Kategoriat
Kotimaa

Turku suunnittelee nyt Toriparkin rakentamista valtuuston pöydälle

Excavation of materialCreative Commons License Port Adelaide Enfield Local History Photos
(TURKU-O’BOY) 1800-luvulla alkanut Turun kunnallispoliittinen väittely Toriparkin rakentamisesta on tulossa päätepisteeseen. Lehden saamien tietojen mukaan kaupungin kuntapäättäjät ovat pääsemässä yksimielisyyteen siitä, että parkkihalli rakennetaan Turun kunnanvaltuuston pöydälle.
”Tutkittuamme turkulaisen päätöksenteon historiaa, olemme tulleet siihen tulokseen, että valtuuston pöytä on yksi vakaimpia ja myös useimmin käytettyjä maapohjia kaupungin alueella”, kertoo kunnanvaltuutettu Jokke Toispuol-Onk-Onk (åbo).
Toriparkin puoltajat ovat katsoneet, että kaupungin keskustasta puuttuu parkkitilaa, ja kun sanomme että puuttuu, tarkoitamme että onhan siitä Louhesta ihan vitun pitkä matka kävellä Börsiin kaljalle, yli sata metriä, ja ylämäkeäkin on. Vastustajat ovat puolestaan huomauttaneet, että rakennuspaikaksi kaavaillun torialueen maaperä ei sovellu hankkeeseen, koska se koostuu enimmäkseen poisheitetyistä Hesburgerin kääreistä, kusesta ja tarpeettomiksi jääneistä sijapäätteistä.
Uuden ratkaisun toivotaan tyydyttävän osapuolia, sillä pitkän kiistelyn on pelätty heikentävän kaupungin mainetta.
”No hei, on tää silti parempi kuin Kittilä”, huomauttaa Toispuol-Tulingmää.

10 vastausta aiheeseen “Turku suunnittelee nyt Toriparkin rakentamista valtuuston pöydälle”

Toriparkin rakentamisesta valtuuston pöydälle on valitettu. Autonrenkaat naarmuttaisivat pöydän arvokasta mahonkipintaa.

Toriparkin rakentamisesta valtuuston pöydälle on valitettu. Autonrenkaat naarmuttaisivat pöydän arvokasta mahonkipintaa.

Olen sitä mieltä, että se torinalainen kansallissavimaisema tulee jättää rauhaan ja torin tilalle tulee rakentaa maanpäällinen parkkihalli. Siellä voisi vaikka neljännessä kerroksessa olla sateensuojainen torikauppiaiden kauppakerros, alko, s-market ja k-market. Kun Turun kuolevaa keskustaa kerran elvytetään, niin elvytetään kunnolla!

Olen sitä mieltä, että se torinalainen kansallissavimaisema tulee jättää rauhaan ja torin tilalle tulee rakentaa maanpäällinen parkkihalli. Siellä voisi vaikka neljännessä kerroksessa olla sateensuojainen torikauppiaiden kauppakerros, alko, s-market ja k-market. Kun Turun kuolevaa keskustaa kerran elvytetään, niin elvytetään kunnolla!

Jospa parkkeerattaisiin vanha ruotsinlaiva jokeen, autokannen ramppi auki ja yläkertaan edustava valikoima räkälöitä. Kun vielä hytit vuokrattaisiin yksityisille ammatinharjoittajille niin johan lähtisi kaupungin talous nousuun.

Jospa parkkeerattaisiin vanha ruotsinlaiva jokeen, autokannen ramppi auki ja yläkertaan edustava valikoima räkälöitä. Kun vielä hytit vuokrattaisiin yksityisille ammatinharjoittajille niin johan lähtisi kaupungin talous nousuun.

En ymmärrä millainen perverssi pitää olla, että pysäyttää autonsa Turussa. Jos joku sadomasokisti kuitenkin haluaa toteuttaa sairaan fantasiansa parkkeeraamalla autonsa, niin sen tuomiokirkon edestä jossa yleensä seisoo joulukuusi, löytyy hyvin tilaa. Myös paikallisille.

En ymmärrä millainen perverssi pitää olla, että pysäyttää autonsa Turussa. Jos joku sadomasokisti kuitenkin haluaa toteuttaa sairaan fantasiansa parkkeeraamalla autonsa, niin sen tuomiokirkon edestä jossa yleensä seisoo joulukuusi, löytyy hyvin tilaa. Myös paikallisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkijoiden kohutulos: Sodan ensimmäinen uhri ei ole totuus vaan naapurin mulkku

Tim J Keegan (SMÖRREBRÖD) Sotien yhteiskunnallisista vaikutuksista on saatu uutta kuohuttavaa tietoa laajassa kansainvälisessä tutkimushankkeessa. Eurooppalaisten omankädenoikeustieteellisten tiedekuntien selvitys paljastaa,...

Close