Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Juha Sipilä: Olen valmis Krimille

two businessmen shaking hands Wirawat Lian-udom
(ULAANBAATAR) Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kertoo olevansa käytettävissä valtiojohdon tutkiessa mahdollisuutta tarjota apuaan Krimin tilanteen ratkaisemiseksi.
Aiemmin Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyj on kaavaillut noin sadan tarkkailijan lähettämistä Krimille. Suomen sisäministeriön alainen kriisinhallintakeskus on varautunut osallistumaan lähettämällä Ukrainaan kymmenen siviilikriisinhallinnan asiantuntijaa.
Päätös otettiin uudelleen harkintaan viikonloppuna Sipilän ratkaistua omakätisesti hallitusyhteistyötä vuosia hiertäneen ja maan terveydenhuollon toimivuuta uhanneen kiistan sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenneuudistuksen järjestämisestä.
”Krimillä vivahde-eroja”
”Sipilän näytöt monimutkaisten ongelmien ratkaisemisessa ja yhdistävänä voimana toimimisessa ovat kiistattomat. Sote-ratkaisun löytyminen ja keskustan eurovaaliohjelman hyväksyttäminen sekä Paavo Väyrysellä että Olli Rehnillä ovat tästä hyvä esimerkkejä”, hehkuttaa puolueen Nato-myönteistä siipeä edustava Mikael Pentikäinen.
Sipilä itse luonnehtii venäläisten ja Krimin ukrainalaisten erimielisyyksiä ”vivahde-eroiksi”.
”Emme hyväksy pakkoliitoksia missään olosuhteissa”, hän valottaa keskustan motiivia puuttua Krimin operaatioon.
Samaan aikaan Sipilälle kaavaillaan roolia myös Intian valtamerellä mystisesti kadonneen Malaysian Airlines -yhtiön matkustajakoneen etsintäoperaatiossa. Lehden tietojen mukaan koneen etsintää johtavan kansainvälisen tutkintakomitean johto kiinnostui Sipilästä sote-ratkaisun löytymisen jälkeen.

2 vastausta aiheeseen “Juha Sipilä: Olen valmis Krimille”

Juuri tulleen tiedon mukaan Juha Sipilä on löytänyt kadonneen malesialaisen matkustajakoneen Intian valtamereltä 2500 metrin syvyydestä. Sipilä lähti ratkaisevalle sukellukselle heti sote-uudistuksesta kertoneen tiedotustilaisuuden jälkeen ja sai sukeltaessaan kaksi sydänpysähdystä, koska tajusi sote-uudistuksen päälinjat 1500 metrin syvyydessä. Sipilä onnistui kuitenkin nostamaan lentokoneen hylyn pintaan, eikä pohjamutiin jäänyt kuin liejua, mutaa, kalojen ulosteita ja Keskustan puoluekannatus.

Taitaa olla lehden toimitus saanut fudut päivätöistä, kun heillä nyt on taas aikaa kirjoitella tänne juttuja, jopa useampia päivässä.
Tämä nyt asian vierestä, kun ei niin tylsästä tyypistä kuin Sipilä nyt oikein mitään kommenttia tule mieleen, ja Väyrysestäkin kaikki mahdollinen on sanottu jo 20 vuotta sitten. Kukas tämä Pentikäinen nyt olikaan. Joku entinen toimittaja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansanedustajat haluavat Suomeen arjalaisrekisterin

CircaSassy (BULGARIA) Kevään tultua arjalaiset ovat tavalliseen tapaan saapuneet Suomen kaupunkeihin. Kadunmies joutuu jälleen tekemään päätöksen siitä, suhtautuuko säälittävältä näyttävän...

Close