Kategoriat
Kotimaa

Suomalaisäiti kirjoitti menestyslööpin

Pregnant Mommy
Tänään julkistettujen iltapäivälehtien lööppien joukossa oli iloinen yllätys: yksi lööpeistä on suomalaisäidin käsialaa.
Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun äiti eli ihminen, jolla on kohtu ja todistetusti ainakin yksi syntynyt jälkeläinen, on osallistunut menestyksekkään lööpin tekemiseen. Saattaa myös olla, että lööppejä on tehty aiemminkin, mutta minulla on tässä uutisen kirjoittaminen kesken, joten voisitko menä siitä häiritsemästä?
Tapaus valaa uskoa kaikkiin suomalaisäiteihin, jotka eivät tätä ennen ole tienneet pystyvänsä tekemään mitään muuta kuin pullauttamaan vaginastaan ulos kolmisen kiloa ihmisvauvaa.
Tutkijoiden, joista osa on – herrajumala, niinpä muuten on! – myös suomalaisäitejä, mukaan tämä on merkittävä edistysaskel ihmisille, joiden pääasiallinen meriitti elämässä tähän saakka on ollut erittää maitoa rasvakudoksen ympäröimistä rauhasista.
Teknisesti ottaen suomalaisäiti ei itse asiassa kirjoittanut lööppiä, mutta osallistui sen tekemiseen vähintään passiivisesti ja sitä paitsi jos olet lukenut tänne asti, olet joutunut ostamaan irtonumeron, joten eipä sillä ole oikeastaan mitään väliä.

12 vastausta aiheeseen “Suomalaisäiti kirjoitti menestyslööpin”

Aika ihmeellisesti kirjoitettu.. Jotenkin törkeästi ja naisia mollaavasti sekä katkeruuttakin kuulostaisi olevan ilmoilla. Katso peiliin sinä mies joka et edes sitä lasta saa aikaseksi pullautettua ulos ja olet olevinaan parempi ihminen, että siksi voit naisia arvostella.
Terveisin. Naisia arvostava ja kunnioittava.

Rajusti rääkäisten lööppi syöksyi journalistiäitien kohdusta maailmaan ja aiheutti alkukantaisen tunnereaktion: huudon ja tärinän.

Suomalaisäidit olivat sentään syöneet äitien tekemää ruokaa! Olisiko noin potraa, viisikiloista, 10 pisteen lööppiä muka saatu aikaan jollain teollisella einesmoskalla?

Johan sen johannes virolainen aikoinaan totesi, kahvin päälle maistuu usein rinkeli. Vaikkakin vasta alkio, niin nyky-yhteiskunnassa sikiö on kovin herkkä kaikelle äidin normaalista eritteestä oleville ulkopuolisille vaikutteille. Lööpin voi ylittää vain lööppi, ei ole ollenkaan vähäteltyä odottaa tästäkin pullahtavan hymyn tai alibin seuraavaa uutta kukoistuskautta saati päätoimittajaa.

Vaginasta voi siis näin todistetusti pullauttaa vauvojen lisäksi ulos myös lööppejä. Itse olen aina olettanut lööppien olevankin juuri vaginasta peräisin.

Yrittäkääpä toistaa sana ”suomalaisäiti” kolmen promillen humalassa niin että joku saa siitä selvän!
”Lööppi” onnistuu kaikilta, vaikka pienen puklauksen loppukaneettina…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jari Aarniota epäillään sananlaskujen törkeästä noudattamattomuudesta

(PIPO OKSALLA) Syyttäjä toi tänään julki uusia epäilyjä koskien Helsingin huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota. Valtakunnansyyttäjä Émile Zolan mukaan Aarniota epäillään...

Close