Kirjailija Terry Prachettin viimeinen seuralainen ihmettelee hänen torstaisesta vierailustaan noussutta hälyä. Vieras oli sanojensa mukaan vain tavallisella iltaratsastuksella ja kiistää syyllistyneensä henkirikokseen.
”MINÄKÖ? TAPPAMASSA? ENHÄN TOKI. IHMISET HEITTÄVÄT HENKENSÄ, MUTTA SE ON HEIDÄN ASIANSA. MINÄ ASTUN REMMIIN VASTA SEN JÄLKEEN. OLISIHAN TÄMÄ HEMMETIN TYPERÄ MAAILMA JOS IHMISET HEITTÄISIVÄT HENKENSÄ KUOLEMATTA, VAI MITÄ?”, hän toteaa.
Scotland Yard selvittää Pratchettin kuolemaa yhdessä Ankh-Morporkin kaupunginvartioston kanssa. Tapahtuneen jälkeen kuulusteltu vieras ei kuitenkaan suostu puhumaan tapahtuneesta, eikä edes kertomaan koko nimeään.
”JOS MINULLA OLISI ETUNIMI, NIIN TOINEN NIMENI OLISI VELVOLLISUUS.”

8 vastausta aiheeseen “Terry Pratchettin viimeinen seuralainen: "TULIN VAIN KÄYMÄÄN KYLÄSSÄ"”

Kuolema ei käytä lainausvälimerkkejä. Tosin tuskin Terry-vainaa asiasta olisi moksiskaan.

Kuolema ei käytä lainausvälimerkkejä. Tosin tuskin Terry-vainaa asiasta olisi moksiskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jari Porttilan silmäpussit lähtivät soolouralle

bfishadow (HOLMENKOLLEN) Urheilutoimittaja, kansanedustajaehdokas Jari Porttilan vuosikymmenet yhdessä esiintynyt yhtye on hajonnut. Torstaina julkaistun tiedotteen mukaan Porttilan silmäpussit ovat lähteneet...

Close