Kategoriat
Politiikka Talous

Hallitus aikoo siirtää talouden tilannekuvat Instagramiin

(SMOLNA) Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) ehdottaa rajuja ja nopeita toimia Suomen talouden kohentamiseksi. Katainen pohtii perjantaina antamassaan haastattelussa, että talouden tilannekuva on synkentynyt entisestään, joten kuva pitäisi mitä pikimmiten siirtää internetin suosittuun Instagram-kuvapalveluun, jotta siihen saataisiin mukavia uusia valoefektejä sekä filttereitä, jotka saisivat nykyisen tilannekuvan näyttämään erehdyttävästi 1980-luvulla otetulta.
Katainen lisää, että koska Instagramin kuvankehitysprosessissa ei tarvitse ensiksi tehdä negatiiveja, se vaikuttaa myös osaltaan myönteisesti suomalaiseen asenne- ja keskusteluilmapiiriin.
Pääministeri toteaa, että uusien radikaalien toimien lisäksi on välttämätöntä jatkaa ankaria menojen leikkauksia ja säästöjä varsinkin alemmissa tuloluokissa, tai muuten sininen viiva uhkaa tavoittaa harmaan katkoviivan asteikolla prosenttiluvun kohdalla, mikä puolestaan merkitsee kirjainyhdistelmän huolestumista asiasta. Kritiikkiin leikkausten aiheuttamista heikennyksistä kansalaisten hyvinvointiin Katainen muistuttaa, että ihmiset eivät ole asteikolla olevia viivoja.

4 vastausta aiheeseen “Hallitus aikoo siirtää talouden tilannekuvat Instagramiin”

Ehdotin hallitukselle avoimessa kirjeessä erinäisten käyrien (esim. tuloerojen kasvua kuvaavat) muuttamista logaritmiselle asteikolle, jotta köyhät eivät olisi niin kateellisia hyvin pärjääville. En muistanut kuinka huono kouluarvosana pääministerillä oli matematiikassa, joten logaritmi muuttui instagramiksi.

Juuri tulleen tiedon mukaan Jutta Urpilaisen kannanotot valtion velkasuhteen taittamisesta ja Jyrki Katainen tämänpäiväinen tiedote asiasta olivat osa tänään vietettävän Tee kaikki väärinpäin -päivän mainoskampanjaa.

Eikö poliisi aio estää tälläisen materiaalin levittämisen verkkoon? Eikö kukaan ajattele mitä vaikutuksia tällä on nuoriin? Ilmeisesti Kokoomus Nuorissa tätä on jo käytetty ja tulokset ovat karmeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaisäiti kirjoitti menestyslööpin

Tänään julkistettujen iltapäivälehtien lööppien joukossa oli iloinen yllätys: yksi lööpeistä on suomalaisäidin käsialaa. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun äiti...

Close