Kategoriat
Politiikka Talous Ulkomaat

Venäjä aikoo vaihtaa aikavyöhykettään

Soviet Heavy Tank KV-1. 1942 Andrey Korchagin
(NIZHNI NOVGOROD) Useiden aikavyöhykkeiden aiheuttamien käytännön vaikeuksien takia Venäjä suunnittelee jälleen muutoksia maan viralliseen aikaan. Maan hallitus ilmoitti sunnuntaina, että yksinkertaisuuden vuoksi koko Venäjä siirtyy tästä päivästä lukien vuoteen 1983.
”Muutos koskee koko Venäjää, lukuun ottamatta presidentti Vladimir Putinia, jonka henkilökohtainen aikavyöhyke siirtyy elokuuhun 1530″, kertoi hallituksen tiedottaja, toveri Juri Andropov.
Venäjän diplomaatit käyvät paraikaa myös keskusteluja ukrainalaisten kollegojensa kanssa siitä, voitaisiinko heidät samalla siirtää esimerkiksi ajasta ikuisuuteen.
Venäjä uskoo aikamuutoksen helpottavan muun muassa kauppasuhteiden ylläpitoa naapurimaihin. Suomesta Venäjälle matkaavien toivotaan muistavan vastedes rajalla varmistaa, että laukkuun on pakattu riittävästi sukkahousuja ja kivipestyjä farkkuja.
Lehden saamien tietojen mukaan uusi Suomen ja Venäjän bilateraalinen teryleenikauppasopimus on määrä allekirjoittaa lähiviikkoina. Kauppavaltuuskunta harjoittelee tällä hetkellä viikon rännin ottoa Rukalla.

5 vastausta aiheeseen “Venäjä aikoo vaihtaa aikavyöhykettään”

(SOCHI)
Kansainvälisen paralympiakomitean johtaja Am Putataatti vetoaa Venäjään ja Ukrainaan sotatoimien nopean aloittamisen puolesta. ”Olisi erittäin tärkeää paralympialaisten tason kohottamiselle saada mahdollisimman nopeasti uusia urheilijoita. Eritoten miinoista haavoittuneiden 30 kilometrin kelkkahiihto ja sotaorpojen slopestyle ovat kärsineet viime kisoissa osallistujavajeesta. Toivonkin nyt ystävältäni presidentti Putinilta ja ketä-lienee-johtavilta-ukrainalaisilta räväkkää toimintaa, jotta riittävä jälkikasvu paralympialaisiin ja miksei jo ensi viikolla alkaviin Sotshin paralympialaisiinkin saadaan nopeasti turvattua.”

Tiedot Venäjän sekasortoisesta tilanteesta ovat saaneet suomalaisaktivistit suunnittelemaan Itä-Karjalan valtaamista, ja erityisesti Aunukseen suuntautuvaa retkikuntaa. Myös Mannerheimin suunnitelma Pietarin valtaamiseksi on saanut uutta kannatusta, ja uusien StuG-vaunujen hankintoja onkin kiirehditty. Suomen kansa on äänekkäästi vaatinut bolsevismin tuhoamista, ja kaikkien kynnelle kykenevien liittymistä pyhään sotaan kansakunnan vihollista vastaan. Viimeisimpien tietojen mukaan myös IKL on siirtänyt fokuksensa muslimimaahanmuutajien vastustamisesta bolsevikkijuutalaisia vastaan käytävään sotaan. Lähiaikoina on miesväestölle odotettavissa kutsuja ylimääräisiin kertausharjoituksiin, joihin suositellaan otettavaksi mukaan mm. oma taskulamppu, pitkät alushousut ja virkkuukoukut.

Eilisessä Oscar-gaalassa palkittiin myös maailman huonoimmat elokuvat. Paskimman fiktiokäsikirjoituksen palkinnon sai Vladimir Putin teoksestaan Ukrainan-sota 2014.

Putin suunnittelee Krimin sota II:ta, koska Iivana Julma syntyy elokuussa 1530 ja pitäähän pojalle kunnon ilotulitus järjestää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
KMT: Suomalaiset lukevat sanomalehteä 27 tuntia vuorokaudessa

(RAVIRADAN SISÄKAARRE) Uusimman Kansallisen mediatutkimuksen eli KMT:n mukaan suomalaiset lukevat keskimäärin 106 sanomalehteä yhteensä 27 tuntia vuorokaudessa 367 päivänä vuodessa....

Close