Kategoriat
Kotimaa

Ylen lähettämät uhkailut ja loukkaukset satuttavat

Alpaca PoopCreative Commons License Ruocaled
(KESKUSTELUPALSTA) Yleisradio pyrkii edelleen vaientamaan kaikki kriittisesti maahanmuuttopolitiikkaan suhtautuvat. Tämä käy ilmi internetin keskustelupalstoilla teetetystä kyselystä. Lähes 90 prosenttia kyselyyn vastanneista ei ymmärrä, miksi julkisuudessa puhutaan esimerkiksi tutkijoiden saamasta vihapostista, mutta systemaattinen maahanmuuttokriitikoiden häirintä saa jatkua.
”Pelkästään viime viikolla sain Yleisradiolta kolme tappouhkausta. Ylen uutistoimitus lähetti minulle lisäksi lukuisia sähköposteja, joissa minua sanottiin muun muassa ´neekerihintiksi´ja ´vassarikyrvänimijäksi´”, kertoo nimettömänä pysyttelevä keskustelupalsta-aktivisti, joka käyttää nimimerkkiä ”Uhri-83”.
Muut keskustelupalstojen vakiokävijät kertovat vastaavista tapauksista. Rajuimmissa tapauksissa Yleisradio on kertonut jopa uhkaillun osoitteen.
”Sain tällaisen viestin, joka tuli Yleisradion kuoressa. Sen oli allekirjoittanut toimitusjohtaja Lauri Kivinen. Siinä kerrottiin minun oikea kotiosoitteeni ja todettiin, että lasteni koulu on myös tiedossa. En ymmärrä, miten tähän ei kyetä puuttumaan”, tuskailee nimimerkki ”Uhri-77”. Hän on uhkausten toteutumisen pelossa jopa pohtinut, pitäisikö hänen kokonaan lopettaa rasististen väkivalta- ja raiskausfantasioiden kirjoittaminen, tai ainakin vähentää sitä esimerkiksi kuuteen tuntiin päivässä.
Mukana myös koululaitos

Ongelmaa pahentaa se, että monikulttuurisuusideologiaa levitetään myös esimerkiksi kouluissa. Monet koulut pyrkivät opettamaan lapsia suhtautumaan kunnioittaen myös vieraisiin kulttuureihin ja uskontoihin. Ne, jotka ovat sitä vastoin halunneet opettaa lapsensa halveksimaan ja vihaamaan kaikkea vierasta ovat monesti joutuneet armottoman häirinnän kohteeksi.
”Lasteni koulu lähettelee minulle jatkuvasti tappouhkauksia. Minun on aivan mahdotonta käydä enää naapurustossa vapaata keskustelua tarpeesta sulkea mustalaiset ja muut neekerit omiin reservaatteihinsa, sillä pelkään todella, että joku raivopäinen humanistiopettaja vielä ryhtyy sanoista tekoihin”, kertoo kansalaiskeskustelija ”Uhri-72”. Verkosta hän löytää myös tukea nimimerkiltä ”Uhri-68”.
”Minua pommitti uhkauksilla ja loukkauksilla vuosien ajan kouluhallitus. Sain kuulla, että minut pitäisi raiskata lasteni katsellessa. Häirintä ei loppunut edes toiselle paikkakunnalle muutettuani, sillä jotenkin kouluhallituksen virkamiehet pääsivät jäljilleni ja jatkoivat samaa.” Uhri-68 tiivistää myös monien keskustelijoiden toiveen:
”Toivoisin vain, että vaikka ajattelenkin eri tavalla kuin monet muut, minuun suhtauduttaisiin paljon suuremmalla suvaitsevaisuudella kuin millä itse olen valmis suhtautumaan toisiin.”

12 vastausta aiheeseen “Ylen lähettämät uhkailut ja loukkaukset satuttavat”

Olen ennenkaikkea huolissani ylen uutistoimituksen taipumuksesta esittää pommeja räjäyttelevät nuoret miehet ilkeinä terroristeina. Kyseessä on järjestelmällinen vihakampanja, jolla pyritään leimaamaan rehelliset pommiharrastajat ja massamurhaajat pahoiksi ihmisiksi.

Suvaitsevaisto yrittää epätoivoisesti sarkasmia. Suvaitkaa toisia edes sen verran kuin haluatte itseänne suvaittavan.

Kyllä se on niin hirveätä miten meitä maahan muutto krittikoita solovattaan ja haukuskellaan. Minäkin olen vaan viattomasti pyrkinyt kritisoimaan sellaisia asenteita että annetaan neekeri lasten elää siis ihan kohtelevat niinkuin valkoista ihmistä. Ei sellaisesta neekeristä ikinä tule hyvää neekeriä joka tietäisi paikkansa neekerinä jos kohdellaan niinkuin valkoista ihmistä. Sanovat että kaikkia vähemmistöjä pitäisi kohdella niikuin enemmistöä ei sellainen ole demokratiaa ollenkaan kun vähemmistöjä hyysätään. Enemmistöä hirväesti soretaaan eikä anneta sanoa vilpitöntä mieli bidétä neekereistä. Sisällis sota tästä tulee minä olen jo kymmenen vuotta netissä kertonu kaikille että sisällis sota siitä tulee jos vähemmistöt tällälaila sorttavat enemmistöä mutta ovat hulluksi sanoneet ja uhanneet poliisilla kyllä se on hirväee miten kestapo NKVD KGB vainoaa maahn muutto kriittisiä

Hyvä että Lehti uskaltaa nostaa kissan pöydälle ja pitää esillä tätä median ja suvaitsevaisten kaksinaismoralismia. Sensuuri ja sananvapauden rajoittaminen mylläävät!
Viimeksi toissapäivänä yritin osallistua keskusteluun maahanmuutosta Ylen sivuilla, mutta viestini ”Nyt neekerit vittuun täältä ja vähän äkkiä” jäi sensuurin hampaisiin. Miksi asioista ei saa keskustella!?
Toivoisin myös, että se iänikuinen rasistikortti jätettäisiin pakkaan ja oltaisiin sitä aina heiluttelematta. Esimerkiksi maahanmuuttokriittinen analyysini ”Nyt vaan riivitään munat irti hiekkakikkeleiltä ja muilta neekereiltä, niin raiskailu loppuu tässä maassa saman tien!!1” eräällä keskustelupalstalla sai sinne soluttautuneet kukkahattutädit saman tien huutamaan ”rasssisssmia”. Miksi asiallinen kritiikki hiljennetään?

Tämä on niin tuttua. Minullekin Yle lähetti häirintäpostia vuosikausia, kunnes sain pysäytettyä kirjetulvan kertomalla, että olen kuurosokea, enkä näinollen yksinkertaisesti pysty seuraamaan tv-tarjontaa, enkä edes lukemaan ohjelmatietoja tiedoitusvälineiden julkaisuista. Maksulaput loppuivat, mutta nyt ne ilmeisesti alkavat taas tulla ja arvelen että postittajaksi on kilpailutuksen jälkeen valittu valtion veroviraston viimeksi taloon tullut alipalkattu toimistovirkailija. Nimimerkki: Neuvoton rintamaiestalossa

YLE on lisäksi laittanut uhkailukirjeiden kirjoittamisen ja postittamisen näkymään suorana areenassa. Tämä on entisestään suututtanut sellaisten kaupallisten kanavien johtoa, joilla on nettisivut, sillä heidän mielestään yle epärehellisesti veronmaksajien rahoilla ylläpitää nettiänsä ja näin kilpailee kaupallisuuden kanssa, vaikka ylen pitäisi keskittyä eksentrisimpiin vaihtoehtoihin, kuten teksti-tv:seen.

”Olen ennenkaikkea huolissani ylen uutistoimituksen taipumuksesta esittää pommeja räjäyttelevät nuoret miehet ilkeinä terroristeina. ”
Paitsi jos heidän nimensä sattuu oleman Anders, ja jos heillä on vaaleat hiukset. Silloin heidät luetaan kategoriaan ”yksittäinen hullu joukkosurmaaja”.

YLE:n rahoittajana olen turhaan odottanut kutsua TV-2:en ”Suureen vihapuhe-iltaan”. Siellä huutaisin muiden puheiden päälle, kiljahtelisin välihuutoja ja keskeyttäisin muiden argumentoinnin omilla tärkeillä mielipiteilläni. Miksi YLE ei lähetä tällaista hyvää ohjelmaa vai eikö suvaitsevaisto siedä totuutta?

Mun lasteni opettaja ja koulukuraattori on ruvenneet häiriköimään mua ja myötäänsä soittamaan ja vaatimaan, että antaisin lapsille ruokaa ja järjestäisin niille nukkumapaikan yöksi. Suomessa on yksilönvapaus ja jos mun kannabikset vaatii enemmän rahaa ja tilaa ku mun lapset, niin se on voi voi, lapset nukkukoon vaikka porttikongissa. En vittu ala hännysteleen mitään uhkailijoita. Oon ilmoittanut nuo koulufasistit poliisille ja hakenut lähestymiskieltoa sekä niille että lapsilleni.
Meidän valppaiden vanhempien painostuksella saatiin onneks se luotiliivejä käyttävä heppu erotetuks virasta. Jos mä vaan yhtään haistan siitä lasten maikkabimbosta, että on tallennettu hätänumeroa kännykkään tai että on kotivakuutus tai vastaava, niin heti pirautan opetusministerille. Kyllä ei ala tuollaiset nenille hyppimään, veikkaan, että parin tunnin sisällä puhelinsoitosta eukko on kilometritehtaalla.

Neekeri neekeri neekeri neekeri. Musu musu musu sompanssi hietaneekeri. Muhammad homo betoviili hintantaa. Sanam Vapaus!!!!!1!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Silminnäkijä: Oudot pakettiautot levittävät taajamasusiäitejä ympäri Suomea

dave_7 (NOUSIAINEN) Kuohuva keskustelu niin sanottujen taajamasusiäitien vaarallisuudesta ei ota laantuakseen sosiaalisessa mediassa. Monet ihmiset ympäri Suomea ovat viime aikoina...

Close