Kategoriat
Ulkomaat

Krimiläiset saavat äänestää liittyvätkö Venäjään nyt vai heti

Ironic Pale AleCreative Commons License Smabs Sputzer
(LÄHIULKOMAA) Moskovan ruhtinaskunnan suurruhtinas Vladimir Putin lupaa, että krimiläisillä on sunnuntaina pidettävässä kansanäänestyksessä kaksi selkeää vaihtoehtoa. Krimin asukkaat voivat päättää liittyä Venäjään joko nyt tai sitten heti.
Tarkkaan mietityt vastausvaihtoehdot julkistettiin torstaina aamupäivällä.
”Omat suosikkini olivat ’liityn’ tai ’itken ja liityn’, mutta Alina kallistui tähän. Siihen oli sitten demokratiassa taivuttava”, kansankomisaarien neuvoston puheenjohtaja Putin kertoo.
Venäjä on luvannut taata äänestyksen rauhallisuuden tuomalla Krimin niemimaalle 30 000 aseistettua vaalitarkkailijaa. Tasapuolisuuden vuoksi tarkkailijoilla ei ole minkään maan sotilastunnuksia.

3 vastausta aiheeseen “Krimiläiset saavat äänestää liittyvätkö Venäjään nyt vai heti”

Suomen on reagoitava tähän kriisiin voimakkaasti ja päättäväisesti. Viimeisimpien tietojen mukaan Teuvo Hackarainen onkin valmiusasemissa Helvetinperkeleet MC:n kerhotilan toiletissa, ja on aivan juuri näillä hetkillä aikeissa lähettää Putinille kuvan kikkelistään.

Krimin kansanäänestyksen varmistamiseksi ja teknologista kehitystään tehostaakseen, Venäjä on toimittanut Krimille äänestysautomaatteja, jotka eräs Putinin kaveri toimitti edullisesti Floridasta. Koneet ovat käytettyjä, mutta juridisesti luotettaviksi testattuja.

Joko ne pysyvään Mars-tukikohtaan lähtijät on valittu? Marsiin lähteminen alkaisi olla aina vaan houkuttelevampi vaihtoehto, kunhan mukaan ei vaan tule ketään jolla on Venäjän passi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päihdejärjestöt: Oluen ostamista voisi rajoittaa mm. vesiestein, aidoin ja jemmaamalla kaljat

Phil Roeder (LUHANKA) Olueiden siirtäminen runsaat neljä metriä korkeille hyllyille kaupoissa voisi hillitä kansalaisten alkoholinkäyttöä, arvioivat päihdejärjestöt. Muina toimenpiteinä esitetään...

Close