Kategoriat
Talous Tiede

Tietokone läpäisi ensi kertaa Turengin testin

Elle est de retour! Francois Meehan
(TURENKI) Keinoälyn kehittyminen saavutti merkittävän virstanpylvään viikonvaihteessa, kun maailmalle kerrotttin tietokoneohjelman ensi kertaa läpäisseen niin sanotun Turengin testin. Testi mittaa sitä, kuinka hyvin ohjelmisto pystyy uskottelemaan ihmistuomaristolle, että se ei ole ohjelma vaan kantahämäläinen varhaisteini.
Ohjelman kehittäjien mukaan menestyksen salaisuus oli oivallus siitä, että ohjelma voisi väittää testaajille tietävänsä kaikesta kaiken vaikkei se loppujen lopuksi tajua vittuakaan mistään, mikä osuu täydellisesti hämäläiseen ihmisprofiiliin.
”Tota haista vittu”, vastasi ohjelma Lehden haastattelupyyntöön.
Ohjelmoijien mukaan seuraava kehittyneempi versio on jo työn alla. Valmistuessaan se pystyisi tuottamaan automaattisesti häkellyttävän aidon kuuloisia Uuden Suomen blogitekstejä, maakuntalehtien pääkirjoituksia sekä Reijo Tossavaisen ja Tuomas Enbusken twiittejä.
Ohjelman kaupallista potentiaalia pidetään olemattomana.

8 vastausta aiheeseen “Tietokone läpäisi ensi kertaa Turengin testin”

Kyllähän se niin päin meni, että ensimmäistä kertaa yli 30% testiryhmästä ei läpäissyt testiä. Ihmiset siis kenties tyhmenevät.

Kyllähän se niin päin meni, että ensimmäistä kertaa yli 30% testiryhmästä ei läpäissyt testiä. Ihmiset siis kenties tyhmenevät.

Viikonvaihteessa onnistui myös käänteinen Turengin testi, jossa kotijäätelöä maanisesti valmistava perheenäiti pystyi esiintymään jäätelökoneena Valion tehtaalla. Tällä tuloksella on suuri kaupallinen potentiaali, jota yritykset voivat hyödyntää tehtaissaan Suomessa ja etenkin Aasian maissa.

Viikonvaihteessa onnistui myös käänteinen Turengin testi, jossa kotijäätelöä maanisesti valmistava perheenäiti pystyi esiintymään jäätelökoneena Valion tehtaalla. Tällä tuloksella on suuri kaupallinen potentiaali, jota yritykset voivat hyödyntää tehtaissaan Suomessa ja etenkin Aasian maissa.

Päinvastoin, kaupallinen potentiaali on ihan suunnaton. Ohjelma osaa näppärästi generoida kokonaiseksi vuodeksi kotimaisen kokkisarjan ”Airline Master Chef”, ja samanaikaisesti 5 eri ostoskanavalle mainoksia jatkuvasti varioiden eikä tässä vielä kaikki: myös kaikki kaupallisten kanavien arvailu- ja tietokilpailut juontoineen onnistuvat. Eri ajoille voidaan tietenkin profiloida erityyppistä sisältöä.
Beta-versiossa oli vielä pikku vikoja ja se potkittiin pois mm. homma-foorumilta, mutta pikku viilausten jälkeen se pääsi eurovaaliehdokkaaksikin ja sai lähemmäs 500 ääntä.

Päinvastoin, kaupallinen potentiaali on ihan suunnaton. Ohjelma osaa näppärästi generoida kokonaiseksi vuodeksi kotimaisen kokkisarjan ”Airline Master Chef”, ja samanaikaisesti 5 eri ostoskanavalle mainoksia jatkuvasti varioiden eikä tässä vielä kaikki: myös kaikki kaupallisten kanavien arvailu- ja tietokilpailut juontoineen onnistuvat. Eri ajoille voidaan tietenkin profiloida erityyppistä sisältöä.
Beta-versiossa oli vielä pikku vikoja ja se potkittiin pois mm. homma-foorumilta, mutta pikku viilausten jälkeen se pääsi eurovaaliehdokkaaksikin ja sai lähemmäs 500 ääntä.

( Ruatti ) Nobel-säätiö kertoo, että suomalainen toimittaja Tuomas Enpäskerrosukunimeä, kieltäytyy sinnikkäästi ottamasta vastaan Nobel-palkintoa, Syy: ” En ota vastaan YKSINKERTAISIA Nobel-palkintoja, pitäisi olla vähintään tupla ”, kertoo T.E. eli nero.

( Ruatti ) Nobel-säätiö kertoo, että suomalainen toimittaja Tuomas Enpäskerrosukunimeä, kieltäytyy sinnikkäästi ottamasta vastaan Nobel-palkintoa, Syy: ” En ota vastaan YKSINKERTAISIA Nobel-palkintoja, pitäisi olla vähintään tupla ”, kertoo T.E. eli nero.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suuri Cthulhu kannattaa nekropolihallintoa pääkaupunkiseudulle

Kevin Meehan (LING) Hallituksen ehdotukset pääkaupunkiseudun kuntarakenteen mylläämiseksi saavat tukea arvovaltaisilta tahoilta. Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu ilmoitti viikonloppuna kannattavansa...

Close