Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Aluehallintovirasto harkitsee kieltämistä

NoRikschaCreative Commons License shoplifter_too
(ZEDOTAMAXIM) Aluehallintovirasto harkitsee julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan kieltämistä. Viraston mukaan kieltämisellä voitaisiin muun muassa saavuttaa päämääriä. Pohdinnassa ovat Lehden lähteiden perusteella myös rajoittaminen, epääminen, hylkääminen, estäminen ja torjuminen.
”On vakavasti arvioitava, pitäisikö kieltää välittömästi”, kommentoi aluehallintoviraston ohjeistamispäällikkö Harri Ei.
Ein mukaan kieltämisen jouduttamiseksi olisi ripeästi selvitettävä myös sanktioiden mahdollisuus.
”On kiistatonta, että kieltämisellä on vaikutuksia”, Ei muistuttaa.

16 vastausta aiheeseen “Aluehallintovirasto harkitsee kieltämistä”

Minusta on perin juurin huolestuttavaa, että oikeat uutiset ovat jo absurdiudessaan lähempänä Monty Pythonia kuin niistä tehty satiiri.

Minusta on perin juurin huolestuttavaa, että oikeat uutiset ovat jo absurdiudessaan lähempänä Monty Pythonia kuin niistä tehty satiiri.

Aluehallintoviraston tyhjillä käytävillä kuullun huhun mukaan kun aluehallintovirastoon maanantaina joku kymmenen jälkeen uskaltaa paskamyrskyä mennä vastaanottamaan, kielletään kaikki. Varsinkin se että olisi kielletty. Ja mikäli joku sanoo että olisi kielletty niin aijaijaijai.

Internetissä on eräs toimittaja kirjoittanut, että on yllättäen saanut aluehallintoviraston ylitarkastajaan yhteyden jo sunnuntaina. Tämä tuli kaikille yllätyksenä, koska ei presidentin kansliasta ole mitään ennenkään pyydetty. Ylitarkastaja on luonnollisesti kieltänyt kieltämisen.
Puhetta oli ollut vain että mikäli joku jossain joskus tekee jotain, tulee luvanhakijan se kieltää. Tämä siis käsittää myös blogien ylläpitäjien kirjoittelut, koska miksipä ei. Ylitarkastajan mukaan se, ettei luvanhakijalla ole valtuuksia kieltää yksityisiltä ihmisiltä mitään, ei ole ongelma, koska pystyyhän aluehallintovirastokin mielivaltaisesti kieltämään kaikkea. Ylitarkastaja mainitsi myös ettei aluehallintovirasto voi ohjata yksityishenkilöitä, joten heidän oli pakko etsiä porsaanreikä, jolla kiristää tapahtumajärjestäjiä rajoittamaan sananvapautta.

Aluehallintoviraston tyhjillä käytävillä kuullun huhun mukaan kun aluehallintovirastoon maanantaina joku kymmenen jälkeen uskaltaa paskamyrskyä mennä vastaanottamaan, kielletään kaikki. Varsinkin se että olisi kielletty. Ja mikäli joku sanoo että olisi kielletty niin aijaijaijai.

Internetissä on eräs toimittaja kirjoittanut, että on yllättäen saanut aluehallintoviraston ylitarkastajaan yhteyden jo sunnuntaina. Tämä tuli kaikille yllätyksenä, koska ei presidentin kansliasta ole mitään ennenkään pyydetty. Ylitarkastaja on luonnollisesti kieltänyt kieltämisen.
Puhetta oli ollut vain että mikäli joku jossain joskus tekee jotain, tulee luvanhakijan se kieltää. Tämä siis käsittää myös blogien ylläpitäjien kirjoittelut, koska miksipä ei. Ylitarkastajan mukaan se, ettei luvanhakijalla ole valtuuksia kieltää yksityisiltä ihmisiltä mitään, ei ole ongelma, koska pystyyhän aluehallintovirastokin mielivaltaisesti kieltämään kaikkea. Ylitarkastaja mainitsi myös ettei aluehallintovirasto voi ohjata yksityishenkilöitä, joten heidän oli pakko etsiä porsaanreikä, jolla kiristää tapahtumajärjestäjiä rajoittamaan sananvapautta.

Harri miettisit vielä. Valtiolla pitää tehdä ensin riskienhallinta-analyysi, esitys tarjouskilpailusta, tarjouskilpailun kielto, tarjouskilpailun jatkokäsittely, tarjouskilpailu, lausunto jatkotoimien tarpeellisuudesta, esitys lisäajan saamiseksi, käydä paskalla, tupakalla, pelata nettipokeria, tehdä riskienhallinta-analyysi…

Harri miettisit vielä. Valtiolla pitää tehdä ensin riskienhallinta-analyysi, esitys tarjouskilpailusta, tarjouskilpailun kielto, tarjouskilpailun jatkokäsittely, tarjouskilpailu, lausunto jatkotoimien tarpeellisuudesta, esitys lisäajan saamiseksi, käydä paskalla, tupakalla, pelata nettipokeria, tehdä riskienhallinta-analyysi…

Vittu luuletko Harri että Arandan häiritseminen jää tähän vaikka istuisit siellä kopissas aamuyöhön asti harkitsemassa.

Vittu luuletko Harri että Arandan häiritseminen jää tähän vaikka istuisit siellä kopissas aamuyöhön asti harkitsemassa.

Avi on poistanut viime yönä Helsingin seudulta 3000 kuvassa olevan kaltaista varoitusmerkkiä, koska niissä oli lisähuomautus ”Vain viskisiepot”. Avi varoittaa, että pääkaupunkiseudulla saattaa lähiaikoina törmätä vesiselviin pyörätuoliravin harrastajiin ja kehottaa erityiseen valppauteen liikenteessä.

Avi on poistanut viime yönä Helsingin seudulta 3000 kuvassa olevan kaltaista varoitusmerkkiä, koska niissä oli lisähuomautus ”Vain viskisiepot”. Avi varoittaa, että pääkaupunkiseudulla saattaa lähiaikoina törmätä vesiselviin pyörätuoliravin harrastajiin ja kehottaa erityiseen valppauteen liikenteessä.

Yleisenä haittanahan he ovat, sisältyykö noihin myös palkanmaksukielto viraston henkilökunnalle?

Yleisenä haittanahan he ovat, sisältyykö noihin myös palkanmaksukielto viraston henkilökunnalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Meemit Rivieralla -elokuva on ebin

Nicu Buculei (YLÄASTEEN ATK-LUOKKA) Tänään ensi-iltansa Suomessa saava Meemit Rivieralla -animaatio on kerännyt haltioituneen vastaanoton. Suomalaisen sarjakuvan suuren nimen Jonne...

Close