Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Venäjä vakuuttaa 5-vuotissuunnitelman saapaskiintiön toteutuvan

Young & Old, Let's Get it On!Creative Commons License Adam Baker
(NEP) Venäjän johto rauhoittelee ruplan heikkenemisen ja Moskovan pörssin romahduksen herättämää levottomuutta. Presidentti Vladimir Putinin mukaan meneillään olevan viisivuotissuunnitelman tavoitteet kumisaappaiden valmistusmääristä ja naurissatojen koosta toteutuvat täsmälleen arvioidun mukaan ellei jopa yli.
Tieto otettiin pääkaupungin kaduilla vastaan helpottuneina.
”Jo Neuvostoliitossa saimme yli 70 vuoden ajan ainoastaan totuudenmukaista tietoa keskushallinnolta, joten ei ole mitään syytä epäillä sitä, etteivätkö Putinin lausunnot olisi totta”, kommentoi paikallinen mies Sergei Durak.
Durak uskoo, että talousvaikeuksien takana on ”ukrainalaisten homonatsihomofasistihomojen salajuoni, jota tukevat CIA:n homot ja Pohjanmaan suojeluskuntahomot ja odotas vähän, kun en tahdo saada selvää tästä RT:n jätkien käsialasta, öö, denaturoitunut länsi”.

3 vastausta aiheeseen “Venäjä vakuuttaa 5-vuotissuunnitelman saapaskiintiön toteutuvan”

Astmainhalaattoriostoksilta tavattu hyökkäys-on-paras-puolustusministeri Carl Saganlund halusi erityisesti painottaa kansalaisille, että mikäli Venäjän sisäinen entropia edelleen kasvaa, ovat uudet Leopard vaunut jatkuvassa valmiudessa lähtemään Karjalan niemimaan suomalaisaktivistien tueksi. Suomen puollustusvoimat tulevat käyttämään kaikkein uusimpia suomalaiskansallisia multiversumi- ja suhteellisuusdoktriineja turvatessaan koko Venäjän suomalaismielisten vähemmistöjen asemaa. ”Edes aikadilataation väsyttäminä joukkomme eivät tule tinkimään Venäjän suomalaisaktivistien turvallisuudesta, eivätkä tietenkään tuumaakan siitäkään periaatteesta, että kaikki Venäjän liput on vaihdettava Suomen lippuihin ainakin Uralille saakka, kuten eräät vaihtoehtohistorialliset aikajatkumot antavat oikeutetuksi ymmärtää.” Tämän juhlallisen vakuutuksen jälkeen Saganlund hävisi ulottuvuuksien väliseen kvanttipuuroon Porilaisten marssia iPodiinsa ladaten.

Jospa ruvettaisiin jakamaan nuorille, hyvin koulutetuille ukrainalaisille Suomen passeja?

Putin-setä asuu Venäjällä
Putin-setä asuu Venäjällä
Ja sieltä on pitkä matka keskiaikaan
Mutta minusta vain tuntuu että
Putin-setä asuu yhtä lähellä kuin Tsingis-Khan
Putinillä on niin paksu kallo
Ettei siihen mahdu mitään juurikaan
Ja Putin-setä hymyilee
Ja silmät kiiluvat ja hän nauraa niin kuin Tsingis-Khan
Putin-setä asuu Venäjällä
Minä kutsun hänet kylään tänne Sevastopoliin
Hän rakastaa meitä
Meille hän on yhtä kultainen kuin Tsingis-Khan
Minä olen pikku pioneeri
Ja vähäinen on vielä minun voimani
Mutta pienikin voi taistella
Rauhan puolesta kuin Putin ja setä Tsingis-Khan
Rauhan puolesta kuin Putin ja setä Tsingis-Khan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjä aikoo vaihtaa aikavyöhykettään

Andrey Korchagin (NIZHNI NOVGOROD) Useiden aikavyöhykkeiden aiheuttamien käytännön vaikeuksien takia Venäjä suunnittelee jälleen muutoksia maan viralliseen aikaan. Maan hallitus ilmoitti...

Close