Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Katainen vakuuttaa: Vip-videoklubi-optio yhä voimassa

VHS heaven - Ohyama carolee mitchell
(OXENSTIERNA) EU-huippukokoukseen osallistuva pääministeri Jyrki Katainen (kok.) vakuuttaa, että Suomen optio liittyä Vip-videoklubiin on edelleen olemassa, ja asia voidaan ottaa tarkasteluun tilanteen niin vaatiessa.
Asiantuntijat ovat kiistelleet siitä, voisiko uusimpien VHS-elokuvien vuokraaminen vuorokaudeksi 39 markan hinnalla normaalin 49 markan sijasta muuttaa maamme turvallisuuspoliittista asemaa. Ongelmalliseksi koetaan myös vastuu kasetin kelaamisesta takaisin alkuun, koska valtiosäännössä sitä ei selvästi määritellä kuuluvaksi joko hallituksen tai presidentin mandaattiin.
Lisäksi naapurin Matti, 11, arvioi, että isoveljen sinertävä ja särisevä kopio leikkaamattomasta Robocopista on kuitenkin parempi kuin ne ärrän paskat leffat.
”Siinä näkyy ku siltä irtoo käsi, ihan oikeesti näkyy”, Matti pohtii tuoreiden EU-pakotteiden vaikutusta.
Vip-videoklubin lisäksi Suomella on Kataisen mukaan edelleen voimassaolevat optiot Mustanaamio- ja JokaPoika-kerhoihin sekä Mustaan Käteen.

Yksi vastaus aiheeseen “Katainen vakuuttaa: Vip-videoklubi-optio yhä voimassa”

Kokoomusta lukuunottamatta kaikkien muiden puolueiden puheenjohtajat vastustavat Vip-videoklubiin liittymistä, sillä se saattaisi vaarantaa ystävälliset suhteet Kaalimaan kakaroihin, elektroniikkapeleihin, View-mastereihin ja Tao Taohon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden Puuha-Nurkka: Näin liität Krimin Venäjään kotikonstein!

hobvias sudoneighm Tervetuloa taas Lehden oman palvelujournalistisen Puuha-Nurkan pariin! Tällä viikolla vastaamme pulmaan, joka näin kevätauringon jo loistaessa mietityttää monta...

Close