Kategoriat
Muut Seksivau Tiede

Lehden Puuha-Nurkka: Näin liität Krimin Venäjään kotikonstein!

squared circle ~ duct tapeCreative Commons License hobvias sudoneighm
Tervetuloa taas Lehden oman palvelujournalistisen Puuha-Nurkan pariin! Tällä viikolla vastaamme pulmaan, joka näin kevätauringon jo loistaessa mietityttää monta kasvimaalla, pihaverstaalla tai osastolla ahertavia lukijoitamme. Esimerkiksi tilaajamme Pål Rog Itä-Uudeltamaalta on kysellyt, voiko käsistään taitava kansalainen omatoimisesti liittää Krimin niemimaan Venäjän federaatioon ilman erikoistyökaluja tai rakennuslupaa?
Vastaus on monen luulemaa yksinkertaisempi: tietenkin voi! Niemimaan liittäminen väliaikaisesti tai pysyvämmin keskikokoiseen tai sitä isompaan suurvaltaan onnistuu kätevästi perusvälineillä, jotka löytyvät liki joka kodin kaapeista. Eikä aikaakaan kulu pitkään!
Tähän helppoon iltapäiväpuuhaan tarvitsemme:

  • tietenkin yhden kappaleen Krimin niemimaita sekä Venäjän federaation. Jos federaatio on vuosikymmenten kuluessa päässyt rapistumaan, se kannattaa ensin kiillottaa reilulla annoksella ksenofobista nationalismia, jota saa näppärissä annoksissa joka paikkakunnan torilta.
  • ilmastointiteippiä
  • yhden oikeussosiologian dosentin lausuntoineen
  • mieltymyksistä riippuen noin 40 000–50 000 nykyaikaisin asein varustautunutta erikoisjoukkojen sotilasta panssariajoneuvoineen. Jos ensiluokkaisia sotilaita ei ole tallessa, tavallinenkin laatu riittää, mutta kaksinkertaista tällöin määrä.
  • hataran käsityksen kansainvälisen oikeuden normeista ja omista kansainvälisistä sitoumuksista

Itse liittäminen sujuu hyvin yksinkertaisesti: Siirrä ensin valitsemasi sotilaat Krimille, ja unohda siinä samalla loputkin kansainvälisen oikeuden normeista ja kansainvälisistä sitoutumuksistasi. Voit myös yrittää ilmastointiteipillä kiinnittää oikeussosiologian dosenttia ja tämän lausuntoja edes jostain kulmasta kiinni ympäröivään todellisuuteen. Tämä osio ei useimmiten onnistu edes ammattilaisilta, mutta se ei ole lopputuloksen kannalta olennaista.
Huolellisesti tehtynä liitos on erittäin luja ja miellyttää vaativampaakin silmää. Huomaa silti muun muassa vakuutuskysymyksiä pohtiessasi, että itse tehtynä pikaliitos ei ole kansainvälisten standardien mukainen. Tarpeen tullen voit korjata mahdollisia murtumia lisätujauksella aiemmin mainittua nationalismia. Riemukkaan nikkaroinnin päätteeksi voit rauhassa nauttia kevään etenemisestä!
Ensi kerralla puuhanurkassa katsomme, miten onnistuu aidalta pudonneen sote-uudistuksen paikkaaminen yhdessä kuninkaan miesten ja hevosten kanssa.

4 vastausta aiheeseen “Lehden Puuha-Nurkka: Näin liität Krimin Venäjään kotikonstein!”

Venäjän kanssa ei pelleillä. Voi olla, että toimitus on jo joutunut mustalle listalle, ja sille käy huonosti.

Ehdotan palstan seuraavaksi aiheeksi sitä, miten Krimin kriisistä leivotaan iltapäivälehtien avulla kuohkea, erittäin paljon ilmaa sisältävä ajatus siitä, miten Venäjä uhkaa jo Suomen rajaa ja talvisota II on syttymäisillään minä hetkenä hyvänsä.

Ihanan piristävä niksi! Vladimir Putin Avotakan ja Kotivinkin päätoimittajaksi, jotta hän saa käyttää kaikkia tähän asti piilossa olleita kykyjään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen Nato-keskustelu nytkähti eteenpäin sun mutsis -vaiheeseen

Tony Alter (JUUPAJOKI) Krimin kriisi on Lehden keksimien asiantuntijoiden mukaan vauhdittanut huomattavasti paikoilleen jämähtänyttä suomalaista Nato-keskustelua. Yksisuuntaisen poteroista huutelemisen sijaan...

Close