Terry Pratchettin viimeinen seuralainen: “TULIN VAIN KÄYMÄÄN KYLÄSSÄ”

0
4

DiscworldCreative Commons License Shanthanu Bhardwaj

 

(MON REPOS) Kirjailija Terry Prachettin viimeinen seuralainen ihmettelee hänen torstaisesta vierailustaan noussutta hälyä. Vieras oli sanojensa mukaan vain tavallisella iltaratsastuksella ja kiistää syyllistyneensä henkirikokseen.

“MINÄKÖ? TAPPAMASSA? ENHÄN TOKI. IHMISET HEITTÄVÄT HENKENSÄ, MUTTA SE ON HEIDÄN ASIANSA. MINÄ ASTUN REMMIIN VASTA SEN JÄLKEEN. OLISIHAN TÄMÄ HEMMETIN TYPERÄ MAAILMA JOS IHMISET HEITTÄISIVÄT HENKENSÄ KUOLEMATTA, VAI MITÄ?”, hän toteaa.

Scotland Yard selvittää Pratchettin kuolemaa yhdessä Ankh-Morporkin kaupunginvartioston kanssa. Tapahtuneen jälkeen kuulusteltu vieras ei kuitenkaan suostu puhumaan tapahtuneesta, eikä edes kertomaan koko nimeään.

“JOS MINULLA OLISI ETUNIMI, NIIN TOINEN NIMENI OLISI VELVOLLISUUS.”

4 lukijakirjettä

 1. Kosh sanoo:

  Ruotsin poliisi tutkii asiaa. Putinia epäillään ihan kaiken varalta.

  (1)
 2. KIAKKOMAAILMA sanoo:

  TAAS JOKU TAMPERELAINEN LÄTKÄFANI, EI KIINNOSTA

  (1)
 3. J-P sanoo:

  Kuolema ei käytä lainausvälimerkkejä. Tosin tuskin Terry-vainaa asiasta olisi moksiskaan.

  (0)
 4. Annikummitus sanoo:

  Voisikohan tuon epäillyn kutsua teelle? Vaikuttaa mukavalta hepulta.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.