Kategoriat
Kotimaa

Vastarintaliike iski onnistuneesti aarnikotkien pesään

griffon
(PÖYTYÄ) Sudet vittuun Suomesta -vastarintaliike on tehnyt onnistuneen sissi-iskun aarnikotkien pesään Pöytyällä. Sukkahousut päänsä ylle vetäneet vastarintataistelijat kertoivat lehdistölle polttaneensa myyttisen eläimen pesän ja täten tehneen Suomesta turvallisemman paikan.
”Susi se oli. Mää olen nähnyt semmoisen kuvan kirjassa. Mää tierän”, yhdistyksen puhemies Rauno Mörssäri kommentoi.
Kun Mörssäriä pyydettiin kuvailemaan näkemäänsä tarkemmin, hän kertoi eläimestä, jolla on kotkan pää, siivet ja jalat etujalkoina, leijonan vartalo, takajalat ja häntä ja aasin korvat.
Toimittajan jatkokysymykseen siitä, mikä tarkalleen ottaen sai Mörssärin tulkitsemaan näkynsä sudeksi, hän vastasi ”Susi! Jumalauta se oli susi! Mää tierän!” jonka jälkeen hän tuikkasi tuleen sukkansa, huoneen jossa haastattelua tehtiin ja varmuuden vuoksi loput Varsinais-Suomesta.
”Poltetun maan taktiikka! Ei jätetä susille mitään syötävää! Mää tierän!” hän lisäsi vielä.

4 vastausta aiheeseen “Vastarintaliike iski onnistuneesti aarnikotkien pesään”

meillä töölössä ei edes sutta sirompaa sopine lähelle päästää vaarantamaan meiän hyvätahtoisia lapsukaisia hiekkalaatikolla. kaikki sekarotuiset koirat ja kissat ilveksestä isompaan ja pienempään on lupa lahdata, nylkeä ja pakastaa. Asukasillassa parin akvaviitin sävyttämänä iltana syntynyt yhteinen päätös jakaa kaatolupia bottalta käsin on ainoastaan tarkoitus turvata meidän lapsille parempi tulevaisuus ja vittu estää sitä hakaniemen Kaarloa kusettamasta sen labbista meiän porttikongeille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa haluaa auttaa kärsiviä lapsia väkivaltafantasioilla

(?) Valtaosa suomalaisista pitää väkivaltafantasioita tärkeimpänä tapana auttaa huonoissa oloissa eläviä lapsia. Suomen Gallupin Taloustutkimuksella teettämän nettikyselyn mukaan 85 prosenttia...

Close