Kategoriat
Kotimaa Talous

Paikallinen mies syyttää byrokratiaa erektio-ongelmistaan

Tinfoil hatCreative Commons License Henri Bergius
(KORSNÄS) Siuntiolainen paikallinen mies Stig Uppslag moittii suomalaisen byrokratian menneen jo liian pitkälle. Jo useana aamuna herätessään Uppslag on huomannut peniksensä olevan täysin velttona, vaikka tavallisesti aamuisin häntä on tervehtänyt peitonkulman alta pilkistävä pirtsakka erektio.
Uppslag syyttää ahdingostaan byrokratiaa, Eviraa, Valviraa, virkamiehiä, byrokratiaa ja byrokratiaa sekä puuskahtaa Suomen muuttuneen Pohjois-Koreaksi, DDR:ksi, Kekkosslovakiaksi, Neuvostoliitoksi, Oy Suomi ab:ksi tai jotain muuta ihastuttavan nokkelaa, joka keräsi Facebook-päivityksessä äsken ainakin 44 peukkua.
”Päivän byrokraatti -palkinto sille jonka takia ei kulli seiso”, Uppslag sanoo tuohtuneena.
Hän muistuttaa byrokratian aiheuttaneen hänelle jo vuosien ajan haittaa. Kesällä hän löi vasaralla sormeen, viime keskiviikkona hän potkaisi epähuomiossa varpaan kipeästi senkin reunaan ja yhtenä iltana vaimo sanoi aika pahasti kun hän saapui tuntitolkulla myöhässä pubista. Ulosteessa oli taannoin verta.
”Suomi on ihan hästäk byroslavia”, Uppslag paheksuu. Hänen murheensa ovat saaneet laajaa julkisuutta kaikissa kotimaisissa viestimissä viime päivinä.

12 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies syyttää byrokratiaa erektio-ongelmistaan”

Tilanteessa on kuitenkin tapahtunut jonkinasteista kehitystä, koska vastikään Stig vielä syytteli erektiohäiriöistään yms. ongelmistaan venäläisiä sukellusveneitä, venäläisiä lentokoneita ja venäläistä Putinia. Stig on siis ehkä kohta pääsemässä sen kehitysvaiheen yli, jossa huomio kohdistetaan ulkoisiin tekijöihin itsetutkiskelun välttämiseksi.

Tilanteessa on kuitenkin tapahtunut jonkinasteista kehitystä, koska vastikään Stig vielä syytteli erektiohäiriöistään yms. ongelmistaan venäläisiä sukellusveneitä, venäläisiä lentokoneita ja venäläistä Putinia. Stig on siis ehkä kohta pääsemässä sen kehitysvaiheen yli, jossa huomio kohdistetaan ulkoisiin tekijöihin itsetutkiskelun välttämiseksi.

Kaikki tuki tälle paperinpyörittäjien ja ”virkamiesten” viimeiseimmälle uhrille. Täyttämällä Kelan kaavakkeen U6785/3 Stig Uppslag on oikeutettu anomaan penisproteesia. Älä unohda täyttää lisäselvityskaavaketta, jossa udellaan varsin härskisti intiimielämäsi yksityiskohtia ja muita kahvitauolla hilpeitä huomautuksia herättäviä ”heikkouksiasi”. Ja ennen kaikkea pidä mielessä, että lopullisen päätöksen hoidon tarpeesta tekee Kelan lääkäri, joka tutkii kaikki paperit vesileimaa myöten. Eli pistäpä tukianomus tulemaan!

Kaikki tuki tälle paperinpyörittäjien ja ”virkamiesten” viimeiseimmälle uhrille. Täyttämällä Kelan kaavakkeen U6785/3 Stig Uppslag on oikeutettu anomaan penisproteesia. Älä unohda täyttää lisäselvityskaavaketta, jossa udellaan varsin härskisti intiimielämäsi yksityiskohtia ja muita kahvitauolla hilpeitä huomautuksia herättäviä ”heikkouksiasi”. Ja ennen kaikkea pidä mielessä, että lopullisen päätöksen hoidon tarpeesta tekee Kelan lääkäri, joka tutkii kaikki paperit vesileimaa myöten. Eli pistäpä tukianomus tulemaan!

Omalta terveysasemalle täytyy ensin varata aika, jotta tehdään kliininen tutkimus ja kirjoitetaan lääkärin C-lausunto.

Omalta terveysasemalle täytyy ensin varata aika, jotta tehdään kliininen tutkimus ja kirjoitetaan lääkärin C-lausunto.

Perusteetonta panettelua.
Kyllä suomalainen byrokraatti saa minkä projektin tahansa seisomaan. Ja pitkään. Sitten saakin sitä pehmitellä kuukausikaupalla. Tuskalliseksihan se käy, mutta jotenkin siitäkin alkaa nauttia, kun tietä että tää on taas tätä. Masokismin oireita, tiedän.

Perusteetonta panettelua.
Kyllä suomalainen byrokraatti saa minkä projektin tahansa seisomaan. Ja pitkään. Sitten saakin sitä pehmitellä kuukausikaupalla. Tuskalliseksihan se käy, mutta jotenkin siitäkin alkaa nauttia, kun tietä että tää on taas tätä. Masokismin oireita, tiedän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jörö, Nuhanenä ja Unelias pohtivat Talvivaaran hankintaa

Crinklecrankle.com (SOTKAMO) Konkurssiin ajautunut Talvivaaran kaivosyhtiö on herättänyt runsaasti kiinnostusta ulkomaisissa sijoittajissa ja yhtiöissä. Lehden saamien tietojen mukaan kaivoksen toiminnan...

Close