Kategoriat
Kotimaa Politiikka Seksivau

Perussuomalaiset toivovat, että joku veisi nämä kaikki homostelu-dvd:t pois heidän soittimistaan, mutta ei ihan vielä

KENDALL Tinkerbots
(SUONENJOKI) Perussuomalainen puolue asettui eilisessä eduskuntakeskustelussa kiivaasti vastustamaan aloitetta sukupuolineutraalista avioliittolaista. Puolueen näkemys on, että homoseksuaalisuuden propagoiminen on mennyt yhteiskunnassa jo liian pitkälle, ja mediassakin näkyy vain keskenään muhinoivia miehiä, anteeksi, tämä roisi homosteluvideo näkyy nyt juuttuneen tänne minun dvd-soittimeeni aivan tykkänään, voisiko joku ottaa sen pois, mutta ehkä ei ihan vielä.

Puolue alleviivaa, että koko homokysymys on saanut viime vuosina aivan liikaa huomiota, joskin rivakan veljespainin jatkuva ajatteleminen on jännällä tavalla kutkuttavaa, etenkin ilta-aikaan jos on mukavasti rento olo ja vapaa hetkikin siinä että.

”Tämä elokuva näyttää kuulkaa jumittuneen luupille ja televisiokaan ei ohoh sentään mene pois päältä, onpas nyt kumma, tuota, voidaanko palata asiaan tuossa sanotaanko vartin kuluttua”, kommentoi puolueen kerrossiivooja Larry Craig.

Yhteisessä kannanotossaan puolue myös korosti, että kansalaisten yhdenvertaisuuden takaaminen ei lue Raamatussa, joten asia ei kuulu kansanedustajien tehtäviin.

4 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset toivovat, että joku veisi nämä kaikki homostelu-dvd:t pois heidän soittimistaan, mutta ei ihan vielä”

Lisäyksenä loppuun, että Raamatussa on kuitenkin tarkat ohjeet uimahallien suihku- ja saunatilojen käytöstä, joita ei ole muuttaminen. Tästä on kansanedustajien, noiden lauteiden jylhien satraappien ja lattiakaivojen vartioiden, pidettävä kynsin ja hampain kiinni kuin liukkaasta palasaippuasta konsanaan!

En ymmärrä kuinka ”persut” ovat saaneet sellaisen maineen… ajatus katkesi, kun mieleen nousi Timo Soinin nallemainen, etten sanoisi karhumainen kuontalo …, että heille homot olisivat jotenkin… taas mielikuvat saivat vallan ja näen Hakkaraisen nahkaliiveissään ja bootseissa …erilaisia kuin muutkaan perseen …oho! nyt tuli freudilainen kirjoitusvirhe …edustamien ryhmien jäsenet …huh, huh! koko eduskuntaryhmä saman sukupuolen saunaillassa … sillä puolueen sisällä on lähtijöitä moneen junaan!

Soini ja Oinonen tuntevat munaskuissaan, että mikäli homostelua vain koskaan lakataan ehkäisemästä lakiin perustuvin riittävin keinoin, niin homous tarttuu, muotiutuu ja leviää aivan sinne persujen eduskuntaryhmäänkin asti, eivätkä niin poikkeuksellisen komeat miehet enää kertakaikkiaan pysty pidempään vastustamaan toistensa uhkeiden ruhojen kutsua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Norjan emeritusvalmentaja Manfred Ewald kiittelee Sotshin loistoavausta

Valerie (ERFURT) Sotshin talviolympialaisten alku on ollut odotetusti Norjan juhlaa. Varsinkin maan hiihtäjät loistivat - avauspäivän matkoilta maa otti 45...

Close