Kategoriat
Urheilu

Norjan emeritusvalmentaja Manfred Ewald kiittelee Sotshin loistoavausta

Old man from the sea Valerie
(ERFURT) Sotshin talviolympialaisten alku on ollut odotetusti Norjan juhlaa. Varsinkin maan hiihtäjät loistivat – avauspäivän matkoilta maa otti 45 kultamitalia. Kirkkaimpana tähtenä loisti 64-vuotias ampumahiihtäjä Ole Einar Björndalen, joka voitti miesten ampumahiihtokultaa, vaikka ampui kahdeksantoista sakkoa ja antoi kilpakumppaneilleen lähdössä puoli tuntia etumatkaa tehdäkseen kisasta kiinnostavamman.
Björndalen on vajaat 70 vuotta jatkuneella urallaan voittanut 94 MM- ja olympiamitalia, jolla hän on 33. menestynein norjalainen hiihtourheilija kautta aikain. Norjan emerituspäävalmentaja Manfred Ewald kiittelikin vuolaasti Björndalenin ja koko Norjan joukkueen ”tsemppiä” ja ”hyvää harjoittelukautta” menestyksestä.
”Avain menestykseen on usko ’omaan tekemiseen’ nudge nudge, ’onnistunut valmistautuminen’ wink wink, ja tietystiomatjätkätoikeillapaikoillahiihtoliitossaohomikäsetuollaonkatso!” Ewald kertoo ja pujahtaa ilmastointikanavaan.
Norjan tavoitteena on voittaa Sotshin talvikisoissa ihan vittu kaikki.

3 vastausta aiheeseen “Norjan emeritusvalmentaja Manfred Ewald kiittelee Sotshin loistoavausta”

Olisin lukenut jutun ellei huomioni olisi kiinnittynyt kuvituskuvan jääkarhun kaulassa killuviin kiveksiin.

Itse olen kiinnostunut lähinnä tuplavessoista ja siitä, että milloinkahan ne kaikki kisa-alueen hammastahnat oikein räjähtävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen kielen lautakunta: Comic Sans alkaa sopimaan yleiskieleen

Graham Smith (SANAKIRJA) Suomen kielen lautakunta on päättänyt taipua joukkovoiman edessä. Lautakunnan uuden suosituksen mukaan myös Comic Sans MS -kirjasintyyppi...

Close