Kategoriat
Kotimaa

Kansanedustajat haluavat Suomeen arjalaisrekisterin

Aakkosia sosialistien lapsille (1912)Creative Commons License CircaSassy
(BULGARIA) Kevään tultua arjalaiset ovat tavalliseen tapaan saapuneet Suomen kaupunkeihin. Kadunmies joutuu jälleen tekemään päätöksen siitä, suhtautuuko säälittävältä näyttävän arjalaisen pyyntöihin suopeasti vai torjuuko tämän kohteliaasti.
Sellaiset tunteisiin vetoavat fraasit kuin ”valkoinen heteromies on ajettu nurkkaan” ja ”monikulttuurisuus tuhoaa aidon suomalaisen kulttuurin” ovat tuttuja kaikille niille, jotka ovat törmänneet sääliä herättämään pyrkiviin arjalaisiin. Tänä keväänä lainsäätäjä aikoo puuttua asiaan, sillä arjalaisten toimintaan katsotaan liittyvän myös paljon ongelmia.
”Esimerkiksi alaikäinen arjalainen harvoin saa toiminnastaan hyötyä itselleen. Sen sijaan hyödyn korjaa joku vanhempi arjalaistoiminnan pyörittäjä, usein pitkän linjan rikollinen”, muistutetaan useiden puolueiden edustajien työryhmän esityksessä erityisestä arjalaisrekisteristä.
Eduskunnasta rekisterille löytyy myös kannatusta. Siihen ilmoittautumista saatetaan pian vaatia jokaiselta, joka aikoo harjoittaa arjalaistoimintaa Suomessa. Viranomaiselle ilmoittautuvalle arjalaiselle myös määrätään samalla toiminta-alue internetin keskustelupalstoilta tai perussuomalaisen kansanedustajan eduskunta-avustajana.

Yksi vastaus aiheeseen “Kansanedustajat haluavat Suomeen arjalaisrekisterin”

Arjalainen liikkuu marssiaskelin ja esiintyy aina kuvattaessa leuka pystyssä ja oikea käsi suorana yläviistoon ojennettuna, eikä siinä kädessä pidetä hattua. Tästä päättelisin, että toimituksella on tullut virhe kuvavalinnassa. Kumpikaan hahmoista ei muistuta arjalaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hallitus: Painotettu dekapitaatio tärkeä osa uutta sotea

Peter (TYLYPAHKA) Hallitus ja oppositio saavuttivat sunnuntaina yllätyksellisen ratkaisun sosiaali- ja terveysuudistuksesta, johon sisältyy paljon huomisaamun pääkirjoituksissa hyviltä kuulostavia lauseita....

Close