Kategoriat
Seksivau Tiede

Lehden viihdetoimituksen vinkit: Näillä EU-vaalinumeroilla voitat Lotossa!

Bingo numbers LEOL30
(PERNIÖ) Lotossa ja Eurojackpot-pelissä on tälläkin viikolla jaossa miljoonapotteja! Mikä olisikaan sen hienompaa kuin lähteä vapun jälkeiseen kevään viettoon reilu lisäraha taskussa – taitaisipa kesäkin saada siitä aivan uutta pontta!
Me täällä Lehden viihdetoimituksessa olemme jo vuosia antaneet rahapeliyhtiöiden toiminnalle ilmaista mainosta seitinohueen journalistiseen harsoon kääräistynä ja siinä samassa lässyttäneet teille, rakkaat ihanat lukijamme, kuin vähämielisille. Tällä viikolla vinkkaamme teille ajankohtaisuutta teeskennellen, mitkä EU-vaalien ehdokasnumerot ovat onnekkaimmat, jos miljoonia tekee mieli!
Tilastotieteen asiantuntijamme Ki Markov, mitkä lottonumerot on hyvä valita, jos tahtoo saada seitsemän oikein?
”Niin, sinänsähän asialla ei ole merkitystä, koska se on aika sama todennäköisyyksien näkökulmasta, mitkä seitsemän valitset. Mieluiten toki luku saisi olla enintään 39, koska sen suuremmilla ei peruslottoarvonnassa paljon tee, heh heh.”
Mutta kuitenkin voidaan alkuvuoden lottonumerotilastoja katsomalla sanoa, että tietyt numerot ovat putkahtaneet koneesta useammin kuin toiset, eli jokin taika niissä selvästi piilee, eikö vain?
”No ei, koska pitkällä aikavälillä erot tasoittuvat ja katoavat.”
Eli kannattaa kuunnella ekspertin arvokas vinkki ja turvautua näihin sanoisimmeko onnenlukuihin! Myös lasten syntymäpäivät ovat yleensä olleet onnekkaita lukuja, kuten lottovoittajien haastatteluista olemme saaneet kuulla, eikö?
”No vittu ei ole! Se on ihan yksi saatanan sama valitsit sitten lasten syntymä- tai kuolinpäivät tai vittu mitä tahansa 39:stä alaspäin, kun ei sillä ole väliä!”
Pankaa siis visusti muistiin, mikä olikaan oma pikku-kullan juhlapäivä! Kenties poimit hänen tulevaisuuttaan varten muhkean pesämunan viikonvaihteen arvonnasta!
”Kuunteletsä apina lainkaan mitä sulle sanotaan?”
Lisäksi tulevana viikonloppuna luvassa lisää jännittäviä lottouutisia: Kysyimme uusilta miljonääreiltä, miltä tuntui käydä ensi kertaa paskalla voiton jälkeen! Haastattelussa myös Miss Yyteri -kisan kohufinalisti vuosien takaa – miten hän käytti Ässä-arvasta saamansa kolme kymppiä?
Ensi viikolla Lehden maakunnallisissa viihdeuutisissa: Näin enkelit auttavat sinua valitsemaan oikean energiakiven!

2 vastausta aiheeseen “Lehden viihdetoimituksen vinkit: Näillä EU-vaalinumeroilla voitat Lotossa!”

Eräiden lähteiden mukaan tilastotieteilijöissä on myös koulukunta, joka suosittelee valitsemaan saman numeron monta kertaa. Asiantuntijoiden mukaan näin ollen on paljon helpompi saada useampi oikein.

Vitun ääliö tuo Markov, yritti kommenteillaan koko ajan torpata toimittajan asiallista, faktoissa pysyttelevää ja loogista juttua. Juttuja varten ei ylipäätäänkään kannata haastatella ketään, syntyy vain sekaannuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Korvamadoille halutaan tekijänoikeusmaksu

James Vaughan (TEXMEX) Tekijänoikeusjärjestöt harkitsevat, pitäisikö ihmisten päässä soivista musiikkikappaleista alkaa periä tekijänoikeuskorvauksia. Järjestöt arvioivat, että korvamadot aiheuttavat musiikin tekijöille...

Close