Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Folion loppuminen pilasi mediakriitikoiden vappujuhlat

LEGO Minecraft (Mobs) Andrew Becraft
(TROPICARIO) Tämänvuotiset mediakriitikoiden vappujuhlat päättyivät jo ennen aattoiltapäivää suureen pettymykseen, kun juhlapaikalle varattu foliopaperi loppui alkuunsa. Moni paikalle tulija oli myös närkästynyt siitä, että kaikki muut paikalla olleet eivät aina olleet samaa mieltä heidän kanssaan joka asiasta.
”Minusta media kertoo nykyään aivan liikaa sellaisia asioita, joita en haluaisi kuulla”, pohti juhlien järjestelytoimikuntaan kuuluva Pasi Lisko.
Monia vieraita hämmentää nykypäivän median toiminnassa muun muassa se, että esimerkiksi seksuaalivähemmistöistä kertovien juttujen yhteydessä haastatellaan usein homoseksuaaleja.
”Joka kerta kun kirjoitetaan homoista niin siihen pitää tuoda mukaan nämä homot, minä en kyllä ymmärrä että miksi”, ihmetteli blogisti ja nettiaktiivi Helena Kukkuu.
Ensi vuoden juhlien yhteydessä aiotaan myös järjestää kaikille avoin protestimarssi valtamediaa vastaan. Paikalle odotetaan molempia osanottajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden viihdetoimituksen vinkit: Näillä EU-vaalinumeroilla voitat Lotossa!

LEOL30 (PERNIÖ) Lotossa ja Eurojackpot-pelissä on tälläkin viikolla jaossa miljoonapotteja! Mikä olisikaan sen hienompaa kuin lähteä vapun jälkeiseen kevään viettoon...

Close