Kategoriat
Tiede Ulkomaat

Tutkijoiden kohutulos: Sodan ensimmäinen uhri ei ole totuus vaan naapurin mulkku

Pleasure and painCreative Commons License Tim J Keegan
(SMÖRREBRÖD) Sotien yhteiskunnallisista vaikutuksista on saatu uutta kuohuttavaa tietoa laajassa kansainvälisessä tutkimushankkeessa. Eurooppalaisten omankädenoikeustieteellisten tiedekuntien selvitys paljastaa, että yleisesti luultu totuus siitä, että sodan ensimmäinen uhri olisi totuus, ei pidä paikkaansa.
”Lähes kaikissa tutkituissa sodissa kävi kyllä niin, että ensimmäinen uhri oli ’se naapurin mulkku’ tai joissakin harvinaisemmissa tapauksissa ’hei vittu kukas sä oikein oot’, tai ’oho se tais kuolla’ tai ’paikallinen joukkoliikenteen matkakorttilukijan suunnittelija'”, kertoo tutkimushankkeen johtaja Heta Ytor.
Tutkijat kertovat, että myös muut vanhat uskomukset sodan luonteesta kaipaavat pikaista päivittämistä. Ytorin mukaan tarkemmat analyysit paljastavat muun muassa sen, että sota ei suinkaan ole diplomatian jatke, vaan ”visvan, paskan ja veren täyteinen helvetti, jossa henkiinjääneiden ihmistorsojen mielet räjähtävät sirpaleiksi joita yritetään turhaan vuosikymmeniä paikata viinalla, vajaamitoitetuilla tukipalveluilla sekä tietämättömyyteen ja vihaan kiedotulla kansallisuusaatteella”.

8 vastausta aiheeseen “Tutkijoiden kohutulos: Sodan ensimmäinen uhri ei ole totuus vaan naapurin mulkku”

Ei pidä paikkaansa. Jos tosiaan tuo naapurin mulukku olisi ensimmäinen uhri, niin heti tilaisin muutaman rättipään ja pari risteilyohjusta. Laajemman eskaloitumisen estettäisiin jos rättipäille voisi osoittaa seuraavan kohteen ja synkronoida sen risteilyohjuksia valmistavan firman toimitusaikatauluun.

Ei pidä paikkaansa. Jos tosiaan tuo naapurin mulukku olisi ensimmäinen uhri, niin heti tilaisin muutaman rättipään ja pari risteilyohjusta. Laajemman eskaloitumisen estettäisiin jos rättipäille voisi osoittaa seuraavan kohteen ja synkronoida sen risteilyohjuksia valmistavan firman toimitusaikatauluun.

Täällä ollaan jo autotallin nurkalla asemissa riittävän aseistuksen kanssa, joten siistin kirurgin on turha haaveilla mitään. Teikäläisen huoltoreitit on tarvittaessa poikki välittömästi, ja vahvistuksistanne jää vain rätti kuusen oksalle…

Täällä ollaan jo autotallin nurkalla asemissa riittävän aseistuksen kanssa, joten siistin kirurgin on turha haaveilla mitään. Teikäläisen huoltoreitit on tarvittaessa poikki välittömästi, ja vahvistuksistanne jää vain rätti kuusen oksalle…

Olette vähäsen oikeassa, tavallaan se ensimmäinen uhri on ollut ”naapurin mulkku”, siis Putin, jonka kapteeni Ramius tappoi. Tämä siksi, että Ramiusin lisäksi Ivan Putin oli ainoa, joka tiesi Punaisen Lokakuun oikeat käskyt. Nyt kapteeni sai vaihtaa tilalle omat käskynsä, joiden mukaan tämän piti parkkeerata vene Tukholman edustalle.

Olette vähäsen oikeassa, tavallaan se ensimmäinen uhri on ollut ”naapurin mulkku”, siis Putin, jonka kapteeni Ramius tappoi. Tämä siksi, että Ramiusin lisäksi Ivan Putin oli ainoa, joka tiesi Punaisen Lokakuun oikeat käskyt. Nyt kapteeni sai vaihtaa tilalle omat käskynsä, joiden mukaan tämän piti parkkeerata vene Tukholman edustalle.

Sodan ensimmäinen uhri on tunnetusti se linjojen edessä kohkaava upseeri, joka saa luodin takaraivoonsa.

Sodan ensimmäinen uhri on tunnetusti se linjojen edessä kohkaava upseeri, joka saa luodin takaraivoonsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Asiantuntijat parantaisivat Suomen kilpailukykyä pidentämällä Mähösen työpäivää

Steve Jurvetson (LAHTI, BUSINESS CITY) Lahtelainen tehdastyöntekijä Mähönen saattaa olla ratkaisu Suomen taloutta vaivaavaan kilpailukykyongelmaan, uskovat Lehden haastattelemat asiantuntijat. He...

Close