Kategoriat
Kotimaa

Ääriryhmät ottivat yhteen vappukulkueessa

Worcester & Birmingham Canal, Worcester - Pirate flag
(HELSINKI) Helsingin jokavuotisessa vappukulkueessa syntyi eilen väkivaltainen yhteenotto. Paikalle oli saapunut runsaasti ”poliiseiksi” itseään kutsuvan ryhmän jäseniä. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä nämä hyökkäsivät kulkueeseen osallistuneiden anarkistiryhmän jäsenten kimppuun.
Erityisen vaarallisen tilanteesta teki se, että molemmat ryhmät olivat aseistautuneet. Anarkisteilla oli käytössään kestopuisia aitaseipäitä. Poliiseilla oli muun muassa tuliaseita, pamppuja, hevosia, mellakkavarusteita ja yhteiskunnan varaukseton luottamus.
Poliisi tutkii tapausta. Tai siis, no, ei tutki välttämättä.

9 vastausta aiheeseen “Ääriryhmät ottivat yhteen vappukulkueessa”

Minun toimestani turvapaikkashoppailijat saatiin kuriin. Minun jälkeeni sisäministereistä ei ole ollut mihinkään.

Onpa tosi ääritoimintaa tämmöinen. Kerran poikien kans lähdettiin parille ja otettiin melkein puoli kolmeen, saakeli.

Skumppapullo on ladattu kaasuase, lipputanko astalo ja vappunaamari yritys salata henkilöllisyys. Poliisi ei vain kerta kaikkiaan ehdi näillä resursseilla joka paikkaan, joten heiveröisten hippien hakkaaminen ensi hätään on ihan ymmärretävää ja hyvä alku.

Nämä aseistautuneet haalarijengit ovat todellinen uhka meille aitodemokraateille. Veljeilevät kuulemma establishmentin kanssa täysin avoimesti.

Haalarijengi käyttää eräänlaista jengisäännöstöä ”Suomen lakia” oikeutuksena erilaisiin jengin suorittamiin iskuihin. Esimerkiksi, jos toinen jengi kokoontuessaan edellisen kerran on käyttänyt joitakin esineitä tekoihin, joilla on tarkoitus vahingoittaa haalarijengiä, pyrkii haalarijengi usein ottamaan nämä esineet pois kyseisen jengin hallusta seuraavissa kokoontumisissa. Tämän haalarijengi katsoo oikeaksi toiminnaksi, koska ”Suomen laki” sen hyväksyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Folion loppuminen pilasi mediakriitikoiden vappujuhlat

Andrew Becraft (TROPICARIO) Tämänvuotiset mediakriitikoiden vappujuhlat päättyivät jo ennen aattoiltapäivää suureen pettymykseen, kun juhlapaikalle varattu foliopaperi loppui alkuunsa. Moni paikalle...

Close