Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Suuri Cthulhu kannattaa nekropolihallintoa pääkaupunkiseudulle

Cthulhu Lantern 1 Kevin Meehan
(LING) Hallituksen ehdotukset pääkaupunkiseudun kuntarakenteen mylläämiseksi saavat tukea arvovaltaisilta tahoilta. Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu ilmoitti viikonloppuna kannattavansa niin sanottua nekropolihallintomallia, jota pääministeri Jyrki Katainen (kok.) jo aiemmin sanoi tukevansa.
Cthulhu ilmoitti mielipuolisuuteen syöstyn puhemiehensä Herbert Westin välityksellä suhtautuvansa myönteisesti esitykseen eteläisen Uudenmaan tuhoamisesta ja mahdollisten eloonjääneiden orjuuttamisesta yhdessä muun maailman kanssa.
Nekropolihallinto on herättänyt kuitenkin vastustusta erityisesti pääkaupunkiseudun pientaloasukkaiden keskuudessa. He epäilevät muinaisten hirviöiden aiheuttaman apokalypsin mahdollisesti vaikuttavan haitallisesti tonttimaan arvokehitykseen.

5 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu kannattaa nekropolihallintoa pääkaupunkiseudulle”

Erinomainen hallintomalli! Kun kuntarakenteen muutoksissa ei tähän mennessä ole päästy millään eroon ylimääräisistä virkamiehistä vaan tarpeettomatkin on täytynyt pitää viroissaan maailman tappiin, niitä voitaisiin alkaa syöttää ihmisuhreina suurille muinaisille. Pääkaupunkiseudulla riittää virkamiehiä vaikka Cthulhulle syöttäis.

On se vuan niin että kaek hyvä suunnitellaan sinne kehä kolomosen sisäpuolelle ja meiät maalaiset jätetään oman onnemma nojaan.
On sitä täälläkin Dagonia Kallaveestä kutsuttu ja tulhun ftagnit lausuttu mutta eipä vuan herroja näy!

Elä Pertti valehtele savolaesuuttas, tuskin out Kuopiossa käännäkään. Särköö silimiä lukkee noen pieleen kirjotettuva murretta.
Enempi oekeella Pohjois-Savon murteella Savolaesen Pertin viesti: ”On se vuan niin, jotta kaekki hyvä suunnitellaan sinne kehä kolomosen sisäpuolelle ja meijät mualaeset jätetään oman onnemme nojjaan. On sitä tiälläe Takonia Kallaveistä kututtu ja Tulhun taknit laasuttu, mutta eepä vuan herroja näö!”

Kuule Pertti;
vielä kamalampaa kuin kirjoitettu savon murre on murretta osaamattoman kirjoittajan yritelmä. Älä edes yritä kun ei se kerran suju!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi pyytää SETI-laitteiston apua venäläisviestien tulkitsemisessa

Paulo Alegria (KARLSKRONA) Suomen valtiota, mediaa ja kymmeniä miljoonia kotimaisia turvallisuuspolitiikan asiantuntijoita vuosikausia askarruttanut mystinen ilmiö saattaa olla ratkeamassa. Suomi...

Close