Kategoriat
Kotimaa

Lakivaliokunta haluaa kieltää heteroliitot yhteiskuntarauhalle vaarallisina

(SOMERO JA GOMORRA) Eduskunnan lakivaliokunta aloittaa valmistelut heteroseksuaalisen avioliittolain kieltämisestä. Lakivaliokunnan enemmistön mukaan miehen ja naisen välisen liiton salliminen ei ole yhteiskuntarauhan kannalta kestävä vaihtoehto.
Lakivaliokunnassa istuva kristillisdemokraattinen kansanedustaja Peter Östlund (eivit.) oli tyytyväinen päätökseen. Östlund koetti kommentoida asiaa jyrkässä rinteessä seisoen, mutta ei ehtinyt muodostaa järkevää mielipidettä ennen kuin alkoi valua kaltevaa pintaa myöten kohti homoseksin, moniavioisuuden ja eläimiinsekantumisen kauhuja.
Lakivaliokunnan puheenjohtaja Anne Holmlund (eivit.tod.) ehti perustella päätöstä ennen vierimistään jyrkkään alamäkeen.
”Jos avioliitto sallitaan miehen ja naisen välillä, niin siitä on vain lyhyt matka siihen, että nahkatakkiset naiset hierovat itseään karjun kiihottunutta elintä vastaan sikolätin paskassa pyörien”, hän perustelee.
 
 

7 vastausta aiheeseen “Lakivaliokunta haluaa kieltää heteroliitot yhteiskuntarauhalle vaarallisina”

Tämä uutinen oli oikein hauska monella tasolla. Nyt tosin ajattelen nahkatakkista Anne Holmlundia hieromassa itseään karjun kiihottunutta elintä vastaan sikolätin paskassa pyörien, mikä ei ole millään tasolla hauska ajatus.

Pertti Paskiainen, koulu- ja työpaikkakiusaaja, väkivaltainen isä, narsistiaviopuoliso, taparikollinen, petturi, kolmetoista tusinassa, sivutoiminen pääpiru, helvettisanoo:

Luulisi kansanedustajien tietävän, että ihmisiin sekaantuminen ei ole missään oloissa yhteiskuntarauhan kannalta kestävä vaihtoehto. Väliaikaisistakin yhteyksistä ihmisiin pitää säätää rangaistukset rankimman mukaan. Ei vaan voi katsoa vierestä, miten nykyään yleistymässä olevat ihmisen ja ihmisen väliset suhteet tuhoavat kaiken kauniin ja pyhän. Puuttuu enää, että ihmiset ottavat lopullisesti vallan tässä maassa. Ei enemmistö voi taipua minkään 0,5 % vähemmistön mukaan. Pitäkööt ihmistenvälisiä tapaamisiaan kodeissa, kouluissa, lastentarhoissa, työpaikoilla ja missä ikinä saastaisessa mielikuvituksessaan keksivät, mutta tehkööt sen salaa ja mokomaa paiseruttoa enää enempää levittämättä.

En voi olla ajattelematta homoseksiä koko ajan, kun se on niin iljettävää.
Kyllä tuollaiset iljetykset täytyy kieltää, mitkä jää normaalin, tavallisen ja kirkossa käyvän heteromiehen päähän pyörimään.
Eihän tässä edes pysty terve nuorimies nukkumaan kun homoseksi pyörii koko ajan mielessä.
Lääh.

Roskaa, meillä perussuomalaisten ajatushautomo Perustuntumassa ei homoilua pohdita, ei edes vasemmalle kankulle kallellaan olevissa. Mutta jos homoulu juolahtaa mieleen silloin tarvii vaan ajatella Timpan lärviä ja ymmärtää heti että ei saatana ei ole tervettä se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies uskaltaa taas nussia vaimoaan pelotta

peneli (VIITASAARI) Viitasaarelaista paikallista miestä pitkään vaivanneet erektio-ongelmat helpottivat vihdoin keskiviikkona. Mies kertoo, että lauantaina lottoarvonnan jälkeen hän aikoo pitkän...

Close