Kategoriat
Kotimaa

Kansa haluaa auttaa kärsiviä lapsia väkivaltafantasioilla

(?) Valtaosa suomalaisista pitää väkivaltafantasioita tärkeimpänä tapana auttaa huonoissa oloissa eläviä lapsia. Suomen Gallupin Taloustutkimuksella teettämän nettikyselyn mukaan 85 prosenttia suomalaisista pitää väkivaltaisten kostofantasioiden kehittelyä ja niistä puhumista myös riittävänä toimena kärsivien lasten auttamiseksi.
”Minä haluaisin viillellä sen uutisissa näkemäni lapsensa tappamisesta syytetyn kasvoja veitsellä ja hakata häntä sorkkaraudalla, kun hän on sidottuna penkkiin”, summaa nimimerkki Tavallinen suomalainen Facebookissa.
Useimmat suomalaiset eivät haluaisi esimerkiksi osallistua kotikunnassaan keskusteluun lastensuojelun resursseista ja sen valvonnasta. He eivät myöskään mielellään keskustelisi siitä, miten lukemattomia lapsia kohdellaan Suomessa huonosti ja että näille tapauksille voitaisiin myös vielä tehdä jotain.
”Katsoisin, että tärkeämpää nyt on keskittyä yhteen, vastenmielisyydessään kaikki järjen rajat ylittävään tapaukseen ja puhua siitä, miten minä haluaisin pakottaa sen uutisissa näkemäni lapsensa tappamisesta syytetyn juomaan akkuhappoa ja työntää pitkiä nauloja häneen kun hän roikkuu katosta sidottuna niin, että hän kuolee vasta päivien kuluttua verenhukkaan,” Tavallinen suomalainen muistuttaa.

7 vastausta aiheeseen “Kansa haluaa auttaa kärsiviä lapsia väkivaltafantasioilla”

Gallupien mukaan keskusteluun voisi osallistua vielä 20%, varsinkin jos siellä on hyvännäköisiä eukkoja tai rikkaita miehiä tai jos saa leivoskaffet tai jonkun kivan lahjakortin, mutta jos naapurin Reiska lyö pennuistaan ilmoja pihalle, asiaan puuttuisi tai viranomaisiin ottaisi yhteyttä enää 0,1%, koska Suomi on vapaa maa ja täällä on jokainen vapaa tekemään mitä huvittaa ja vittuako sitä nyt ihan ilman ottaa turpaan ja hankkii hankalan ihmisen maineen aatteleppa ite ihan omalle kohalle.

… niin että hän kuolee vasta päivien kuluttua?
Ihan liian helpolla päästäisitte.
Menen taas oksentamaan.

Valtaosa al-qaedalaisista pitää väkivaltatekoja tärkeimpänä tapana auttaa huonoissa oloissa eläviä lapsia. Afganistanin Gallupin Taloustutkimuksella teettämän nettikyselyn mukaan 85 prosenttia al-qaedalaisista pitää väkivaltaisten kostotekojen kehittelyä ja niistä puhumista myös riittävänä toimena kärsivien lasten auttamiseksi.
”Ei ne teot vaan ne fantasiat” totesi norsunluutorniin juuttunut suomalainen emeriittusprofessori Peikko Säde Kasvi.

Lastensuojelun resurssien korottaminen tuhoaisi hyvinvointivaltion ja maamme kilpailukyvyn. Raha ei tule seinästä, eikä sähkö pistorasiasta. Jonkun täytyy ne tehdä ja siinä ei sosiaaliturvalla lorviminen auta yhtään! Vittu, että tekis mieli lyödä..

Aika mainio kuva häiriintyneen jutun somisteena. Siinä hirtettävät riippuvat seestynein ilmein, joku pujoparta kutittelee yhtä leuan alta. Minkähän takia? Muutama nainen rukoilee etualalla ja hilparimiehet pitävät vahtia. Vasemmalla ratsumiehiä ja lisää hirtettäviä tyrmässä odottelemassa vuoroaan. Oikealla käydään jotain kauppaa… myydäänköhän siellä noiden roikkuvien ruumiita. Tsekinkielinen kuvateksti kertoo joukkoteloituksesta hirttämällä, mutta mitä tarkoittavat nuo kuvassa olevat kirjaimet A, B, C ja D?

Mä en puutu lasten hakkaamiseen tai tappamiseen, mutta en myöskään pysähdy auttamaan jos satun kolaroimaan jonkun kanssa tai näkemään liikenneonnettomuuden. Bossin pukuhan siinä vaan nuhraantuis. Sitä paitsi kolarissa tärkeintä on ensin saada kuvat autojen lommoista Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin, Google+:aan ja Pheediin. Mahtavaa, jätkät, mä näin tän, Crash, way to go. Okei, joku kaveri siellä ruttaantuneessa autossa saattaa tarvita tekohengitystä tjsp, mutta onhan mullakin kiire kotiin näkemään Salkkarien 26 789:s jakso. Mun aika ei oo mitään halpaa, töissä kun laskettiin meidän osaston tyyppien käypä rahallinen arvo (yhessä yt-prosessissa) niin mulle tuli viiden euron hujakoilla minuutti.
Joskus jos nään kadulla jonkun makaamassa suullaan, niin ennen ku katon onko se okei, arvioin tyypin tulot ja varallisuuden. Pitäähän sen suorittaa asiallinen korvaus mun avusta ja en todellakaan haluu sitoa mitään luottotiedotonta heeboa 25 vuoden velkavankeuteen. Kuolkoon. Tän maan talous on muutenkin kuralla.
Mulla on vakuutukset kunnossa. Oon myös erikseen vakuuttanut kaikki ruumiinosani ja auton osat niinku uniikin Swarowski-koristeisen männän. Aion rakennuttaa kalterit citymaasturini tuulilasiin, ettei yliajetut tyypit hypi silmille, jos mulla on kiire. Ne on joskus ihmeen aggressiivisia, varsinkin maaseudulla keskellä ei-mitään. Onko mun vika, ettei siellä ole lääkäreitä?

En suosittele lapsille uudenvuodenpuheeni kuuntelemista, pian säikähtävät kun luulevat että olen tulossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lakivaliokunta haluaa kieltää heteroliitot yhteiskuntarauhalle vaarallisina

(SOMERO JA GOMORRA) Eduskunnan lakivaliokunta aloittaa valmistelut heteroseksuaalisen avioliittolain kieltämisestä. Lakivaliokunnan enemmistön mukaan miehen ja naisen välisen liiton salliminen ei...

Close