Kategoriat
Kotimaa Tiede

Silminnäkijä: Oudot pakettiautot levittävät taajamasusiäitejä ympäri Suomea

1997 Toyota HiAce Granvia vanCreative Commons License dave_7
(NOUSIAINEN) Kuohuva keskustelu niin sanottujen taajamasusiäitien vaarallisuudesta ei ota laantuakseen sosiaalisessa mediassa. Monet ihmiset ympäri Suomea ovat viime aikoina kertoneet mystisistä havainnoista, joiden mukaan taajamasusiäitejä levitettäisiin suunnitelmallisesti niistä aiemmin vapaille alueille.
”On nähty outoja tummia pakettiautoja öisin liikkumassa ja armeijakaverin serkun muija sanoi, että niistä olisi päästetty vankeudessa kasvatettuja taajamasusiäitejä luontoon”, kertoo yksi Jorma jollekin toiselle lehdelle, emmekä jaksaneet tarkistaa oliko oikeastaan näin kun kerran hyvä sitku ja klikkauksia keräävä otsikko oli helposti saatavissa ilmankin.
Paikalliset ovat hyvin huolissaan havainnoista, sillä taajamasusiäitien pelätään olevan vaaraksi lapsille. Asutuksen läheisyyteen päästyään ja ihmisten hajuun totuttuaan taajamasusiäidit perustavat epämääräisiä yhdistyksiä, pukevat lapsia houreisiin t-paitoihin ja alkavat lukea Maaseudun Tulevaisuutta.
Asiantuntijat varoittavat, että suljetussa ympäristössä kasvaneet taajamasusiäidit eivät todennäköisesti kuitenkaan selviydy uudenlaisessa elinpiirissä, jossa ne joutuvat kohtaamaan muun muassa omistaan poikkeavia mielipiteitä, tutkimustietoa ja luontoa.
Kansainvälisten luonnon- ja lastensuojelujärjestöjen mukaan sopiva taajamasusiäitikanta Suomen kokoisessa maassa olisi noin nolla.

8 vastausta aiheeseen “Silminnäkijä: Oudot pakettiautot levittävät taajamasusiäitejä ympäri Suomea”

Tutkimus tieto on yliopisto kommunisti tietoa. Kommunistit väärentää yli opistoisa tutkimus tieteitä että pääsee nöyryytämään köyhän kansan oikeaa tietoa.
TIEDE POIS!
TIEDE VIHER!
TIEDE VASEN!
TIEDE HOMO!
TIEDE HURRI!
TIEDE NEKRU!
TIEDE ISLAM!

Susiäitien lisäksi taajamissa kuljeskelee enenevässä määrin myös susilapsia. Pimeänäkönsä turvin susilapset voivat pelata tietokoneella yöt ja välillä henkensä pitimiksi käydä ryöstämässä Siwan sillä aikaa, kun niiden vanhemmat toteuttavat itseään töissä, matkoilla, uuden kumppanin kanssa, Australiassa ja vastuun ulottumattomissa. Kieltä ymmärtämättömät susilapset saavat koulussa purra ja repiä toisiaan ja opettajaa, mutta opettajat eivät voi puuttua tähän muutoin kuin kielellisesti ilman laumasta erottamista. Susilapset voivat myös kuvata yhteenotot kameroillaan ja lähettää ne itkien ja lasten oikeuksien julistusta puhelimeen lukien oikeusaputoimistoon, raastupaan ja Suomen Vanhempainliitolle. Onneksi opettajat ovat sopeutuvaisia, eikä tämä aiheuta heissä minkäänlaista aggressiota, frustraatiota, vihaa, ärtymystä tai yöunien menetystä, vaan he työskentelevät iloisesti ja tehokkaasti aina julkiseen teloitukseensa saakka.

Kyseessä on suurten kuntien sosiaalitoimen projekti, jolla eronneiden avoparien (vanha termi susipari) yksinhuoltajaksi jäänyt nainen siirretään asumaan pienempään lähikuntaan. Parhaassa tapauksessa löytyy piintynyt vanhapoika joka edes joskus piparia saadakseen maksaa koko pesueen elatuksen ja asumisen. Lasten isä voi jatkaa rauhassa juomistaan ja parhaassa tapauksessa maksa pettää jo 3 vuodessa. Harvoin tulee tällaista tilannetta jossa kaikki osapuolet voittavat.

Panda-sudet ovat kaikista pahimpia. Viherpiipertäjät ensin nukuttavat suden, sitten kiinnittävät pandan siihen, ja päästävät suden takaisin luontoon.
Kun susi kasvaa, panda alkaa puristaa sitä kaulasta ja muutenkin hiertämään. Tämä ärsyttää sutta, ja siitä tulee vihainen ja kiukkuinen. En kyllä ymmärrä miksi panda tekee noin, mutta totta joka sana.
Pandan takia susi on myös tottunut ihmisiin, vaikka luulisi että enemmän pandoihin, ja sitten se susi tulee pihoihin valmiiksi vihaisena ja ihmisiin tottuneena.
Ja kun nyt järjellä ajattelee, niin pandahan on iso karhu, ja jos se jo ennestään tykkää puristaa nisäkkäitä kaulasta, ja se susi on koko ajan kauhean vihainen, niin niitä suurpetojahan on sitten pihassa kaksi!
En kyllä ymmärrä miksi vihreät tekevät noin susille. Pandahan on rauhoitettu eläin. Ei kai niitä saisi edes tuoda Suomeen.
Mutta yksi Pertti on nähnyt oikeasti panda-suden, joten totta joka sana. Minä en ole nähnyt.

Omien havantojeni mukaan taajamasusiäitien määrä on vähintään kolminkertainen virallisten tahojen antamien lukuihin nähdän. Ja kykenen kyllä erottamaan näiden ja curling-vanhempien jäljet toisistaan!

Erilainen nuori, on ymmärrettävää, että uudet ja erikoiset asiat kuten susipandat herättävät mielenkiintoa ja hämmennystäkin sinunkaltaisessasi nuoressa. Kehottaisin sinua kuitenkin perehtymään ilmiöön omakohtaisesti ja kaikessa rauhassa. Naapurin Pertsan puheet kannattaa jättää omaan arvoonsa. Yritä hankkia omaa kokemusta ja itsevarmuutta, mutta säilytä samalla yhteys herkkään puoleen itsessäsi. Uskon, että näillä eväillä sinulla on kaikki mahdollisuudet saada valmiiksi työn alla oleva radio-ohjelmasarjasi ja kirjasi ”Olen Anneli Tempakka”.

Saisivat levittää maakuntiin mieluummin tämän talon lähiövalaita Ali vuokralaisineen päivineen.
PS. Hyvää Hitlerin syntymäpäivää kaikille!
PS2. Heh nyt vasta hoksasin – August Elokuu! Niinku April Huhtikuu tai June Kesäkuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ylen Sonderkommandot iskivät yön turvin monivammaisten koteihin

Stuart Williams (SUOMEN KANSANTASAVALTA) Ylen Sonderkommandot hyökkäsivät yöllä lukuisten vaikea- ja monivammaisten ihmisten koteihin. Verorahoilla maksetut erikoissotilaat surmasivat satoja puolustuskyvyttömiä...

Close