Kategoriat
Joulukalenteri Kotimaa Urheilu

Joulukuusikauppa käynnistyi olympiastadionilla

Womp.Creative Commons License Nik
(ETELÄKAARRE) Tämänvuotinen joulukuusikauppa on käynnistynyt ennätyksellisen aikaisin. Suomen Palloliitto aloitti keskiviikkoaamulla miesten jalkapallomaajoukkueen tarpeettomiksi käyneiden joulukuusten myynnin olympiastadionin parkkipaikalla.
Toistaiseksi yhtään kappaletta ei ole myyty. Myöskään ulkomaisten ostajien ei arvella olevan ”niin vitunkaan kiinnostuneita”.
Palloliiton mukaan myyntiä aiotaan vauhdittaa tarjoamalla joulukuusten oheen kaupanpäällisiksi tonttuja, joita maajoukkueelle on kerääntynyt huomattavia määriä.
”Myös pukin saa ottaa, eikä tarvitse palauttaa”, mainostaa liiton edustaja Antti Pelaja.

2 vastausta aiheeseen “Joulukuusikauppa käynnistyi olympiastadionilla”

Pelastusarmeijan joulupatakeräys kaikkein hädänalaisimpien auttamiseksi kohdennetaan tänä vuonna Suomen jalkapallomaajoukkuelle. Tarpeettomiksi käyneiden vaatteiden, huopien, astioiden ja pelistrategioiden lisäksi joukkueelle voi lahjoittaa myös rahaa. Suurimman lahjoituksen, 1000 euroa, joka sisältää joukkueen maasta poistumisen ja sanayhdistelmien ”MM-kisat”, ”EM-kisat”, ” ja ”ihan vittu mitkä tahansa kisat tai karsinnat” käytön kieltämisen, oli puoleenpäivään mennessä antanut 2 miljoonaa suomalaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaivaukset paljastivat sisu-sanan alkuperäisen merkityksen: "Hakataan joku erinäkönen saatana"

Patrick Gruban (LEMMINKÄISEN TEMPPELI) Suomalaisuuden symbolina pidetyn sisun arvoitus on ratkennut. Suurimpien yliopistojen rahoittama vuosien mittainen arkeologinen tutkimushanke on onnistunut...

Close