Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen mies kohtasi susilauman olohuoneessaan

(SUSIRAJA) Kolmensadan suden lauma tunkeutui myöhään maanantai-iltana perheen olohuoneeseen Virroilla. Perheen isä törmäsi susiin tullessaan keittiöstä.
”Sudet tulivat sohvan takaa yllättäen eteen. Luultavasti ne oli houkutellut paikalle ruoan haju keittiöstä”, mies kuvailee kohtaamista.
Mies palasi myöhemmin olohuoneeseen yhdessä ystäviensä kanssa. He totesivat susien luultavasti tulleen Venäjältä. Tarinaa ei varsinaisesti ole tarkistettu, mutta miksi ihmeessä kukaan ikinä liioittelisi tarinoita susista?

22 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies kohtasi susilauman olohuoneessaan”

Meidän kissa tekisi kyllä selvää olohuoneeseen tunkevista susista. Se vahtii luonto-ohjelmien aikaan telkkarin edessä ja pyydystää ruudussa liikkuvia otuksia. Sudet, biisonit, kalat ja linnut, kaikki kiinnostaa.

Mekin muutettiin landelle ja aateltiin elää hyvää elämää koirien ja maasturin avulla. Mitäpä vielä, siellä landella olikin maalaisia! Ne uhkaa meitä, ne pian tappaa meidän koirat ja lapset ja syö maasturista renkaat ahneuksissaan. Ne on julmia ja pörröisiä, haisee ja metelöi. Ne pitää saada tappaa pois, että ihmiset voi elää ja harrastaa rauhassa!

Edes kohtuullisen laadun vaatiminen on kuluttajien keskuudessa harmillisen harvinaista. Hyvin monessa kodissa on kymmenittäin ja jopa sadoittain täysiä susia.
Sukulaismiehen kirjahylly, jonka ruotsalaistyyppistä hankintapaikkaa en toki tässä mainitse, heiluu irvistellen kevyen tönäisyn jälkeen jopa minuutin ja huonommassa tapauksessa saattaa hyökätä tönäisijän kimppuun.
“Ihiminen on ihmiselle homo”, kommentoi susitutkija Lupu Ankka.

Susiongelma on kuin torakka: vaikka sen vetää vessan pöntöstä alas , se tulee takaisin.

Juuri tulleen tiedon mukaan Mikko Alatalo on muuttanut mieltään huomattuaan sudet lutusiksi, paijattaviksi pikku vekkuleiksi. Hänen uusi susiaiheinen laulunsa kuuluu ”Ota minut syliin, itke minut aamuun, mä menneen talven lihat itselleni pakastin ja kyyneleet on juosseet poskiasi pitkin. Mä tuskin itseäni, saati sua rakastin, ja on liian kauan siitä, kun minä itkin”.

Väärää tietoa. Sudet olivat tulleet olohuoneeseen seuraamaan Wolf-elokuvaa pienien vihreiden (city)miesten suosimalla tavalla: pakkautumalla mahdollisimman isolla porukalla mahdollisimman pieneen tilaan tuottaen lämmityksen ekologisesti pieremällä. Virroilla asuvasta miehestä (nimi muutettu), joka oli perheensä kanssa omin luvin ottanut haltuunsa susien elinympäristön (2 h + kk), on jätetty tutkintapyyntö poliisille.

sohvan takana 300 sutta .. kuka ton uskoo ? Saa olla aika iso sohva jos tollanen määrä sen taakse mahtuu. Ja kaiken lisäks ei sudet sisälle tule. Kannattais tutkia ton miehen näkö ja mielenterveys hahaha

Suomen Vanhempainliitto ja Luonto-liiton susiryhmä käynnistävät yhteisen kampanjan vanhempiin ja susiin liittyvän häirikön leiman poistamiseksi. ”Vanhemmat ehkä laittavat nimetöntä uhkailupostia tai puhkovat kusipään maikan Ooppelin renkaat, kun Jimi-Verneri, saatuaan matikan kokeesta 8+, saa todistukseen numeroksi vain 9, mutta oikeasti ne ovat tosi harmittomia ja hyväätarkoittavia niin kuin talojen pihoissa pyöriskelevät sudetkin. Vanhempiin ja susiin liittyvän vihapuheen vähentämiseksi niitä on lähestyttävä lempeästi, vaikka ne murisisivat hampaat irvessä ja kynnet koholla. Kylmä hiki on huomaamatta pyyhittävä otsalta, jotteivät nämä petoeläimet koe sitä uhkaavaksi ja paikalta on poistuttava kuin viimeistä päivää kuollutta leikkien”, liitot linjaavat yhteistiedotteessaan.

Vodka-mallisen putkitelkkarin läpi katsottuna yksi suomalainen susi näkyy kolmenasatana venäläisenä.

Meijjän muijja jootu karhun syömäksi saanapoluuula, piipapaluuula. Mutta vuan olj se hyvä ettei susijen syömäksi tullunna. Myö ollaannii pantu pystyyn hieno suen metästys lupi, ja metästys lupit on ihan kunnon yhistyksijä kuten Suomen Sisu. Nyt karhuttii tykkee kun suavat syyvvä immeisijä susijen häirihtemättä. Se on sitä immeesen ja luonnon yhteis elooova parhaemmillaan.

Homoilla, susilla tai humamamuilla on vain tietty välinearvonsa vihervassareille joiden salatut mielipiteet ovat hyvin ahdasmielisiä ja syvärasistisia. Tämä ilmenee kun defenssit putoaa, esim. humalassa tai muuten raivopäisessä tilassa kun moraaliposeeraus liukenee kemikaaleihin. Halla-ahoakin haukutaan ”natsihomoksi” vaikka Jussilla on vaimo ja kolme lasta.

Sen jälkeen kun näin Neil Jordanin ohjauksen Angela Carterin muutamasta sus-novellista ( The company of wolves ja Wolf-Alice) nimeltään ” Sudet tulevat”, olen venaillut että minunkin neitsytkammiooni tursuaisi seinän läpi legioona susia. No prkl, saattaa kohta toteutua kun näin pikku porukan tuossa toissa yönä..enkä kerro missä vaikka laittasivat aseen ohimolle. Sen verran syvällä ollaan eikä tääl ole mitään hysteerisiä perheitä vouhkaamassa pentujen koulumatkaturvallisuudesta. Ja lähimmän sakin kakarat joutaisivatkin ties minkä moolokin kitaan, ettei sen puoleen..

En minä kyllä ole Halla-Ahoa koskaan kuullut haukuttavan natsihomoksi. Seuraanko vääriä foorumeja?

Sitä on tehty ainakin viimeiset 5 vuotta vassarifoorumeilla (joita et ilmoituksesi mukaan lainkaan seuraa)
Itse Lehden jutusta sen verran että Mowat oli ilkeä huijari ja tehkääpä pilailu siitä susien hoitajasta jonka sudet tappoivat Kolmårdenissa. Niin, se oli nainen joten ei kai niin välii.

Kaveri julistaa huumorisivustolla että Jussi Halla-aho ei ole natsihomo. Onko tuo huumoria? On. Onko tuo hyvää huumoria? M-mm!
Haulla Halla-aho natsihomo löytyy kuin löytyykin 156 osumaa googlella, ja niistä kaikki kärjessä olevat ovat persusivustojen viittauksia Halla-ahon omaan tekstiin jossa hän kertoo ettei hän ole natsihomo.
Minkä ihmeen takia minä yritän selvittää kuka on sitä mieltä että Halla-aho on natsihomo ja kuka vain haluaa erikseen kertoa että hän ei ole, koska hänellä on lapsiakin. Onko tämä äkisti herännyt kiinnostukseni asiaan perverssiä?

Heh heh. Tähän persiöiden propagandaan sisältyy jekku. Halla-aho ei ole natsihomo, vaan homonatsi.
Mitä tulee Halla-ahon perheeseen, niin olihan Marskillakin perhe vaikka tiettävästi oli neekerihomo.

Vihervassari laskee taas luikuria. Halla-aho ei Scripta-blogissaan edes erikseen kiistä olevansa natsihomo, hän vain mainitsee siitä kuinka vassarimielenosoittajien joukosta kuului tappouhkauksien seassa tällainenkin herjaukseksi tarkoitettu väite. Vitsi onkin siinä kuinka smukamas suvaitsevaiseksi itsensä määrittävä porukka ei näe outoa siinä että käyttää homo-sanaa haukkumistarkoituksessa. Oliko tarpeeksi paksua rautalankaa.

Itse asiassa sudet ovat osa islamin invaasiota. Islamilaisen teologian mukaan sudet ovat muslimeja, koska ne elävät vaistojensa varassa sellaista elämää, jonka Allah (swt) on sudelle tarkoittanut. MOT.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vastarintaliike iski onnistuneesti aarnikotkien pesään

(PÖYTYÄ) Sudet vittuun Suomesta -vastarintaliike on tehnyt onnistuneen sissi-iskun aarnikotkien pesään Pöytyällä. Sukkahousut päänsä ylle vetäneet vastarintataistelijat kertoivat lehdistölle polttaneensa...

Close