Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Ympäristöministeri Grahn-Elinkeinoelämän-keskusliitto torjuu suokritiikin

PuppetCreative Commons License Michael Neel
(KELKKATEHDAS) Tuore ympäristöministeri Sanni Grahn-Vapo (kok) kiistää väitteet hänen ympäristövihamielisyydestään liittyen soidensuojeluohjelman jäädyttämiseen.
Grahn-MTK toteaa tiedotteessaan, että vastakkainasettelun sijaan nyt etsitään uutta tapaa toimia omien lyhyen ajan poliittisten ja taloudellisten etujen mukaisesti. Hän muistuttaa, että luonnonsuojelua kohtaan pystytään rakentamaan luottamusta ja positiivista asennetta, kun siltä viedään sisältö ja vaikuttavuus.
”Kaikkien meidän tavoitteena on kuitenkin jättää lapsillemme perinnöksi puhdas, kaunis suomalainen parkkipaikka”, Grahn-EK korostaa.

5 vastausta aiheeseen “Ympäristöministeri Grahn-Elinkeinoelämän-keskusliitto torjuu suokritiikin”

Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry on jo antanut asiantuntijalausunnon aiheesta, jonka mukaan parasta suojelua on hidastaa ja pysäyttää suojelutyö ja kyseessä on näin ollen merkittävä suojeluteko. Toisaalla on taas ihmetelty, miten se ettei jotain suojellakaan, on suojeluteko mutta yhdistyksen mukaan nämä eivät vain ymmärrä, että jonkin tekemättäjättäminen on paras tapa tehdä asioita. Näin ollen MTK ry on myös kehottanut muita edunvalvojia noudattamaan yhdistyksen jakamia oppeja ja todennut että paras tapa muille edunvalvojille on jättää edut valvomatta ja että se joka väittää, että tällä olisi tarkoitus vähentää muiden lobbareiden vaikutusta päättäjiin niin on ite.

Koittakaa nyt jo vähän petrata huumorinne tasoa. Kokoomuslainen ympäristöministeri on jo huono vitsi.

Suot ovat vuosituhansien aikana umpeen kasvaneita järviä. Olisi hyvä ennallistaa ne hiljalleen, kun Suomen turpeen yhteenlaskettu energiamäärä on kuitenkin noin kolminkertainen Pohjanmeren öljyn kokonaismäärään verrattuna ja nykyiselläänkin turpeen kokonaismäärä kasvaa. Kalastuselinkeinolle tulisi runsaasti lisää mahdollisuuksia, ja kyllä sitä jorpakkoa kuitenkin riittää monen sukupolven ajaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Joulukuusikauppa käynnistyi olympiastadionilla

Nik (ETELÄKAARRE) Tämänvuotinen joulukuusikauppa on käynnistynyt ennätyksellisen aikaisin. Suomen Palloliitto aloitti keskiviikkoaamulla miesten jalkapallomaajoukkueen tarpeettomiksi käyneiden joulukuusten myynnin olympiastadionin parkkipaikalla....

Close