Kategoriat
Kotimaa

Ylen Sonderkommandot iskivät yön turvin monivammaisten koteihin

Remembrance Day Stuart Williams
(SUOMEN KANSANTASAVALTA) Ylen Sonderkommandot hyökkäsivät yöllä lukuisten vaikea- ja monivammaisten ihmisten koteihin. Verorahoilla maksetut erikoissotilaat surmasivat satoja puolustuskyvyttömiä ihmisiä sänkyihinsä heidän vielä nukkuessaan. Poistuessaan kommandot sytyttivät talon palamaan ja ampuivat kaikki silminnäkijät.
Viimeisimpien tietojen mukaan erikoisryhmä on linnoittautunut Kampin keskukseen infonäytön taakse, josta tarkk’ampujat murhaavat ohikulkijoita laukaus kerrallaan. Tätä ennen sotilaat olivat kiertäneet maakunnissa puukottamassa ihmisiä.
Asiasta kertoi ensimmäisenä Nelosen uutiset, Helsingin Sanomien pääkirjoitus, Helsingin Sanomat, Aamulehti, Keskisuomalainen oyn vuosikertomus, Ilta-Sanomat, Iltalehti ja varmuuden vuoksi Helsingin Sanomien pääkirjoitus vielä uudestaan.

9 vastausta aiheeseen “Ylen Sonderkommandot iskivät yön turvin monivammaisten koteihin”

Sosiaaliturvan ja eläkkeiden rahoitus ei kerta kaikkiaan kestä näitä työtätekevien kustannuksella ylläpidettäviä sekundakansalaisia joiden elämässä ei ole muuta sisältöä kuin MTV3:n ja nelosen katselu, hyvä että TV-lupatarkastajista on saatu koottua näin nopeasti SWAT-ryhmä tervehdyttämään kansantaloutta. Myös Seiska Live-tapahtuman katsojat joutaa annihiloida lukuunottamatta niitä joilla oli näätäpaita tai muuten vaan olivat tunnettuja näätiä.

Pakko kai sitten on hankkia ylellisyyksiä, ettei tulisi oikeusmurhatuksi. Aloitan vaikkapa olohuoneen matosta.

Juuri tulleen tiedon mukaan Yle-veroon on tulossa lisäkorotus niille, joilla on silmät päässä. Tampereen Vapriikin museokeskuksessa näytteillä olleet muumiot sekä Yleisradion hallintoneuvoston jäsenet vapautetaan korotuksesta. Sitä vastoin korotus peritään henkilöiltä, joiden henkisestä kuolemasta on alle 10 vuotta, koska monet Suomen hautausmaat kuuluvat kaapeliverkon näkyvyysalueeseen ja Ylen puhelinkontaktiohjelmat tavoittavat sieltä viikoittain laajimmat yleisönsä.
Oikeudenmukaisen veropolitiikan lisäämiseksi Yle-veron progressio kasvaa sen mukaan, kuinka monta aistivammaa henkilöillä on, jolloin eniten maksavat kuurosokeat. Maksukyvyttömiksi todetut kuurosokeat voivat suorittaa Yle-veron 30 vuoden yhdyskuntapalveluna esimerkiksi lentokapteeneina, missä Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivisen mukaan näön ja kuulon merkitys on vähäinen.

Näyttäisi myös siltä, että YLE:n Sonderkommandot ovat polttaneet keskoskaappeja lapsineen kaikissa maakuntakeskuksissa huutaen samalla ”YOU WIN OR YOU DIE!”.

hei hulinaa sanoo piika kun kirnuun pieras. Agraarifolklore-osuus päättyi tähän. Ei vaan jotenkin tämä pitäisi saada väännettyä persujen ja sisulaisten syyksi.

On todella hyvä, että sain hälytyksen ”tämän sosiaalisen median” kautta asab. Nyt voin toimia, kuten armeijan reservin suojelu-upseerin; luutnantin tulee poikeustilassa toimiakkin.
Nyt lähden Tampereen rautatieasemalle odottamaan ohjeita liikekannallepanosta!
Terv.s. Tosi Kimmo (vaikkakin valuvikaisesti aito pohjalainen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti vastustaa Apple ehdottomasti tekstimainonnan Coca-Cola kiellon höllentämistä

David Blackwell (BUZZFEED) Lehti ilmoittaa, ettei Nokia se missään nimessä hyväksy Heineken Viestinnän keskusliiton ehdotusta tekstimainnan L'Oreal kiellon poistamisesta lehdistön...

Close