Väsyneehköt Ukraina-sähkeet maanantaille

0
5

Haku päällä – Kevään yhteishaku sotilasliitto Natoon on taas käynnissä. Hakuaika alkoi maaliskuun alussa ja jatkuu ainakin Vladimir Putinin kauden loppuun saakka. Kevään aikana hakemuksia odotetaan tulevan “ihan vittu kaikilta”, kertoo hakijapalveluiden päällikkö Curtis LeMay.

Kovat piipussa – Euroopan unionin ulkoministerit uhkaavat Venäjää jopa kahden sormen heristyksellä, jos maa ei aloita välittömästi liennytystä. Maanantain kokouksessaan ministerit varoittivat voivansa lisäksi täsmätoimina pudistaa päätään jyrkän torjuvasti ja ynähtää merkitsevästi.

Ajopuujalka – Suomi ehdottaa kansainväliselle yhteisölle haluavansa toimia välittäjänä kriisissä. Lehden Russia Todaylta pöllimien lähteiden mukaan Suomi voisi toimia sillanrakentajana Venäjän ja Ukrainan välillä. Tukipuut toimittaisi Honkarakenne.

5 lukijakirjettä

 1. hevonen sanoo:

  Voisihan kahinasta saada kuvamateriaalia,moneen marsalkka elokuvaan. Anomuksia vaan finnrevaan,tekesiin,tukesiin,ek.säätiöön…ja läpällä johonkin järkeväänkin paikkaan. Esim räjäytykset ,luonnonkatastrofit Talvivaaraan.

  (0)
 2. Tosilähde sanoo:

  Sillan rakennus oli tosiasiallisesti aloitettu jo hyvissä ajoin Jääskessä. Töitä valitettavasti ovat hidastaneet erilaiset ongelmat, kuten siltapilarin romahdus. Venäjän viranomaiset ovat todenneet romahduksen jälkeen ettei pilarin betonin laatu täyttänyt heidän vaatimuksiaan. Tämä tuli yllätyksenä urakoitsijalle, jonka mukaan romahtavat sillat ovat ennen kelvanneet Venäjälle aivan hyvin.

  (0)
 3. Erilainen nuori sanoo:

  Huoliiko NATO henkilöjäseniä? Mihin voi lähettää hakemuksen?

  (0)
 4. Paranovin poika, siltainsinööri sanoo:

  Toisin kuin esim. hotelleja, siltapilareita ei pidä valaa mikrofonibetonista. Myös lakimiehet, pankinjohtajat ja muut epäpuhtaudet valumuotissa saattavat heikentää betonia.

  (0)
 5. Tero Huotari sanoo:

  Haluaisin sen nettikaupan osoitteen, josta Krimin itsepalvelusotajoukot ovat hankkineet venäläistyyliset, tuliterät univormunsa, aseensa ja panssarivaununsa. Samasta kaupasta ei ilmeisesti saa kuitenkaan arvomerkkejä?

  Lisäksi haluaisin siihen kielikouluun, jossa opitaan puhumaan täysin natiivisti venäjää olematta venäläisiä kuitenkaan, ja johtamiskurssille, jossa opitaan antamaan käskyjä paikallisille laillisille ukrainalaisille joukoille ilman minkäänlaista virallista auktoriteettia.

  Eihän yhtälö Krimillä muuten toimi, eihän?

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.