Kategoriat
Politiikka Seksivau

Suomi pyytää SETI-laitteiston apua venäläisviestien tulkitsemisessa

SETI Paulo Alegria
(KARLSKRONA) Suomen valtiota, mediaa ja kymmeniä miljoonia kotimaisia turvallisuuspolitiikan asiantuntijoita vuosikausia askarruttanut mystinen ilmiö saattaa olla ratkeamassa. Suomi harkitsee amerikkalaisen SETI-instituutin pyytämistä apuun selvittämään, mitä venäläisten meille lähettämät oudot signaalit saattavat tarkoittaa.
Asia nousi pinnalle muutamia päiviä sitten, kun puolustusvoimien ja valtionjohdon sisäinen lyhyt tietokatkos ilmatilaloukkausten viestinnässä sai median aivan liian pitkäksi aikaa uskomaan, että heillä on käsissään oikea skuuppi ja aivan liian monet vanhahkot sedät luulemaan, että heillä on tarjota keskusteluun analyyttistä sisältöä.
Väline on viesti
SETI:n toivotaan tuovan selvyyttä siihen, mitä venäläiset oikeastaan haluavat meille kertoa ilmatilaloukkauksilla. Myös monilla kotimaisilla asiantuntijoilla on niiden sisällöstä jo vankka ja selkeä näkemyksensä.
”On selvää että venäläiset haluavat lähettää viestin. Viestejä lähettävät venäläiset”, kommentoi Joku Läski evp-upseeri.
”Niin kyllähän nyt on itsestään selvää, että venäläiset. Viestejä. #turpo”, arvioi Etabloitunut Toimittaja Joka Kävi Töissä Viimeksi 90-luvulla.
”Oikeastaan haluaisin sanoa että ’aaaaaasaatana ryssä hyökkää ihan justiin ja vie meitin maat paha kasakka’, mutta koska se kuulostaa hiukan tyhmältä tolleen aukikirjoitettuna, niin sanon että ’venäläiset haluavat lähettää viestejä’, koska se näyttää asiantuntijamaisemmalta niinkun painettuna vaikka sisältääkin saman sanoman. Vaikka herättäähän se tietty kysymyksen että eiköhän ne sitten soittais jos on asiaa”, pohtii Lehden maanpuolustusekspertti Raimo Saatanan-Saatana.
SETI-instituutin alustavien arvioiden mukaan venäläisten tarkoituksena on joko järjestää Tehtaankadun lähetystölle hauskuutusta uutisbulletiiniensa laatimiseen tai lämpimikseen vittuilla.

7 vastausta aiheeseen “Suomi pyytää SETI-laitteiston apua venäläisviestien tulkitsemisessa”

Juuri tulleen tiedon mukaan presidentti Barack Obama on pyörtänyt puheensa Yhdysvaltain lisätuesta Itä-Euroopan maiden puolustukselle. Obama aikoo suunnata varat Suomen puolustamiseen, sillä Suomen etabloituneet toimittajat ry. sähkötti hänelle tänään Venäjän hyökkäävän Suomeen huomisaamuna. Yhdistys oli saanut tiedon automaattikirjoituksen avulla nautittuaan viikon ajan putkeen maakuntalehtien pääkirjoituksia ja sieniä.
”Onhan toi nyt sinne päin, mutta vittu silti mä en tuu ikinä antamaan anteeksi”, kommentoi posttraumaattisesta stressistä kärsivä Suomen ilmatila.

Venäläisten maakaupat ne vasta ovatkin, kaikkien kesämökkien läheisyydessä on joko linkkimasto tai ainakin joku strateginen puu tai kivi. Venäläiset ovat myös pahoja juutalaisbolsevikkeja, ja itseasiassa suomalaisten heimojen elintilaa olisi varsin oikeutettua laajentaa itäänpäin. Putin on natsi ja kommunisti, muuta en sano.

Ilmatilan loukkaus vaikuttaa tänään vietettävän puolustusvoimain lippujuhlan järjestelyihin. ”Puolustusvoimain pillu-, anteeksi lippujuhlan ylilennon tekevät tänä vuonna Tupolev-koneet, koska Maanpuolustuskorkeakoulun paranoidin strategian laitoksen tutkijat tarvitsevat tekemistä pureskeltuaan kyntensä sormistaan ja varpaistaan”, kertoo kenraalimajuri Igor Hemuli.
Försvarets fanfest – Puolustusvoimain vittujuhla pyrkii lisäämään puolustusvoimien muuta väestöä alhaisempaa testosteronitasoa prenikoiden, kulkueiden ja pönöttämisen avulla. Alkuaan tapahtuma oli puolustusvoimain fanitapaaminen, kunnes yleisö sai asianmukaisen Waffen-SS-koulutuksen ja lakkasi heittelemästä paraatin osallistujia pehmoleluilla, kukilla ja huiveilla.

Mää ja muu tiedeyhteisö on näitä alieneita odotellut jo vuosikymmeniä, mutta nythän vastaus Fermin paradoksiin on ratkennut: he ovat jo täällä. Laskeutuivat millenium-rakettien katveessa Pietariin kymmenisen vuotta sitten, johtajansa Robotti-Putin.

Kyllä tuo Neuvostoliitto on sellainen perkele ryssien pesäpaikka! Hitlerkin oli sosialisti! Muuten puhuttaisiin kaikki ladalla! Saa-ta-na!

Venäläisten viestien etsiminen maan ulkopuolisten olioiden kommunikoinnista on turhaa hommaa. Ensinnäkin tarkoitetaan älyllistä viestintää, toiseksi ymmärrettävää. Vaikka joku professori onnistuisikin kryptaamaan kyrillisin aakkosin lähetetyn ultimaatumin, niin arvoitukseksi jää tarkoittiko lähettäjä sanomaansa ja voiko hän toteuttaa uhkauksensa. Salaperäinen slaavilainen luonne on kosmostakin suurempi arvoitus…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomelle 13 edustajaa

Mateusz Grabuszyński (BRYSSEL) Suomi on saamassa uudet 13 edustajaa Euroopan parlamenttiin. Joukossa on useiden erilaisia poliittisia suuntauksia ajavien puolueiden edustajia. Edustajat...

Close