Kategoriat
Kulttuuri

Meemit Rivieralla -elokuva on ebin

Free hugsCreative Commons License Nicu Buculei
(YLÄASTEEN ATK-LUOKKA) Tänään ensi-iltansa Suomessa saava Meemit Rivieralla -animaatio on kerännyt haltioituneen vastaanoton. Suomalaisen sarjakuvan suuren nimen Jonne Sakolut:den rakastettuihin hahmoihin perustuvan piirroselokuvan on arvioissa nähty olevan muun muassa ”ebin”, ”ebig” ja ”ebun”.
”Elok uvaarviot on hauskempia kuin veliem pojat t:Sakolutsetä”, myös elokuvan visuaalisesta ilmeestä ja dialogista vastaava Sakolut toteaa ilahtuneena.
Meemit Rivieralla synnytti kohun jo ennen julkaisuaan, sillä aiemmin myös alle 15-vuotiaiden suosiossa olleet rakastetut meemihahmot löytävät elokuvassa merestä kontillisen energiajuomaa ja juovat itsensä vahvaan sokeri- ja kofeiinihumalaan.
Sakolut:den mukaan elokuvan suosiota on tarkoitus hyöydyntää myös oheistuotteissa. Meemihahmojen ympärille aiotaan rakentaa huvipuisto, jossa lapset pääsevät leikkimään Pedobearin ja muiden suosikkiensa kanssa.

4 vastausta aiheeseen “Meemit Rivieralla -elokuva on ebin”

Luettuani tämän uutisen tunsin itseni vanhaksi. Niin kovin vanhaksi. Edes kyseessä olevan elokuvan katsominen ei palauta menettämiäni vuosia tai tuo tajuntaani tälle vuosikymmenelle. Luovutan. Te / # voititte ¤&% senkin hapanimelät suomuttomat sillit ja maakrapujen kolmijalkaiset äpäräpojat !? #/ – olette todistajiani ja whiskypulloani ette turkasen turkainen minulta elävänä vie!

Luettuani tämän uutisen tunsin itseni vanhaksi. Niin kovin vanhaksi. Edes kyseessä olevan elokuvan katsominen ei palauta menettämiäni vuosia tai tuo tajuntaani tälle vuosikymmenelle. Luovutan. Te / # voititte ¤&% senkin hapanimelät suomuttomat sillit ja maakrapujen kolmijalkaiset äpäräpojat !? #/ – olette todistajiani ja whiskypulloani ette turkasen turkainen minulta elävänä vie!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tässä vaiheessa keskeytämme vitsin sillä että katsomme mitä sosiaalisen median puolella tapahtuu

Terence S. Jones (FACEBOOGIE) Keskeytämme tässä vaiheessa hauskan ja satiirisen vitsimme kertomisen sillä, että menemme katsomaan, mitä sosiaalisen median puolella...

Close