Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Seksivau

Gallup: Eye of the Tiger ja Aikuinen Nainen sopisivat kansalle Suvivirren korvaajiksi

Jerry Cantrell Of Alice In Chains Chris
(NILSIÄ) Apulaisoikeuskanslerin näkemys Suvivirren aseman uudelleenharkinnasta koulujen juhlissa saa innostuneen vastaanoton kansalta. Lehden pimeästi teettämän mielipidekyselyn mukaan ylivoimainen enemmistö olisi valmis vaihtamaan laulun johonkin toiseen.
Gallupissa ehdottomaksi ykkössuosikiksi nousi vanha tuttu Topeliuksen sanoittama kansanlaulu ”Eye of the Tiger”, mutta aivan sen kannassa oli aikanaan maakuntalaulunakin tunnettu ”Aikuinen Nainen”. Vanhaa virttä ei moni jäisi kaipaamaan.
”Voi vittu joo. Kevätjuhla. Koulumuistot. Perinne. Kerronpa vittu perinteistä. Ysiluokkalaiset tunkevat päätä vessanpönttöön, rehtori toteaa opetuslautakunnalle ettei meillä ole kiusaamista. Rinnakkaisluokan nuorisorikollinen viiltää pyöränkumit auki kerran viikossa. Rehtorin mukaan meidän koulussa ei ketään kiusata. Kasiluokan Nico hakkaa portin ulkopuolella jos tulee talvella pipo päässä kouluun. Luokanvalvoja sanoo että ei sun kannattais ärsyttää Nicoa tahallaan. Tunkekaa haitariinne saatana koko Suvivirsi, tekopyhät runkkarit”, vastasi 88 prosenttia kansalaisista gallupin kysymykseen ”Onko Suvivirren puolustaminen mielestänne vain halpa kikka saada nuoleskelua netin sekopäiltä?
Toisaalta Suvivirren kannattajat haluavat muistuttaa, että virsi on osa suomalaista kouluperinnettä, joka tarkoittaa että jo nyt on kumma kun lapsiakaan ei enää saa piestä karttakepillä ja pakottaa oikeakätisiksi, ja myös että Talvisota.

11 vastausta aiheeseen “Gallup: Eye of the Tiger ja Aikuinen Nainen sopisivat kansalle Suvivirren korvaajiksi”

Toisaalla tehdyn ei läheskään yhtä pimeän gallupin mukaan kova ehdokas Suvivirren korvaajaksi olisi Black Sabbath yhtyeen kappale Paranoid. Gallup toteutettiin useissa kohteissa, joita kevätjuhlan mukaisesti yhdistää alkoholin nauttiminen. Näissä tilaisuuksissa soitettiin erilaisia vaihtoehtoja ja lähes aina osallistujista vähintään 58% vaati Paranoidia soitettavaksi.

Voi jumalauta, kylmä hiki hiipii pintaan. Toimittaja on palannut onnistuneesti yläasteen tunnelmiin. Joko saatana on huomenna keskiviikko ja ne 8E:n apukoulutasoiset kusipäät samassa käsityöryhmässä. Vittu vieläkin kouristaa vatsanpohjasta, vaikka suurin osa niistä on jo ryypännyt ja piikittänyt itsensä hengiltä. Paitsi se yksi vittupää joka päätyi ministeriksi.

Suvivirren voisi muuttaa neutraalimmaksi Suvilauluksi modernin ja maallistuneen Suomen merkiks… EI KUN JOKU ÄHLÄMI HALUAA SITÄ MYÖS!!!!!!
EIKÖ HERRAN KANSA LUOJAANSA KIITTÄISI! OI JEESUS KRISTUS JALO JA KIRKAS PAISTEEMME! EI VERTAISTAS SULLE, SÄ LILJA SAARONIN! (Pitäisikö olla Sauronin?)
Niin paitsi että musulmaanit pikemminkin haluaisivat pitää uskonnon yhteiskunnassa esillä, sillä ateismi on pahempaa syntiä kuin vääräuskoisuus.

Apulaisoikeuskanslerin mukaan myös Suomen lippu ja seitsenpäiväinen viikko on poistettava käytöstä, kirkot Helsingin tuomiokirkosta alkaen purettava maan tasalle, Hugo Simbergin, Albert Edelfeltin, Akseli Gallen-Kallelan ja Mika Waltarin uskontoon viittaavat teokset tuhottava ja Mikael Agricolan keksimät sanat poistettava suomen kielestä. Ettei vaan kellekään tulis paha mieli.

Jottei eri kulttuureista tulevat pahastuisi meidän kulttuurista, niin poistetaan saman tien kaikki kulttuurit. Sillähän siitä päästään. Se on sitäpaitsi tosi helppoa, mä tiedän yhen hyvän indoktrinoijan tässä parin kilsan päässä missä ite kävin ja toimi ihan kympillä.

Vaihtoehtoisiksi koulunlopetuskappaleiksi esittäisin seuraavia :
Venom – At war with satan
Ornette Coleman – Free Jazz
Sostakovits – Leningrad-sinfonia
M.A.Numminen – Perkele!

Aikuinen nainen on seksuaalisesti liian värittynyt laulu. Myös tiikerin voi tulkita lajistisesti: eikö muka muu eläin tai ruumiinosa kelpaa?
Sen sijaan ”Aikunen henkilö mä oon” tai ”Eliön ruumiinosa” ovat sopivaa kuultavaa lapsille.

Kun kansalaiskeskustelu Suvivirren asemasta ja mahdollisesta korvaajasta nyt on ilahduttavan pirteästi ja sivistyneesti lähtenyt liikkeelle, haluan ilmaista kannatukseni Tavaramarkkinat-yhtyeen kappaleelle ”Kevät”. Kertosäkeessä tiivistyy oppilaan kokemus suhteestaan kouluun: ”Sinä tarjosit salmiakkia, minä olin tyhmä, panin peliin koko elämän.”

Virret pois. Kirkkoja ei kannata purkaa. Niistä saa hienoja asuntoja. Ja omaisuuden myynnistä veronpalautuksia kaikille ateisteille.

Paula Vesalan Suvilaulua nyt vaan kaikki laulamaan siitä, B-osassa voi valinnan mukaan hoilata Rusketusraitoja tai Kumivirttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Juha Sipilä: Olen valmis Krimille

Wirawat Lian-udom (ULAANBAATAR) Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kertoo olevansa käytettävissä valtiojohdon tutkiessa mahdollisuutta tarjota apuaan Krimin tilanteen ratkaisemiseksi. Aiemmin Euroopan...

Close