Kategoriat
Live Politiikka Talous

LIVE: Asiantuntijat pohtivat: Lähteekö hallituksen kaatumisesta ääni, jos kukaan ei ole kuulemassa?

Tervetuloa Lehden live-kehysriihiseurannan pariin! Miten käy Jyrki Kataisen (kok.) hallituksen? Korotetaanko veroja? Mitä tapahtuu paikalliselle miehelle?
Tähän mennessä tapahtunut: Kent on saanut tietää Tiffanyn olevan rakastunut salaa Johaniin, mutta suvun päämies Matthew ei tiedä sisarensa Aubreyn suunnittelevan osake-enemmistön kaappaamista petkutuksella ja rötöksellä. Entä mitä tapahtuu, kun kauan kateissa ollut isoveli Larry palaa yllättäen kotitilalle?
Lehti seuraa tilannetta Säätytalolla ja eduskunnassa herkeämättä.

4 vastausta aiheeseen “LIVE: Asiantuntijat pohtivat: Lähteekö hallituksen kaatumisesta ääni, jos kukaan ei ole kuulemassa?”

Jos mies puhuu metsässä, ja yksikään nainen ei ole kuulemassa, niin onko se mies silti väärässä?

Asuntolainamaksettu korkojen kera! Velaton mies lähtee vetäämään lonkkaa kansanedustajan eläkerahoilla, suckers!

Tapasin Paikallisen miehen Suuri journalistipalkinto -gaalassa tänään ja hän kertoi voivansa olosuhteisiin nähden hyvin, eli siihen, että on tullut Lehden puolelta jo kymmenen vuoden ajan ahdistelluksi, henkisesti ja aineellisesti riistetyksi ja herätetyksi keskellä yötä kommentoimaan mitä tahansa asiaa. Hän on kuitenkin päässyt yli asiasta hakkaamalla nyrkkeilysäkkiä huutaen Lehden toimittajien nimiä ja erilaisia elinten nimityksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Gallup: Eye of the Tiger ja Aikuinen Nainen sopisivat kansalle Suvivirren korvaajiksi

Chris (NILSIÄ) Apulaisoikeuskanslerin näkemys Suvivirren aseman uudelleenharkinnasta koulujen juhlissa saa innostuneen vastaanoton kansalta. Lehden pimeästi teettämän mielipidekyselyn mukaan ylivoimainen enemmistö...

Close