Kategoriat
Kotimaa Politiikka Talous

Hallitus vakuuttaa: Enemmistö hallitusohjelman tavoitteista tulee täyttymään

pawn shopCreative Commons License Storeyland
(MUURAME) Suomen luottoluokituksen lasku oli uusin isku hallitukselle, joka on vaalikauden aikana joutunut luopumaan monista alkuperäisen hallitusohjelmansa tavoitteista. Pääministeri Alexander Stubb (kok.) kuitenkin muistuttaa, että useimmista ohjelman päämääristä pystytään pitämään kiinni.
”Hallitus on tiukasti pitänyt huolen siitä, ettei Mähösen lapsia ole tarvinnut vieläkään myydä ihmissalakuljettajille. Myöskin valtioneuvoston linnan aterimet ovat edelleen kanittamatta, ja tästä kynnyskysymyksestä emme aio tinkiä”, Stubb kertoo Lehden erikoishaastattelussa.
Pääministeri pitää silti luottoluokituspäätöstä varoittavana signaalina. Hän huomauttaa, miten muun muassa vuoden 2008 talouskriisin puhkeamisen yhteydessä havaittiin luokituslaitosten tarkkanäköisyys ja virheetön analyyttisyys monimutkaistenkin luottojohdannaisten arvioinnissa.
”Tärkeää olisikin, että varsinkin heikoimmassa asemassa olevat myöntäisivät, että juuri heidän etuuksiensa leikkaaminen on ensisijaista, jotta voisimme selvitä kriisistä. Mites, ette kai te saa mitään kulttuurilehtitukea?” Stubb muistuttaa.
Joustavampi hallitusohjelma
Pääministerin mukaan vaalikauden ongelmista ja hallitusohjelman pikkutarkkuuden aiheuttamista jäykkyyksistä on otettu opiksi, ja ensi vaalien jälkeen ohjelmatyötä pyritään uudistamaan.
”Luonnoksissa lähdetään ilman muuta siitä, että hallituksen käsien sitominen sillä, että lainsäädäntö pyrittäisiin aikatauluttamaan esimerkiksi kolmen vartin tarkkuudella on nopeasti muuttuvassa nykymaailmassa aivan mahdotonta. On päivänselvää, että vaikkapa monimutkaisten lakihankkeiden läpivientiä ei voida suunnitella ennalta kuin maksimissaan neljän tunnin haarukassa”, Stubb kertoo.
”Ja Mähöselle sellaisia terveisiä, että ehkei sille ensi kesän lomareissulle kannata varata perhehuonetta.”

2 vastausta aiheeseen “Hallitus vakuuttaa: Enemmistö hallitusohjelman tavoitteista tulee täyttymään”

Koittakaa nyt jonkunlaista järjellistä tekstiä tuottaa vaikka Stubbi veikin teidän koneet mennessään kaniin.
PS. Mähösen lapsista oon henkilökohtaisesti ihan valmis luopumaan, saatanan kiljukaulat, olin antamassa niitä jo kerran yhen tyypin matkaan mut rahaa ei ollu ku normi 2 euroo.

Tuo hallituksen käsien sitominen tulisi rajoittaa vain piiskauksen ajaksi ja samalla sopia myös suojasanasta -poikkeuksena tietenkin suukapula, jolloin voi käyttää käsimerkkiä. Aikuiset ihmiset saavat keskenään harrastaa mitä vaan, kunhan se on kaikille ok. Myös joustavaa hallitusohjelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aluehallintovirasto harkitsee kieltämistä

shoplifter_too (ZEDOTAMAXIM) Aluehallintovirasto harkitsee julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan kieltämistä. Viraston mukaan kieltämisellä voitaisiin muun muassa saavuttaa päämääriä. Pohdinnassa ovat Lehden...

Close