Kategoriat
Kotimaa Seksivau

Paikallinen mies uskaltaa taas nussia vaimoaan pelotta

Ambience the Morning After... peneli
(VIITASAARI) Viitasaarelaista paikallista miestä pitkään vaivanneet erektio-ongelmat helpottivat vihdoin keskiviikkona. Mies kertoo, että lauantaina lottoarvonnan jälkeen hän aikoo pitkän tauon jälkeen nussia vaimoaan peiton alla kymmenisen minuuttia, enintään.
Miehen mukaan vaivat loppuivat heti kun hän kuuli radiosta eduskunnan lakivaliokunnan estäneen tasa-arvoisen avioliittolain etenemisen. Jo vuosikausia miestä olivat seksin aikana häirinneet toistuvat painajaisnäyt panevista homoista. Lisäksi miehen avioliiton pyhyys oli jatkuvasti uhattuna panevien homojen vuoksi.
”Nyt se on, kiitos katolisen luojan, ohi”, mies kiittää. Siemensyöksyn hetkellä hän aikoo ajatella Anne Holmlundia, kuten aina ennenkin.
”Suuseksiä meillä ei kuitenkaan harrasteta koska se on homoa”, hän vakuuttaa.

6 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies uskaltaa taas nussia vaimoaan pelotta”

Onneksi Pirkko Jalovaara tuli viime hetkellä hätiin ja ajoi rukouksen avulla demonit pois lakivaliokunnan jäsenistä, jotka olivat kallistumaisillaan aloitteen kannalle.
Ilokseni pääsen seuraamaan myös toista kivitystuomiota tänään, koska poikamme ei aamulla suostunut tekemään 2000 vatsalihasliikettä 30 raamattua niskaansa sidottuna, vaikka löimme häntä raipalla. ”Jos jollakin on uppiniskainen ja kovakorvainen poika, joka ei ota kuullakseen, mitä hänen isänsä ja äitinsä sanovat, eikä tottele heitä, vaikka he kurittavat häntä. [—] Silloin kaikki hänen kaupunkinsa miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi.” (5. Moos. 21:18-21)

Samaan aikaan Vatikaaninmaan pääjehu luopuu punaisista kengistään ja tätä kommentoidessa 666 ihmistä (?) on tykännyt artikkelista naamakirjassa. Sattumaako?!?!

Homot sietäisivät lopettaa sen sextailun kokonaan niin saisin jotakin muutakin mietittävää. En ole kehdannut vaimollekkaan kertoa että useita vuosia on päässä pyöriny pelkät kikkelit, anukset ja muut homojutut. Ajattelin että se auttas jos vähä purkas paineita ja suostuttelinkin sitte naapurin teron (se kun on kylän ainoa varmuudella homoksi todettu) imasemaan vähäsen meikäläisen kynnetöntä (ihan vaan terapeuttisessa mielessä) mikä nopeasti johti viikoittaisiin homostelusessioihin. Tätä on jatkunut kohta jo kaksi kuukautta. Olen yrittänyt jo haukkua netissä homoja oikein urakalla ja lisäksi olen vastustanut kuuluvasti homoavioliittolakia aina tilaisuuden tullen mutta mikään ei tunnu auttavan. Raamattu lukemallakin olen koittanut homoajatuksia karkoittaa mutta noista jeesustarinoista tulee aina mieleen Ben-Hur ja Charlton Heston riekaleisissa vaatteissa ja sen jälkeen ei mene montaa minuuttia kun täytyy taas lähteä naapurissa käymään.

Lakivaliokunnan jäsen Peter Östlund (kd.) on tehnyt aloitteen Malmön euroviisujen muuttamisesta Suomen lain ja Raamatun mukaiseksi. Östlundin mukaan Suomen euroviisukappale täytyy muuttaa muotoon ”Don’t marry me”. Lisäksi Malmö Arenaan on rakennettava 10 senttimetrin välein ripittäytymiskoppeja, joissa voi tunnustaa, että joo, kyllä se naapurin Håkan ja etenkin sen iso talikko kävi mielessä, kun peräkärry juuttui suohon kotona Hinthaarassa, mutta loppuelämän mittaisen selibaattini ja rukouskilvoitukseni lisäksi tämä läpeensä heteroseksuaalinen musiikkikilpailu varmasti ohjaa minut oikealle tielle.

Siltä varalta että Östmanin lakialoite ei menekään läpi Suomen Kristillisdemokraattiset Naiset ry. on tilannut käyttöönsä erikoisvalmisteiset kiikarit, joilla nainen voi seurata Krista Siegfridsin kappaleen ”Marry me” alusta loppuun kokematta tulevansa seksuaalisesti häirityksi. Suomen Totuudennäkijät Oy:n kiikaritehdas on toimittanut Siegfridin kappaleen seuraamiseen kiikareita tänä talvena myös ruotsalaisille ja suomenruotsalaisille feministeille. Niistä puuttuu yleismaailmalliseen tapaan feministien silmille sopimaton huumorintaju-hionta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Alatalo teki kioskiryöstöjä puolustavan laulun

(MAASEUTU) Kansanedustaja Mikko Alatalo (kesk. [no shit]) on tehnyt laulun, jolla puolustaa kioskiryöstöjä tehneitä ihmisiä. Alatalo kertoo tiedotteessaan haluavansa kappaleellaan "Ihminen...

Close