Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Sotilasasiantuntijat varoittavat: Homeisten lamellikasarmien rakennussalaisuudet vaarassa

powdered-sugar raised donutsCreative Commons License Salim Virji
(POHJANKANGAS) Ulkomaalaisten hämärät maakaupat suomalaisten sotilasalueiden läheisyydessä saattavat vaarantaa tarkoin varjellut sotasalaisuutemme. Lehden haastattelemien vain loivasti humalaisten evp.-upseerien mukaan vihamieliset tahot voivat saada muun muassa selville puolustuksemme kannalta elintärkeitä tietoja siitä, miten varuskunta-alueille rakennetaan taatusti homevaurioisia lamellikasarmeja.
”On muistettava, että lievät ja keskivaikeat hengitystieinfektiot ovat sodanajan joukkojemme tärkeä valmiusominaisuus. Ja olenkos kertonut sitä juttua, ku se vääpeli oli ihan hullu ja piti suksisulkeiset katolla”, huomauttaa majuri (evp.) Jouko Saatana.
Saatanan mukaan esimerkiksi venäläiset voivat varuskuntia lähietäisyydeltä tarkkailemalla saada tietoa Venäjän ja Neuvostoliiton Suomelle myymistä asetarvikkeista sekä vihiä siitä, miten punkan päiväpeitto laskostetaan yöksi taistelujakkaralle.
”Jos pinkan salaisuus paljastuu, uskottavasta itsenäisestä puolustuskyvystä ei enää voida puhua. Ja olenkos kertonut ku sillon kerran vittu kassulla vittu ja se vääpeli oli ihan hullu”, varoittaa eversti (evp.) Jorma Saatanan-Saatana.
Juttua varten on haastateltu myös paria spollea pundelta palattaessa, helvetin luotettavia Nato-lähteitä joita emme suinkaan ole täällä Joensuussa omasta päästämme keksineet, sekä yhtä Jyrkiä sotkussa.

6 vastausta aiheeseen “Sotilasasiantuntijat varoittavat: Homeisten lamellikasarmien rakennussalaisuudet vaarassa”

Ylläolevassa kuvassa oli kassillinen metsäleiriltä peräisin olevia likaisia sukkia, mutta onneksi tykkimies Elokuu otti pikaisesti yhteyttä Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitokselle, jonka käskystä kuva sensuroitiin Lehdestä ja Flickristä, sillä se olisi saattanut paljastaa liikaa maamme sodankäynnin operatiivisesta strategiasta, strategisista operaatioista, taktisista visioista, visioiduista taktiikoista ja saatana millä tää silsa lähtee mun varpaista hä?
PS. Der Angriff Steiner ist nicht erfolgt.

Kuva tai video on sensuroitu, jenkit sumuttaa vapaata-kansanmediaa! Sotasalaisuuskuvat julki tai lehden tilausloppuuu!

Venäläiset vain sattuvat olemaan konservatiiveja, he siis arvostavat suomalaisen ulkomuseotoiminnan niin korkealle tasolle, että haluavat päästä seuraamaan sitä lähietäisyydeltä.

Yli-Kiimingin 60-luvulla hylätyn armeijan alueellisen puhelinkeskuksen viereisellä tontilla on havaittu epäilyttävää aktiviteettia, kertoo luotettava lähde. Omistajan venäläisissä rekisterikilvissä oleva auto kävi kääntymässä tyhjällä tontilla. Puolustusvoimien ylin johto tiedottaa asiasta tarkemmin klo 03.00 tasan. Sitä ennen suoritetaan alueella toistuvia mattopommituksia, kunnes totuus selviää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ympäristöministeri Grahn-Elinkeinoelämän-keskusliitto torjuu suokritiikin

Michael Neel (KELKKATEHDAS) Tuore ympäristöministeri Sanni Grahn-Vapo (kok) kiistää väitteet hänen ympäristövihamielisyydestään liittyen soidensuojeluohjelman jäädyttämiseen. Grahn-MTK toteaa tiedotteessaan, että vastakkainasettelun...

Close